S-a dus IT Morar în Noua Zeelandă pe banii RMGC?

Cotidianul așa zice. Dar, cum acolo e tartor „prietenul” lui ITM, Nistorescu, care nu-l iartă pe culturistul cultural cu nici o ocazie, o luăm doar așa, pe inventar. Sigur, ce coincidență, ITM a plecat, taman acum, în vacanță. Ne-a anunțat și pe blog, citez (din postul „O săptămînă de vacanță”): „În principiu. Dacă voi avea timp şi acces la internet, voi scrie şi în săptămîna asta de vacanţă.”
S-a reținut, da? ITM nu e în vacanță decît așa, „în principiu”. Presupun că e vorba de principiul ăla plin de dolari canadieni (suficient de mulți încît să nu-și facă ITM probleme că nu-s dolari americani sau euro europeni) conform căruia nici o călătorie de vacanță nu e prea departe și prea lungă dacă, la întoarcere, turistul „în principiu” mănîncă și puțin răhățel cu cianură pe unde are ocazia, mai ales dacă-s mulți oameni de față.
P.S. Dacă ITM nu va avea, totuși, timp să scrie pe blog despre noile lui învățături neozeelandeze, vă recomand un jurnal de călătorie la Floriana Jucan. Sper doar să nu pună și poze de la plajă, mai ales dacă e și colegul ei ITM prin preajmă. Deși, dacă mă gîndesc mai bine, o imagine cu cei doi împărțind un prosop pe nisip și admirînd un apus ar face carieră în cartea de aur a pișcotarilor breslei.
P.P.S. Un gipălău pentru Zoso de la RMGC? E glumă? Eu nu m-am prins. Dacă e glumă, e bună. Dar dacă nu e? Îi admir pe oamenii cu principii, chiar dacă unele principii sînt de căcat. Dar, orice principii ai avea, nu poți să primești cadouri pentru ele. Nu? Sau da, că pînă la urmă și cîinii au impresia că au principii după ce le-ai dat cîte un oscior după fiecare aport! reușit.

You May also Like...

Ponta le dă "sugestii" și judecătorilor: achitați-l pe Fenechiu!
12 iulie 2013
Pițicandidata lui Dragnea, întreținută de finul lui Dragnea
14 noiembrie 2012
INCLUSIV:) – cine sînt persoanele cu funcții înalte din dosarul șpăgarului Costea de la Ploiești
3 martie 2011
26 Comments
  • Reply
    zoso
    21 august 2010 at 16:18

    maine seara plec si eu, cu tura a doua de piscotari. scrie de acum articolul. 😀

    • Reply
      prisacariu
      21 august 2010 at 16:20

      cine e în tura a doua? și, b) nu scrii pentru blogul meu, în cîteva fraze (sau în cît vrei tu), ce te mînă în luptă în povestea asta cu RMGC?

  • Reply
    zoso
    21 august 2010 at 16:26

    a: doi bloggeri si niste alti oameni din presa
    b: ce te-a manat pe tine in lupta despartirii de buscu. pot sa iti fac un eseu pe tema asta, if needed.
    c: check ur mail

    • Reply
      prisacariu
      21 august 2010 at 16:33

      a. nu au nume oamenii ăia?
      b. nu te refuz la propunerea cu eseul:) (deși nu prea văd legătura cu despărțirea de bușcu)

  • Reply
    KAKA MIZE
    21 august 2010 at 17:51

    Astia de la RMCG chiar se sterg la cur cu banii! Daca isi inchipuie ca se uita cineva in gura labelor alea care zic ca-s jurnalieri si ii mai si plimba pe banii ei, inseamna ca RMCG asta e proasta rau! Nu cred totusi ca au bani de risipit, altfel n-o luau si pe tiganca aia. Inseamna ca lobbari lor n-au bani nici de curve si d-aia au lipit-o si pe panarama de Jucan de trupa Mafoame. Inca o dovada ca romanii se fut in cur pe bani putini si mai mult pe mincare si bautura. TIR parkasi, bir muie, cip ciorap alti (n-am diacritce nici la romana, daramite la turca 🙂

  • Reply
    zoso
    21 august 2010 at 18:56

    a. dar, ca si sursele tale, doresc sa ramana anonimi.
    b. ma mai gandesc. daca am timp si relaxare pe avion il scriu.
    c. gipanul e sh si nu e ca al lui eba. e mai ieftin.

    • Reply
      prisacariu
      21 august 2010 at 18:59

      a. înțeleg, dar înțelegi și tu că e o prostie ca oamenii ăia să se ascundă; doar nu fac ceva nasol, nu?
      b. well, have a safe and lovely flight:D
      c. nu pricep cu mașinoiul: ți l-au dat împrumut pe o perioadă limitată sau cum?

  • Reply
    zoso
    21 august 2010 at 19:14

    a. fiecare cu perceptia lui despre nasol. e o alegere personala. oamenii care iti dau tie informatii despre ţepe şi şpăgi fac ceva nasol?
    b. merci.
    c. daca mi l-ar imprumuta ar avea numar de Bucuresti sau Alba.

    • Reply
      prisacariu
      21 august 2010 at 19:16

      a. k
      b. ur welcome
      c. ți l-au făcut cadou?

  • Reply
    AntiGelu
    21 august 2010 at 19:37

    Eba are versiunea „Sport”, asta e „full”…dar totusi, modelul anterior. Sper ca e diesel si nu supercharged ca n-are bani de benzina pt el.
    Care e smenul cu transportul asta de „jurnalisti” (sau era „creatori de opinie”?) la locul unde s-a filmat Lord of the Rings? Facem si noi un Lord of the stolen Revolution?
    Pe Badea de ce nu l-au luat? Aha…n-a putut sa o ia pe Bruma cu el la bagaje. Nici pe Stoiceasca? Tot e ea pretenara cu Jucan.
    Bleax…in loc de „culturistul cultural” mergea o poza cu jucan…la plaja…

    • Reply
      KAKA MIZE
      22 august 2010 at 0:06

      O masina de cacat, daca ti-o da cineva cadou, e cal troian. Intii se sparg pernele, dup-aia moare computeru’ si resetu’ te costa de te ustura-n cur, si dup-aia, daca-i dai forja, topesti motoru la obzeci da mii. Range-ul adevarat si urit s-a facut pina in ’95. Acu’ e un cacat de fitze, ca si Porsche Cayenne, care-i Touareg cu bashini.. Vrei Rover? Ia-ti Defender! La banii lu’ intelectualu’ de zoso (pa cari vaz ca Prisecariu il baga-n seama si nu stiu de ce) zoso,poa’ sa se duca pina la mare si inapoi de doua ori pe luna cu masina aia. Dup-aia maninca Danone si bea apa plata de la chiuveta. Zmardoi, frate!

      • Reply
        prisacariu
        22 august 2010 at 1:51

        cum, de ce-l bag în seamă? păi, nu vezi ce răspunsuri amuzante dă?:)))

        • Reply
          KAKA MIZE
          22 august 2010 at 2:39

          Am devenit nervos si nu mai suport cacati d-astia cu pistrui d’alde zoso & co care blogaresc ca sa-si scoata merdeneaua (vorba lu’ Marghioala) si dup-aia se scobes in dinti de merde.

  • Reply
    Gecko
    21 august 2010 at 22:56

    Pe Zoso l-or lua pentru trafic. Dar pe Morar? Doar ca s-a bagat in seama? O sa se intoarca de acolo si o sa mai manince o galeata de cacat pe blogul ala al lui fara trafic. Care e spilul? Ce cistiga RMGC din mincatul asta de cacat in semianonimat? Nici mincatul de cacat nu mai e ce a fost, au ajuns sa traiasca si calatoreasca din el si ciudatii fara audienta. Nu mai spun ca sint atit de imbecili ca nu au observat ca afacerea RMGC nu mai are nici o legatura cu aurul si cu Rosia Montana. A ajuns un joc al emotiilor din care rezulta bani peste ocean in functie de cit cacat se maninca in Romania. Astia promit miliarde in Romania si pe chestia asta pacalesc de citeva milioane niste naivi de pe alt continent. Gainarie, asta-i tot, ca mina la Rosia Montana nu vor face nici peste 100 de ani oricit de multi mincatori de cacat vor plati.

    • Reply
      KAKA MIZE
      22 august 2010 at 2:02

      Zoso e un Dan Puric al blogului. Traficu’ ala mare are acelasi motiv pe care il are si audienta otv, taraf si vacanta mare. O gramada de prosti care au descoperit netu’ si care vor sa vada „ia, bah, ce cacaturi se mai petrece pa netu’ ista ?!” Meseria de blogger e o vorba de dinsii inventata. Daca io te stiu ca esti jmeker cu scoala si ai mai scris inainte ceva interesant in print, poate iti citesc blogu’. Da’ cind esti pielea pulii si neica-nimeni, fara scoala, fara ni’ca si colportezi zvonuri si tangouri, adica blogger de meserie, ‘aidi pa! Parol !

      • Reply
        prisacariu
        22 august 2010 at 2:06

        hai că-l flatezi cu comparația asta cu dan puric. puric, măcar, pe scenă, e un profesionist, chit că după ce se dă jos de acolo o ține numai prin scaieți metafizici și bălării patriotarde. da’ zoso?

        • Reply
          Gecko
          22 august 2010 at 2:36

          Hai lasati, e evident ca Zoso n-o sa iasa la pensie ca blogar. O sa se pensioneze ca cersetor. Cine o sa mai stie de el peste 10 ani? Ce ingrijoreaza este nu viitorul lui ci prezentul. Pare un baiat tinar. Daca in Romania nici tinerii nu se pot abtine de la minactul de cacat, e nasoleala mare. Dan Puric spre deosebire de astia a cel mult dus cu pluta. Astia-s bulangii. De la o virsta incolo pare cumva natural sa fii bulangiu. Dar Zoso la virsta lui ar trebui sa f…uta. Chiar si cu fatza aia.

    • Reply
      AntiGelu
      22 august 2010 at 6:07

      SI Badea are trafic…dar nu cred ca „s-au riscat” sa il ia.

  • Reply
    Horia Tudose
    22 august 2010 at 3:01

    Observ ca la noi pana si sa-ti spui parerea e o problema. Se trezesc unii blogger care nu te au la inima si incep sa comenteze. Oare unii chiar nu au altceva mai bun de facut decat sa se uite in curtea vecinului si sa inventeze povesti?

  • Reply
    gelu
    22 august 2010 at 10:08

    Saracu milog batran, ardeleanu asta cinstit, itm.A inceput sa manace cacat pe tema asta doar dupa o simpla excursie( 3mese si o cazare) la Rosia M data tot de Naumovici, dar acum dupa ditamai vacanta in Noua Zeelanda…Macar la subiectul asta primeste ceva , n-o ia in muie ca in cazul limbilor basesciene de la care astepta postul mult visat de frecangiu la vreo ambasada( centru cultural).Altfel stie sa urle ca el are alta educatie nu ca Mihaiu, Toma, Vulpe, Ivanciuc.De Buscu nu zice decat in gand, ca de la harsovean mai spera sa-i pice ceva asa ca-i da limbi de-o falsitate incredibila in ceea ce priveste familia geniala a sefului.Se spune ca nu-i frumos sa te legi de aspectul fizic al cuiva insa de cele mai multe ori complexele ii ambitioneaza pe cei mai multi dintre acesti pitecantropi sa faca pe dracu-n patru pentru a-si depasi conditia.

  • Reply
    arletty
    22 august 2010 at 15:09

    Sper doar să nu pună și poze de la plajă?!
    Cătăline, din cîte ştiu eu, la Antipozi, deci şi în Noua Zeelandă, aflată la o aruncătură de băţ de Australia, acum abia se împrimăvărează (sau se iese uşor din iarnă, ia-o cum vrei 🙂 ). Ca atare, despre ce poze de plajă vorbeşti?! Poate poze cu plajele din N.Z. 🙂

    • Reply
      prisacariu
      22 august 2010 at 15:42

      m-ai pierdut aici, recunosc

  • Reply
    Dorin
    22 august 2010 at 15:12

    i-am scris odata lu morar pe blog. stiam ca n-o sa publice sobolanul….
    morar se tot agita cu rosia, cu ongisti de cacat etc…i-am zis asa, era prin dec dupa ce castigase base si-l numise iar pe boc. „. domle morar, stiu ca n-o sa-mi publicati acest comentariu. nici nu vreau, ramane intre noi cum ar veni. trei prosti mari sunt in romania la ora actuala. doi vor deveni legendari, celallat va disparea treptat o data cu varsta: boc, geoana si dumneavoastra. cu stima si respect”

  • Reply
    Stefan
    23 august 2010 at 1:14

    Uitati mai jos un text semnat de ITMorar citeva zile in urma. In mintea lui e un razboi intre capitalism si comunism. Acest individ crescut si hranit in comunism care practica si azi pupincurismul pentru mici foloase a ajuns aparatorul capitalismului. Gretos. Morar, capitalismul nu inseamna sa maninci rahat ca sa te trimita beneficiarii in excursie. Ce faci tu e comunism, comunistule. Si ce fac ONG-istii aia chiar e capitalism, comunistule. Dar nu ai de unde sa stii asta tu, un biet piscotar blocat in apucaturile piscotaresti ale mincatorilor de rahat comunisti. Sau ai uitat unde ai lucrat in comunism?
    Capitalismul tăvălit prin fân
    Când am spus că ecologismul celor care luptă contra proiectului Roşia Montană e doar de faţadă nu m-am înşelat. Bătaia e mai adâncă şi se pune în termeni ideologici mult mai clari.
    Sigur că în această răzmeriţă ecologică au fost atraşi oameni sincer iubitori de natură cărora li s-au servit nişte gogoşi şi o expunere mediatică în stare să le dea senzaţia că e vorba chiar de o luptă dreaptă. Sper ca în drumul lor din Cluj spre Roşia Montană toţi aceşti sensibili iubitori de natură să fie tentaţi să se oprească pe malul Arieşului şi să adune mizeria de pe maluri, tonele de gunoaie aruncate de alţi iubitori de natură. Acesta chiar ar fi un gest ecologic pur, fără fonduri de afară, fără indicaţiile preţioase ale Stephaniei Roth. Să revin la “cestiunea” ideologică.
    La FânFest, un fel de manifestare aproape de cele cu Salvaţi Vama Veche (salvată definitiv, desigur!), organizatorii s-au gîndit să dea şi o greutate culturală tăvălelilor prin iarba cosită şi au programat, printre altele, o dezbatere care aşază lucrurile într-o lumină ceva mai clară. Dezbaterea porneşte de la întrebarea “Este capitalismul capabil să creeze o legătură socială nu numai temeinică, dar şi de natură să răspundă nevoii cetăţenilor de a le fi recunoscută demnitatea personală în afara unor cadre competitive?”
    Ei, întrebarea nu este adresată celor veniţi să asculte rock şi folk sau celor care şi-au făcut în bagaj un loc mai mare pentru peturile de alcool decât pentru trusa de îngrijire personală. Întrebarea a fost adresată unor persoane care vor răspunde cu un NU hotărât, dar bine împachetat în vorbe. Invitaţii anunţaţi de organizatori sunt Daniel Barbu, Alexandra Ionescu, Stephanie Roth, Vasile Ernu, Norbert Petrovici, Florin Poenaru & Gáspár Miklós Tamás (dacă apare). Domnul Daniel Barbu, fost şef de campanie electorală a lui Petre Roman, s-a convertit, alături de acesta, la capitalismul lui Patriciu, pentru care conduce o fundaţie. Dar, în planul ideilor şi luptei ideologice publice, domnul Daniel Barbu nu a schimbat, din câte ştiu, baricada, combate, în continuare, capitalismul.
    Nu ştiu dacă doamna Alexandra Ionescu a venit să vorbească sau doar să-l asculte, fascinată, ca de obicei, pe domnul Barbu. Stephanie Roth demonstrează, pe faţă, că de la ecologism la comunism nici măcar nu trebuie să schimbi locaţia. Vasile Ernu, autorul cărţii “Născut în URSS”, nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar Gáspár Miklós Tamás (dacă apare) va tuna şi va fulgera contra capitalismului de pe poziţii marxiste clare şi ferme. Pe ceilalţi doi invitaţi nu-i cunosc, dar nu îi bănuiesc drept apărători ai capitalismului, aşa că dezbatarea (de fapt, înfierarea, conform tradiţiilor de stânga) se va desfăşura în familie. În marea familie marxistă, deşi, măcar de ochii lumii, puteau invita la dezbatere şi un susţinător al dreptei.
    De ce se întâmplă asta la Roşia Montană şi nu într-un amfiteatru? Păi, stimaţi cititori, acolo, la Roşia Montană, din când în când, ca să se sperie lumea, va fi scos bau-baul cianurii, un produs al capitalismului care, vorba lui Ion Iliescu, urmăreşte numai profitul! Capitalismul e cianură, comunismul e natură! Capitalismul nu e în stare de legături sociale temeinice şi propune cadre competitive. Pe când marxismul, comunismul, viitoarele societăţi de stânga sunt o nebunie, un paradis natural extraordinar, unde toţi primesc după nevoi. Da, capitalismul e cianură şi aur, comunismul e libertate şi fân!

  • Reply
    oblio
    23 august 2010 at 12:12

    până la urmă, vorbim despre aur sau despre căcat?

  • Reply
    Zoso nu trăiește din reclamă la vibratoare. Ci din analize mega-inteligente pentru Pentagon « prisacariu
    25 august 2010 at 15:38

    […] l-am citat. Răspunsul e simplu: din milă. La un moment dat chiar am bănuit că face o glumă (ceea ce am și scris), ceea ce aproape mi-l făcuse simpatic. Însă e chiar mai simplu de atît: gluma e chiar el. Iar […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *