Uitați-vă la Răzvan Dumitrescu, face toți banii! Adică 17.000 euro pe lună

Domnule Liviu Luca, aș vrea să vă mulțumesc! Primiți prinosul meu de recunoștință pentru că, în mandatul dumneavoastră de sindicalist de petrol și patron de presă, nu ați precupețit nici un efort: contractul de muncă la nivel de ramură (cum ați spune chiar dumneavoastră) a devenit atît de eficient încît chiar și un jurnalist de TV fără audiență, enervant, cu figură de diriginte frustrat, fixist și cu cel mai lemnos rînjet văzut vreodată la televizor poate (și o și face) cîștiga lunar vreo 17.000 de euro. Asta se întîmpla, de exemplu, cel puțin în 2008, cînd realizatorul-prezentator Răzvan Dumitrescu de la Realitatea TV a încasat de la Realitatea Media SA (societate comercială sindicalist-capitalistă pe care cu pricepere și simț de răspundere o conduceți spre noi culmi de progres) aproape 840.000 de lei noi.
Dar admirația mea, domnule Luca, nu se oprește la plenara dumneavoastră capacitate de muncă, ci se referă și la spiritul de sacrificiu, ba chiar de autosacrificiu, aș putea spune, de care dați dovadă! Și știți, nu mai faceți pe modestul, la ce mă refer: v-ați asumat, în construirea capitalismului de presă multilateral sindicalizat, sacrificiul suprem. Adică pe cel penal, că nu cred că e altul care să vă îngrijoreze mai tare. Adică ați acceptat, domnule Luca, ca Realitatea Media SA să-i plătească lui Dumitrescu cele peste două sute de mii de euro ca prestări servicii pe două firme, în timp ce Răzvănel e și angajat la Realitatea Media SA, deși știați că asta e evaziune fiscală. Sau, cum ar zice ANAF, care v-a și făcut o sesizare penală la DNA în chestiunea asta, „avînd în vedere existența unei activități dependente ca urmare a unei relații de angajare, prin faptul că persoanele desemnate (printre care și Răzvan Dumitrescu – n.m.) de către microîntreprinderile menționate mai sus (printre care și CELM4U SRL și RD PRODUCTION GRUP SRL, ambele deținute și administrate de Dumitrescu – n.m.) să efectueze serviciile dețineau și calitatea de permanent la SC REALITATEA MEDIA SA, iar prestările facturate au reprezentat, în fapt, sarcini de serviciu curente, se poate concluziona că aceste microîntreprinderi au fost utilizate în scopul de evitare a constituirii și plății impozitului și contribuțiilor de asigurări sociale aferente drepturilor de natură salarială„.

You May also Like...

Băi, loazelor, o să ajungeți ca Prigoană (bac la 27 de ani) și Piedone (bac la 32)!
3 iulie 2011
Ciutacu ia de la gura săracilor și persoanelor cu handicap și Antena 3 de la gura TVR
20 aprilie 2011
Rezervele de premieri sînt bune și ca rezerve de miniștri de Finanțe
16 februarie 2012
28 Comments
  • Reply
    Popa
    27 martie 2010 at 6:41

    Hahaaa… Dă-te, că-ncepe!
    Ete d’aia-mi place mie de ăştia care se pişă contra vîntului. Nu c-aş avea ceva cu Vîntu in mod special, că comparat cu borfăşimea contemporană e de-a dreptul benign. Da’ dacă punem paru’ pe bagabonţi, hai să nu discriminăm, să-l punem pe toţi bagabonţii. O chestie de principiu, ce pula mea… Gata cu „Borfaşii noştri sînt mai de necriticat decât ai lor”.
    Trăiţi!

  • Reply
    orfana
    27 martie 2010 at 7:50

    poate ne dai si lefurile celorlalte jigodii de pe-acolo. nu de alta, dar sa nu murim prosti si sa stim si noi cate statii locale s-ar fi putut intretine cu salariul unui asemenea lingau. pentru ca salariul lui reprezinta exact bugetul unei statii locale

  • Reply
    bella
    27 martie 2010 at 8:54

    sinistrul ala primeste atitia bani?? am mai zis-o si o repet :cele mai nesimtite si nejustificate salarii sint in tv si fotbal!

    • Reply
      Bogdan
      6 august 2010 at 3:22

      Mai dar filosofi si nepatati mai sunteti voi! Ce va doare pe voi, ma desteptilor, de bucataria interna a unei societati private? Nu e de interes public si e treaba autoritatilor. Ce ati votat, asa performante veti avea. Ati votat oameni destepti, atunci contractele alea vor fi analizate de oameni destepti si se va constata, in mod corect, daca baietii de la realitatea trebuie sa plateasca, in bani sau ani de pusarie. Ati votat oameni prosti, nu se va intampla nimic. E chiar simplu. Mai degraba ar trebui sa va futa grija de activitatea functionarilor, inaltilor demnitari si bugetarilor in general, care lucreaza pe banii nostri. E chiar simplu. Lasati filosofiile pentru unde e de filosofat.

  • Reply
    omar
    27 martie 2010 at 10:55

    Trist nu ca e parazitu castiga atat, desi in rtv sunt oameni mult mai profi decat va fi el vreodata care castiga de 20 de ori mai putin. trist e ca promterofagu asta chiar crede ca merita banii aia.

  • Reply
    Aliodor
    27 martie 2010 at 14:03

    Doar 17.000?!!! Ce fraier!!!

  • Reply
    Aliodor
    27 martie 2010 at 15:00

    Despre Razvan Dumitrescu cand lucra in SUA aici:
    http://muppet.wikia.com/wiki/The_Newsman

  • Reply
    friendly Juda
    27 martie 2010 at 15:16

    Cataline sa ne spui cat luai si tu la Catavenk, cand facea si el toti gologolanii, asa ca sa stie si pulimea… sau cat primeste Bucsu si alti „mai inteligenti decat in Realitatea”

    • Reply
      prisacariu
      27 martie 2010 at 15:27

      cit sa-mi platesc ratele la garsoniera si sa pun deoparte, in trei ani, cit de un avans pentru un apartament cu doua camere.
      Bucsu? el e nepretuit. si are casa de la RAAPPS, deci nu plateste rate

      • Reply
        alta
        29 martie 2010 at 9:58

        eu zic ca era de bine.nu toti se pot mandri ca-si platesc rata, ba chiar si pun deoparte in 3 ani cat sa plateasca avans la 2 camere.eheee.!!!!!!!

  • Reply
    presazice
    27 martie 2010 at 16:36

    Greu ajungi la niste bani seriosi, dar intr-un timp destul de scurt poti pierde tot!

  • Reply
    Aliodor
    27 martie 2010 at 21:51

    Domnule Prisacaru, va asteptam si cu veniturile celebrului BOARD R-C: Hurezeanu, Tatulici, Enache, Buscu, Frenciu. Ca stiu ca se vorbea de scoruri mult mai mari. De pe la 30.000 in sus.

  • Reply
    gigi emeiergiei
    27 martie 2010 at 23:33

    Domnule Prisacariu, cum adica Buscu are casa de la RAAPPS? Nu e deontolog? Eu credeam ca locuieste la bloc in Militari cu soacra, X5-ul, X3-ul si BMW-ul ala seria 3. Ma socati! Cumva casa de la RAAPPS e in Dorobanti?

  • Reply
    gigi emeiergiei
    27 martie 2010 at 23:38

    Am auzit ca domnii Buscu si Freciu au blocat iarna asta niste anchete in Academia Catavencu ca sa ia bani de la asiguratori (RCA). Averti idee, e adevarat? Mie parca nu imi vine sa cred ca domnul Buscu se coboara (din X5) la asa ceva

  • Reply
    gigi emeiergiei
    27 martie 2010 at 23:44

    Si am mai auzit ca domnul Buscu se lauda ca o sa ia 30000 de euro de la aia cu Rosia Montana. Stiti cumva daca i-a luat? Vad ca fostul dumneavoastra coleg de la investigatii Cristorian si-a facut treaba, a dat limbile editoriale necesare. Banii zic, banii au fost incasati? Eu sper ca da, presa si deontologia trec prin momente grele, o revizie la X5 te rupe pe vremurile astea, sper ca s-a rezolvat cu banii de la Rosia Montana. Mixul inteligenta-creativitate-jurnalism, o raritate in presa romaneasca, merita sansa celor 30000 de euro (fara TVA)

    • Reply
      prisacariu
      28 martie 2010 at 1:30

      gigi, esti rautacios, sint convins ca: 1. doru buscu isi permite, din salariu cinstit, reviziile la x5; 2. banii de la RMGC, daca exista, sint pentru a sustine investigatiile; 3. casa de la RAAPPS din dorobanti e obtinuta legal, la un pret decent; 4. e doar o coincidenta ca anchete cu asiguratori nu au intrat in catavencu, dar bani de la asiguratori au intrat ca publicitate prin trust.
      nu mai fi rautacios, gigi, tz tz tz tz tz…

      • Reply
        AntiGelu
        28 martie 2010 at 4:41

        Io p-aia cu bucsu si vila lui o stiu asa: parterul e propretate pirsonala, el cu madama lui, etaju’ e pa fundatie, la fo 200ronini pa luna…moca, ce mai.
        Astfel, omu are vila in buricu targului la juma de pret. Baet istet:)
        Si eu tot pun de o parte…din pacate cresterile nerusinate de preturi (cum altfel sa isi ia poponet ferrari pt lesko) au depasit rata mea de economisire, asa ca la final, sper sa imi ajunga de un cavou mai rasarit pt urna.

      • Reply
        Aliodor
        28 martie 2010 at 21:15

        Eu am vazut la OTV cand a zis nevasta doctorului Moarte ca el ocupa parterul de la RAPPS si Ioana Moldovan etajul. Si a mai zis ca i-a luat artistei cati bani (multi) a vrut muschii lui ca sa se mute in alta vila RAPPS. Deci locuinta RAPPS nu il costa pe Buscu doar 200 roni pe luna, a mai fost si „investitia” in mutatul vecinului.

  • Reply
    touretul
    28 martie 2010 at 18:02

    Razvan Dumitrescu e unul dintre cei mai plati si lipsiti de talent realizatori, sau ce-o fi, de talk show-uri TV. Sa vezi numai ce intrebari pune. ” Cum se vede domnule „politruc” cetateanul roman de la inaltimea la care zboara … bla-bla-bla”! What? Ce e asta, o metafora poetica, sau va referiti la propriu? Sau, „nu stiu, eu doar intreb”, cand i se cer explicatii cu privire la tampeniile pe care le emite. Parca e Cartman in „Dancing with the Smurffs”. Cum naiba pot asemenea nulitati sa ajunga atat de sus? Poate numai Dana Grecu sa fie mai inepta decat individul asta.

  • Reply
    doyshpe
    28 martie 2010 at 23:09

    Pai tot de salariile altora vorbeste si RD zilnic. Durerea romanului, salariul vecinului. Cand o sa moara comunistul din voi, boilor?

  • Reply
    gigi emeiergiei
    28 martie 2010 at 23:22

    Din cate stiu, Doruletz, acest Poponetz al jurnalismului creativ, doarme in spatiu RAAPPS atat acasa cat si la redactie. Redactia cinstitei Academii Catavencu este in spatiu RAAPPS si are chiria neplatita de ani de zile. Ati vazut anchete despre RAAPPS in Catavencu in ultimii ani?

  • Reply
    baby jane
    29 martie 2010 at 8:11

    sa nu uitam ca Dumitrescu i-a servit lu baselu filmuletcu cu „pumnu-n fata la copil”. credeti ca asta e ieftin?
    dumitrescu asta e doar unul dintre motivele pentru care am scos realitatea din grila de programe. mai sunt si altele.
    acu nu ca-s fan base, da este ca nu era departe de adevar cu „tonomatele politice”. Ma rog, fisele sunt cam scumpe …

  • Reply
    alin
    29 martie 2010 at 9:42

    cataline, o sa avem parte doar de atacuri indreptate catre trust? oricum nu dau pe trust decat ca sa vad cat e ceasul, ca mai cade curentul din cand in cand si nu am pe perete ceas de mana d-ala gigant

    • Reply
      prisacariu
      29 martie 2010 at 10:07

      cum mai ziceam cuiva de pe aici: ia „Kamikaze” și ai să citești acolo texte care nu au nici o legătură cu trustul. ăsta e doar un blog, întîmplător al meu

  • Reply
    baby jane
    29 martie 2010 at 10:10

    ceas de mana gigant………. stiu despre ce vorbesti! =)) lol

  • Reply
    baby jane
    29 martie 2010 at 10:31

    auziti, voi ce vreti sa ziceti? ca vantu face evaziune fiscala? no way! N-are cum!
    se stie ca el lucreaza doar cu chiesh :))))))))))))))))))
    si ca sa inchid subiectul dumitrescu: nu e prost ala care cere, e prost ala care da 😛

  • Reply
    Dupa ce i-a tocat jumatate de milion de euro lui Vantu, Razvan Dumitrescu se muta la Voiculescu | Blogul lui schmoukiz
    25 mai 2010 at 14:18

    […] euro), dezvaluie Hotnews. In calcul nu intra si banii pe aproape jumatate de an din 2010. Potrivit Kamikaze, in perioada de glorie, Razvan Dumitrescu ducea acasa un modest salariu de 17.000 de euro lunar, […]

  • Reply
    Nick's Software
    10 iulie 2011 at 13:26

    Nici nu stiu de ce am plecat din Romania, cand acolo se castiga asa de bine. Nu pot sa cred ca multi americani, europeni, australieni se pot mandri cu 17K pe luna….e destul de rusinos, cand te uiti si la ziaristi de pe aici (AU) care nu se macar apropie de 17K si au de platit mortgage west style and are paid less than Mr RD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *