De ce, Vasile, de ce?

Ministrul Vasile Blaga (ca membru al cabinetului Boc 1) știa încă de la începutul lui 2009 că sîntem în căcat pă partea economică, vorba lui Gigi B. Cu toate astea, guvernul din care făcea parte Vasile nu a considerat necesar să facă ceva ca să ne salveze de falimentul de care ne apropiem. Acum, Vasile regretă. Pur întîmplător, pentru că guvernul Boc 1 nu a considerat necesar să ia măsuri dure, Traian Băsescu a cîștigat alegerile prezidențiale. Total întîmplător, pentru că Băsescu a cîștigat alegerile prezidențiale, Vasile nu numai că și-a păstrat postul de ministru, ba chiar s-a ales cu un portofoliu și mai interesant: în loc de Dezvoltare, a ajuns la Interne. Complet întîmplător, postul ăsta de ministru i-a garantat ginerelui lui niște contracte cu statul, mai precis cu instituții subordonate altor doi miniștri PDL (Berceanu și Videanu). Care și ei știau, ca tot guvernul Boc 1, încă de la începutul lui 2009, că sîntem în căcat pă partea economică. Mă rog, nu toți sîntem în căcat, ci numai cei care nu au socri miniștri.
Așadar, că tot nu am înțeles: de ce, Vasile, de ce nu ați luat voi, miniștrii cabinetului Boc 1, măsurile alea care să salveze țărișoara? Iar dacă cineva v-a împiedicat să o faceți, de ce nu v-ați dat demisiile? De ce nu ați urlat că patria e sabotată? Da, știu, pentru că erau trei motive întîmplătoare care vă și te împiedicau.

You May also Like...

Ion Iliescu, dacă tot nu intri la pîrnaie, măcar mori!
13 iunie 2013
Mîncătorii de căcat înghit în liniște într-o singură situație
25 iulie 2010
Baronii sindicali ai PSD îi pregătesc ceva lui Ponta. Azi, Ion Rădoi de la metrou
19 septembrie 2013
5 Comments
  • Reply
    Luca-Matei
    13 iunie 2010 at 16:14

    Multe Urari de Iubire Eterna

  • Reply
    KAKA MIZE
    13 iunie 2010 at 19:47

    C’esht copil ! Nene Prisecariule, daca ti-ai inchipuit vreo secunda ca e careva in toate guvernele care au fost si care sa regrete altceva in afara de faptul ca nu a furat mai mult, inseamna ca esti naiv, eufemistic vorbind. Pe toti golanii astia care zic ca „guverneaza”, ii doare-n cur de noi. Hitler plingind de soarta evreilor, Stalin sunind noaptea-n Siberia sa se intereseze daca aia din lagare au plapumi si manusi de blana, eu jelindu-ma daca guvernu’, Cotroceniul si parlamentul au sarit in aer si-au mierlit toti de p-acolo si regretele lu’ Blaga fata de bobor sint toate in acelasi registru: ma doare-n pula de voi, da’ nu ma poci abtine sa nu va iau la misto, ca prea sinteti prosti! Muie voua si familiilor voastre, care v-am bagat in foame si ne pregatim sa ne facem manusi din pielea voastra de dobitoace blinde si tembele, care credeti ca noi va vrem binele, care este! ‘Aidi ca m-am inervat si io si mi-e ca pui mina p-un topor sa arunc cu flori in ei.

  • Reply
    jr
    13 iunie 2010 at 20:24

    mai citeam azi Kamikaze dacă Boc se apuca de treabă în 2009 ?

    • Reply
      jr
      14 iunie 2010 at 21:36

      dacă m-am făcut greșit înțeles nu dau vina pe nimeni.
      kamikaze – un proiect minunat,dar avea nevoie de un anume context pentru devenire. câștigarea alegerilor de către Băsescu, posibilă doar cu întârzierea măsurilor de criza, mi se părea un rău necesar indiferent de părerea generala.ma înfior la gândul ca noaptea lui Mircea se prelungea 5 ani.Geoana nu înseamna deloc reforma,absolut deloc!
      iar victoria lui, cel puțin amâna apariția Kamikaze, dacă nu o împiedica.
      părerea mea!
      și, Da, Vasile este un escroc politic!

  • Reply
    KAKA MIZE
    14 iunie 2010 at 13:36

    Scuze pentru scrierea incorecta a numelui, domnule Prisecariu! E pe caz de nervoza furioasa care mi se declanseaza de cite ori aud ceva despre politicieni/ patrie/ popor si alte cacaturi d-astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *