Și Evz se mișcă natural ca Brînza. De zoaie

Să-l aud pe Vanghelie că se mișcă și e natural ca brînza de oaie nu numai că e firesc, e de-a dreptul o culme a spiritului, un vîrf al creativității. Dar să văd că Evenimentul zilei se mișcă natural ca Brînză de zoaie, acest țăran în Spania al Parlamentului, mă umple de tristețe. Cum să faci o dezbatere despre orice (în acest caz, despre votul prin corespondență) cu acest mediocru? Cum să-l promovezi, foarte la vedere, pe site-ul a ce era odată un ditamai ziarul? Și poate că nu mi-aș fi defulat greața dacă nu aș mai fi văzut un interviu, recent, cu același țăran, tot în EvZ. Bun, am înțeles că fosta bulină roșie e acum doar o fițuică portocalie, dar, dacă nu la citit, măcar la învelit borcane sau la șters geamuri să fie utilă. Dar nici asta nu mai poate garanta EvZ-ul lui Bobby, cu astfel de personaje.

You May also Like...

Blog in, blog out: ministra Petrescu ne calculează acciza în pula botswaneză
3 octombrie 2014
Lovin citește (gînduri) și scrie (prostii)
4 august 2010
Un prost cît China: Cezar Preda de la PDL
16 iunie 2013
4 Comments
  • Reply
    John DOE
    2 februarie 2011 at 6:59

    „Vreau să luaţi în calcul un singur lucru, faptul că exist peste tot, dacă aţi văzut că am ajuns şi la Washington vă daţi seama, ar fi culmea. ”
    BIG BANGhele iz uacing iu! 😀 😀 😀 😀 (A se citi al doilea „B” precum „B”-ul rusesc de altă dată, din Blachi… 😛 Ce-au ajuns vlahii…)

  • Reply
    KAKA MIZE
    2 februarie 2011 at 8:07

    William Brinza (la americani o fi Bill Brinza ?) mai are de invatat. Cocosh, mai jmeker, si-a trecut nevasta pe numele gondolierului de la Cotroceni si s-a umplut de parale.

    • Reply
      KAKA MIZE
      2 februarie 2011 at 8:23

      Corectie: de fapt, n-au facut acte, a fost un „gentleman agreement”.

  • Reply
    AntiGelu
    2 februarie 2011 at 18:52

    Herr Kässe poate o sa ne explice vreodata daca si masinile le primeste asa cum isi doreste voturile: prin corespondetna, din diaspora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *