Șeful PSD, din ce în ce mai agresiv în mod imbecilizant-infantil cu cetățenii

Întâmpinat în Suceva rurală cu fanfară și cântece populare, Dragnea a fost azi actor într-o scenetă absurdă care-l arată pe liderul PSD ca fiind din ce în ce mai fragilizat psihic.

În timpul discursului în care a lansat noi atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a partidelor din opoziţie, liderul PSD a avut un schimb de replici cu unul dintre participanţi, în momentul în care Dragnea a vrut să le vorbească participanţilor despre realizării guvernării PSD, conform News.ro.
„Gândiţi-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?”, a spus Dragnea.
„Nimic!”, a strigat un bărbat aflat între participanţii la miting.
„Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România… ”, a replicat Dragnea.
Două jigniri în câteva propoziții scurte, adresate unui om din mulțime, la o manifestare publică, de către al treilea om în statul român reprezintă semne ale unei personalități nu foarte stabile. Poate și mai grav este că registrul de comunicare al lui Dragnea este unul infantil, ușor debil, de tipul „ba tu, ba tu!” sau „cine zice ăla este!”.
Toate acestea arată că, de la zi la zi, Dragnea se refugiază într-o ficțiune protectoare menită să-i conserve imaginea de sine pe care cetățenii nemernici insistă să i-o maculeze.
dra
(sursa foto: adevarul.ro)

You May also Like...

CNCD plânge pentru Antena 3, zice că am discriminat bătrânii și psihopații
2 martie 2016
Binomul SRI – Iohannis a declanșat contraofensiva împotriva binomului Dragnea – Tăriceanu
21 decembrie 2017
Oprea juca și în '99, cînd Cozma a folosit tactici militare la Costești, fotbal-tenis cu "Luceafărul huilei"?
29 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *