"Cert este că" m-am săturat de reporterii TV cretini

La România TV, azi, între 09.30 și 10.00, o fătucă reporter povestește de undeva de afară că fiica cea mare a lui Gigi Becali are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă (progenitura becaliană, zice fătuca, a lovit un nene cu mașina). Și, cum povestește ea la televizor, fătuca face o pauză retorică și zice: „Cert este că bărbatul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice”.

Aha… deci e cert ceva ce e incert… Dacă doar „ar fi fost”, înseamnă că nu e sigur că bărbatul era beat, ci doar se bănuiește. Iar dacă doar se bănuiește, atunci nu e „cert că”, nu? Da’ ce să-i faci proastei care a învățat ea în reporteria TV că trebuie musai să folosești formula magică „cert este că”? Ori poate omul, ăla accidentat, chiar era beat, dar biata gîscă de TV habar nu are să folosească modurile verbale, e la fel de posibil ca prima variantă.
rtv

You May also Like...

Citiți "Jurnalul lui Tetelu". Pentru că Năstase n-a murit, este Ponta travestit
26 noiembrie 2014
Turkish Stars
20 iunie 2015
Șpilurile zilei
2 aprilie 2014
3 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    17 martie 2014 at 15:19

    Asta cu „cert este ca” vrajeala care vrea sa ne spuie cit e de informata pizdulicea care se tine de microfon. Basescu zice la doua vorbe „categoric” ca sa ne arate cit e el de hotarit, de neclintit in ce spune si ce de mai coaie are, chiar si atunci cind face reevaluari sapataminale, Ponta baga in fiecare fraza „pensii si salarii” ca sa prosteasca prostii si sa le ia voturile dupa ce le-a luat banii cu taxele, fiecare cretin are stereotipuri verbale despre care crede el ca dau bine la pulime. Alte dobitoace politice care nu prea le au cu vorbele au freza, ca Dusa, Oprea si Zgonea sau tite, buze si breton, ca Udrea si Eba. Important e sa poata fi deosebiti prin ceva de ceilalti cacati care apar la tv si d-aia isi pun mot.

  • Reply
    cristake
    17 martie 2014 at 16:20

    Mai de cacat decat Razvan Ioan Boanchis nu poate sa fie decat cacatu’ !

  • Reply
    Laurentiu
    20 martie 2014 at 12:20

    Asta este varianta RTV-ista a lui „este evident”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *