Gregoar bușculează AC

În stilul lui frust, Grigore Cartianu îi trage o smetie Academiei Cațavencu. Și, prin ricoșeu, lui Doru Bușcu, eminența cazată în Dorobanți a revistei. Povestea e știută: rețeaua de distribuție a lui Vîntu cenzurează Kamikaze, așa că Adevărul amenință rețeaua de distribuție cu represalii dacă nu încetează cenzura. Iar Grigore face un mic pas simbolic înainte și amenință și el cu cenzura: nu va mai cumpăra AC pînă cînd rețeaua de distribuție a lui Vîntu nu va decide să reia vînzarea Kamikaze la chioșcuri.
Altădată, Bușcu ar fi zîmbit, superior, la textul lui Grigore, ar fi făcut glume în redacție, și-ar fi amintit că actualul redactor-șef de la Adevărul i s-a prezentat lui Coelho (care a vizitat redacția Evenimentului zilei acum patru ani, cînd Cartianu era adjunct acolo) cu formula „Je suis Gregoire”, apoi ar fi trecut mai departe. Acum, însă, Bușcu nu poate trece mai departe. Pentru că acum nu mai zîmbește. Nici măcar neutru, darmite superior. Iar după rînjet nu poți trece mai departe.
Sigur, Doru Bușcu mă poate contrazice scriind un text creativ-inteligent-cu umor, în care să-i răspundă lui Cartianu. Dar cred că nu-l lasă Vîntu.

You May also Like...

Stroe, ministrul de Interne, l-a "turnat" pe Ponta: premierul a deturnat audierile de la "Bolintineanu"
6 iulie 2013
Viitorul PNL e mediocru
18 mai 2013
Dați o școală pentru catedrală!
1 august 2011
12 Comments
  • Reply
    VanGhelie
    2 aprilie 2010 at 0:27

    haios Gregoar. da nu prea-l ajuta nici fata si nici renumele

  • Reply
    daniel
    2 aprilie 2010 at 8:54

    AC in sus, AC in jos… parca sunteti la gradinita… tati, tati… uite ce mi-a facut AC, tati tati si cartianu zice ca AC sunt nesimtiti…

  • Reply
    xyz
    2 aprilie 2010 at 10:32

    cum comentezi asta? http://www.contrasens.com/2010/03/31/kamikazeeeefaaassssss.html

  • Reply
    dadatroll
    2 aprilie 2010 at 17:13

    Mey daca tu vrei sa vinzi bomboane dela mine acasa si eu nu te las aiai cenzura?

    • Reply
      prisacariu
      2 aprilie 2010 at 17:20

      mey, o să-ți răspund la întrebarea asta cînd o să mănînci ziare la desert și o să citești bomboane

  • Reply
    k
    2 aprilie 2010 at 17:36

    ba, da mai ho ma-n p*la mea. vezi de treaba ta /…/

    • Reply
      prisacariu
      2 aprilie 2010 at 17:42

      dacă nu scriai cu atîtea înjurături, îți publicam comentariul integral. mai încearcă

  • Reply
    k
    2 aprilie 2010 at 17:56

    nicio problema. scuze pentru forma. cat despre publicarea in intregime, nu e importanta. ca nu pentru public am scris. pentru tine, ca idee. bafta!
    (pe-asta chiar nu tre’ sa-l aprobi)

  • Reply
    dadatroll
    5 aprilie 2010 at 21:46

    Mai spart. Hai sa zicem cam o editura. Si vine la mine Emil Ciocan sai public o carte si io public. Si dupa aia vi tu decare na auzit nimeni ei eu nu vreu sa tio public. Astai cenzura dupa parerea ta? Ca cartile se pot citi nuca bomboanele.

    • Reply
      prisacariu
      5 aprilie 2010 at 21:49

      bre, înțeleg că faci pe tîmpitul, deși nu ești. dar, uite, pentru că îmi ești simpatic, mai zic o dată: problema nu e că nu distribuie ăla „kamikaze”, ci că au descoperit că nu vor să vîndă după ce deja au vîndut două numere. asta abia în al doilea rînd. că, în primul rînd, rețeaua lu’ pește, acces press, poate să vîndă pe cine vrea ea, dar numai dacă renunță la gratuitățile de la primărie. dacă nu renunță, înseamnă că face și un serviciu public, că de aia primește gratuități publice. pricepi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *