Năstase poate fi mulțumit: cenzura de stat s-a întors

Năstase, însă, are și motive să fie nemulțumit. De data asta, cenzura de stat nu mai e exercitată de PSD, ci de PDL. Vă aduceți aminte cum, de prin 2001 pînă prin 2004, reclamele la CET Govora înlocuiau în presa română anchetele despre Adiță, Manivelu’ și alții ca ei. E, acum nu mai găsim CET Govora (cu sau fără P) pe cîte jumătate de pagină de cotidian quality, banii se dau altfel. La capitolul ăsta, recompensa pentru cenzură s-a mai rafinat, dar furăciunea s-a țărănit în ultimul hal: banii de la stat se duc direct la rude, la neveste, la odrasle, la gineri (cum ziceam și aici).
Ce m-o fi apucat pe mine în după-amiaza asta însorită să vă aduc aminte de Năstase? Vă spun eu ce: un search scurt prin presa (mai ales centrală) ultimelor zile, care nu au suflat nimic, nici un rînduleț, nici o știre de coloană despre ultima metodă de furat de la stat, pe criză. E vorba de metoda „cu odrasla”. Avem miniștri, avem politicieni notorii. Avem și un parteneriat cu HotNews.ro. Da’ n-avem ecou, ca să zic așa, la coledzii de pe la trusturi. Mai nasol e că nici măcar blogurile nu s-au referit la „Generația lu’ tata – Afaceri cu acordul părinților”. E foame de bani, băieți, știu. Da’ măcar lăsați-vă de presă, faceți-vă fabrici și uzine, nu ziare și televiziuni.
P.S. Despre subiectele complet neinteresante coproduse de Kamikaze și HotNews.ro, aici: 1, 2, 3, 4. Și mai urmează.

You May also Like...

Stroe, ministrul de Interne, l-a "turnat" pe Ponta: premierul a deturnat audierile de la "Bolintineanu"
6 iulie 2013
Procurorul general Tiberiu Nițu s-a dus la Erevan să învețe să comunice cu presa
9 octombrie 2013
Să fie clar: se recensăminte de îngheață apele pe canicula asta
1 august 2012
9 Comments
  • Reply
    Emil
    22 mai 2010 at 17:57

    De dragul istoriei, poti sa sapi arheologic pana la fiul lui Vacaroiu?
    Poate gasesti pe acolo niste osciaore! Ma lamuresc si eu cat de adevarate sunt vorbele care umblau.

  • Reply
    zoso
    22 mai 2010 at 18:27

    si eu pe tine http://www.zoso.ro/2010/neamtul-ionescu-continua-sa-fie-competent/

  • Reply
    ciprikus
    22 mai 2010 at 19:06

    Daca astia fura acuma atata, cand totusi nu mai e chiar inainte, iti dai seama cat au furat ailalti???? mamaaaa , nici nu vreau sa ma gandesc.

  • Reply
    AntiGelu
    22 mai 2010 at 19:34

    Baetzii nu risca. Nimeni din „sistem” nu risca sa faca ciocu mare si sa supere comenduirea. Pentru ca de acolo vine banii. In tara asta singurele afaceri cu profit baban si sigur (ca altfel de ca sa te faci „om de afaceri”?) sunt cele cu statul. Asa ca nu musca mina care ii hraneste.
    Cred ca suntem tara cu cei mai bogati copii, rude si cunostinte de functionari. Si tara unde „raspunderea” e invocata doar la plata nu si la judecata. Adica sa fie cu spor la salariu dar sa nu ne atinga daca e chiar sa raspundem pt tampeniile facute. Vezi hotariri judecatoresti, aprobari de PUZ sau adeverinte de mediu, acte notarile, etc.
    Am incercat si eu o data sa rascolesc scarna din sistem, pe problema spagii la cazarea in caminele studentesti. Mi s-a spus ca „n-am masura”.

  • Reply
    V.Burcu
    23 mai 2010 at 1:17

    Te inseli, prietene!
    Azi te-am descoperit si pe tine!
    Urmaream campania… Kamikaze și HotNews.ro!
    Cred ca nu ai nimic impotriva sa ne alaturam,
    sa va promovam! Sincer, FELICITARI!
    p.s.Merita cu totii, sa strigam, sa scriem
    pe toate gardurile: „Băi, oamenilor, ce dracu’
    e în neregulă cu voi?” Bravo prisacariu!
    V.B.

  • Reply
    ciprikus
    23 mai 2010 at 8:25

    Cataline zi-mi si mie daca i s-a deschis dosar porcului , adrian paunescu , pentru detinere de dosare de securitate !!! Vad ca nu se mai pomeneste nimic despre asta .ms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *