Nelu a murit, trăiască Nelu!

Botiș, acest Nelu al Guvernului României, și-a dat demisia. Să fie primită și să-l ierte Doamne-Doamne, mai ales dacă nu l-ar ierta DNA. Care chiar nu are ce să ierte: conflictul de interese e clar și penal. Un alt Nelu, însă, Oltean pe numele lui, e mai departe la butoane. El, bistrițeanul cu mustață și obrajii supți, a fost în tot timpul ăsta adevăratul Nelu din spatele lui Nelu. El, Oltean, l-a ghidonat pe Botiș, i-a dat foncție, l-a sfătuit de bine în afaceri și în politică, i-a spus cînd să respire și cînd să facă pe mortul. Despre asta-i vorba: în spatele tuturor Neilor e întotdeauna un Nelu ceva mai deștept și mai pervers. Iar Nelul ăsta esențial nu moare niciodată. Matrix, frate!

You May also Like...

Patriciu vrea cu țîțe colorate-n cap
24 aprilie 2010
Popa Nicolae: "Eu te iubesc, mă. Când mi-ai zis distinse Popa Nicolae, m-ai făcut să râd. Sorin Ovidiu Vântu, te iubesc"
10 septembrie 2010
Am și eu o vîrstă…:D
28 octombrie 2010
4 Comments
  • Reply
    AntiGelu
    20 aprilie 2011 at 11:30

    Ntz, nu e Matrix, ca pina si Neo se curata la urma.
    Boticu si-a dat demisia „de onoare” 😀
    Adica aia care se da numai dupa ce presa iti descopera mișculatiile, astepti 2 zile sa vezi ce zice Zeus si Piticot, te mai consulti cu o mustață, bagi demisia sotiei la deruta si, daca nu merge, dai demisia in schimbul „imunitatii”. Ritzi reloaded anyone?

    • Reply
      prisacariu
      20 aprilie 2011 at 11:33

      Neo, da, se curăță. Nelo, nu

      • Reply
        AntiGelu
        20 aprilie 2011 at 12:17

        Nelo Reloaded cu Revolutions, cand e cazul

  • Reply
    Curiosu
    21 aprilie 2011 at 1:36

    Domne. dar de Blejnar nu mai zice nimeni nimic ca pe mine asta ma-ntereseaza. Pai Nelu asta e copil pe langa Blejnar Sa ai arestati vreo suta de subordonati, nu discut de aspectul penal ca nu se vrea lamurit, e clar ca treaba in institutie era catastrofala, Si totusi Blejnar e bine merci, nici macar presa nu-l mai deranjeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *