Țara lu' BMW

În pozele deosebit de deosebite de mai jos (calitatea superbă se datorează nopții și lipsei dotărilor tehnice necesare) se văd două BMW-uri nou-nouțe. Care sînt parcate în fața Danco Pro Communications SRL (firmă al cărei nume îl și poartă pe portiere). Firma asta face turism, adică vinde, în special, bilete de avion și sejururi în străinătate. Dacă nu ați fost nicăieri prin firma asta, atunci nu lucrați la stat. Dacă lucrați la stat, mai ales prin instituțiile de apărare, securitate etc., v-ați plimbat des cu bilete de la Danco. Și nu de azi, de ieri, ci de ani de zile. Prin 2004, mă plictisisem deja să scriu de contractele lor multe cu statul. Azi, în 2011, nimic nu s-a schimbat. Dovadă stau pozele deosebite de mai jos, care arată că, chiar și în criză, să cumperi două BMW-uri noi (de cam 50.000 EUR împreună) pentru o firmă care are sediul într-o viluță din București e banal. Un text ceva mai recent despre Danco găsiți aici. Alelalte, mai vechi, despre generălimea care e în spatele firmei, cred că încă mai zburdă pe net.


You May also Like...

De ce nu ar trebui ca Ioana Tăriceanu să ceară prea mult la partaj
20 august 2011
De ce, Vasile, de ce?
13 iunie 2010
Băi, loazelor, o să ajungeți ca Prigoană (bac la 27 de ani) și Piedone (bac la 32)!
3 iulie 2011
3 Comments
  • Reply
    escu
    12 august 2011 at 0:05

    mda. doua bucati, si cam micute; iti recomand cladirea CFR Marfa de pe Turda, unde stau eu – Toyota RAV4, VW Passat, Audi A6… eheeee… si multe, frate, ca sa sa plimbe tot bugetaru’. Daca vrei, dau o fuga sa le pozez.

  • Reply
    fgsnydgj
    14 august 2011 at 18:26

    sunt 2 bmweuri seria 1 luate in leasing, nu costa decit vreo 20-30 de mii de euro cu tva, in functie de dotari, dar daca scrie pe factura 50 de mii de euro, inseamna ca a tras si contabilul firmei o teapa angajatorului…

  • Reply
    Emil
    20 august 2011 at 15:00

    BieMdabluIU, adica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *