EXCLUSIV Stenogramele penale Apostu – Boc

Cine e Apostu, primarul arestat de Cluj, știți. De Boc ați auzit. Stenogramele convorbirilor dintre cei doi nu există. Nu public. Nu încă. Dar fiecare din cei doi știe ce a vorbit cu celălalt. Iar Boc cred că începe să-și amintească cu foarte multă acuratețe. Și fiecare frază îi sporește hotărîrea de a da șansa Guvernului să fie condus de altcineva. Emile, ține-te tare, dă-i dracu’ de șantajiști: dă-ne ocazia de a citi stenogramele alea, ține-te de scaun!

You May also Like...

Trădătorul Băsescu și talibanii
11 aprilie 2013
Uitați-vă la Răzvan Dumitrescu, face toți banii! Adică 17.000 euro pe lună
27 martie 2010
EXCLUSIV A3: Ion Iliescu, arestat și dus cu ambulanța
29 ianuarie 2011
2 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    11 noiembrie 2011 at 6:58

    Se dau cu zgârcenie că e austeritate. Criză mare, stenograme mai puţine şi multă abureală, mai ceva ca în sauna unui finlandez mahmur. Făcând un exerciţiu de oleacă de logică de doi lei mă gândesc că având în vedere o anumită relaţie univocă „ca de la tătuc la politruc” oare cablogramele alea nu conţin şi gândurile transmise prin ordin derect de la timona aia cu un parbriz crăpat şi transformate de mintea aia păsărească de Boc mic de munte în discuţii de partid şi fonduri ? Dacă-i aşea nu mai vedem noi scrisorica de amor nici la praznicul desecretizării de 40 de ani, să-i fie ţărâna uşoară şi moartea în agonie.

  • Reply
    Boc, un anumit premier dintr-o anumită țară « prisacariu
    15 noiembrie 2011 at 14:10

    […] cum ziceam și altă dată, așteptăm răbdători stenogramele din dosarul Apostu. Alea în general, desigur, fără date […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *