Dan Diaconescu va merge mîine la Cotroceni ca expert/consilier politic

Dan Diaconescu s-a înscris în PPDD înainte să-și depună candidatura pentru un loc de deputat. După ce a pierdut, și-a dat demisia din PPDD. Motivul, simplu: legea audiovizualului nu-i permite să fie realizator tv și membru de partid. Pe durata campaniei electorale, DD a fost doar invitat la OTV (!). Acum, însă, fără loc de parlamentar, revine (nu că ar fi plecat, de fapt, vreodată) ca realizator tv, deci renunță la calitatea de membru de partid. Totuși, se va afla mîine în delegația PPDD care merge la consultări la Cotroceni, după cum mi-a confirmat Daniel Fenechiu, din care citez: „Legea prevede că la consultările cu președintele merge o delegație alcătuită din reprezentanți ai partidului, nu din membri de partid. DD va fi la Cotroceni în calitate de expert sau de consilier politic, nu e nici o problemă. Nu cred că va fi împiedicat să participe la consultări. Și nici membru de partid nu mai poate rămîne, trebuie să cîștige și el o pîine în următorii patru ani”.
Senzațional, firește.
Așadar, dacă vreți să știți cum au decurs consultările cu partidele la Cotroceni, urmăriți-l mîine pe DD pe OTV.

You May also Like...

Ponta a luat de la stat un apartament cu 27.000 EURO și l-a vîndut cu 200.000 EURO
23 ianuarie 2014
Eugenia Cuțaru, reținută de DNA pentru imobiliare pe șpagă la Ilfov, e notărița lui Adrian Năstase
21 decembrie 2011
De ce e Ponta CU ADEVĂRAT premierul "copy & paste"
10 iulie 2012
9 Comments
  • Reply
    Paul
    16 decembrie 2012 at 17:59

    Eu nu mai am OTV in grila de programe, din proprie initiativa. Dar sunt convins ca va fi ceva „senzational”.
    Nu s-a rezolvat nimic daca un realizator de emisiuni nu are voie sa fie membru de partid. E o lege stupida si ineficienta, ca majoritatea celorlalte legi din Romania. Legea ar trebui sa interzica unui realizator sa faca politica. Rostul lui este sa informeze, nu sa-mi spuna mie ce preferinte are, ca nu l-am invitat in casa sa-mi spuna cu cine sa votez, cum sa ma tund sau sa ma ia la rost daca n-am facut curatenie. Pentru asta existe soacre, neveste si activisti de partid.
    La fel cum prezentatorul de la meteo ma informeaza cum va fi vremea si nu-mi freaca ridichea, sa-mi cumpar nu-stiu-ce fel de pulover sau bocanci de iarna, si un realizator de emisiuni politice (sportive) ar trebui sa ma informeze despre ceea ce se intampla in politica (sport) si nu sa-mi faca galerie unui partid (echipe de fotbal).

  • Reply
    KAKA MIZE
    16 decembrie 2012 at 22:13

    Cita acribie ca ne escplici despre ce inseamna votul la romani! Votul nostru= 1 cacat. Mark Ttwain a spus ca daca votul tau ar putea schimba ceva, ar fi interzis.

  • Reply
    pitic vasile
    17 decembrie 2012 at 7:27

    o tara ca un circ.nu despre d d este vorba.dd a fost tot timpul un oportunist.a vazut ca se poate si a facut circ in politica.cum spuneam nu despre el este vb.dar ce se intimpla cu acei asa zisi sustinatori ,fanatici ai lui dd? toti acei sustinatori ce credeau orbeste in balvernele acestui individ?

  • Reply
    Basencu
    17 decembrie 2012 at 22:23

    Ponta crede ca ne pacaleste (pe noi pensionarii militari) precizand ca ne face hatarul, daca nu l nominalizeaza pe oprea la aparare dar il face vicepremier.
    Multa lume nu intelege ca sindicatul nostru e compus din simpatizantii tuturor partidelor, dar la actiunile sindicatului avem doar interesele noastre cu minimul posibil de politica. Eu unul nu l agreez pe col Dogaru dar avem interese comune. Nu ma intereseaza ce partid agreeaza.
    Ponta e pe cai mari, 70%. Multe procente i le am adus noi.
    Nu e bine domnu Ponta, f. usor se duc procentele.

    • Reply
      prisacariu
      17 decembrie 2012 at 22:30

      ce vă deranjează acum la ponta?

    • Reply
      androidul cu sobolani
      18 decembrie 2012 at 0:10

      apoi matale si cu ai tai, ati dus lupte grele. to’ respectu’ tov’şu!

      • Reply
        Nicolae
        18 decembrie 2012 at 5:43

        Corect se spune”toar’su”, nu tov’su!

      • Reply
        mint_rubber
        18 decembrie 2012 at 10:39

        pe ogoarele patriei!

      • Reply
        Paul
        18 decembrie 2012 at 10:54

        Orcii se ridica din lut, dupa ce sparg ouale in care au fost clociti. Orcii ies din oua depuse de Varan, in gropi sapate de acesta in pamant. In functie de sol, exista mai multe feluri de orci.
        Cand Varanul isi depune ouale in mlastini, din acestea apar „orcii-foste-cadre-militare-disponbilizate”. Orcii astia put a ingamfare, desi n-au luptat in niciun razboi decat in cel impotriva tinerilor obligati sa faca armata. Cand Varanul isi face cuibul intr-o groapa de gunoi, rezulta „orcii-pensionari-militari”. Orcii astia sunt cei mai talhari dintre orci, solicitand sa li se acorde pensii fabuloase, desi n-au facut nimic in toata viata lor, decat sa se imbete ca porcii in „aplicatii”.
        Atunci cand Varanul isi lasa ouale in kakat, din ele se ivesc „orcii-postaci”, cunoscuti pentru obiceiul lor dezgustator de a-si imprasitia dejectiile pestinentiale pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *