Anticorupția băsesciană: de la arogantul Năstase la ridzipoanca portocalie

„O prioritate pentru actuala legislatura este si aceea de a discuta despre ce inseamna imunitatea parlamentara. Toate rapoartele, si cu prioritate ultimul raport al CE, vorbesc despre ingerinta politicului in justitie. Institutia Parlamentului, asa cum este ea construita astazi din punct de vedere juridic si constitutional, permite o astfel de analiza. Am initiat o discutie in cadrul grupului parlamentar al PD-L din Camera Deputatilor despre modificarea legislatiei, astfel incat sa vorbim cu adevarat despre imunitatea parlamentara ca referindu-se numai la declaratii politice si la votul politic si nicidecum ca o bariera in calea efectuarii actului de justitie corect si just. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.”
Cui, oare, să-i aparțină citatul de mai sus? Cam din gura cui ați zice voi că a ieșit? Vă zic eu: din gurița frumos rotunjită a Robertei Anastase, pufoasa de la Cameră ai cărei colegi au votat în seara asta fix invers (adică împotriva urmăririi penale în cazul Ridzi) decît teoretiza fosta miss România, actuala miss deputăția. Vă indic și sursa, dar nu vă cramponați doar de aceasta. La un goagăl scurt după rețeta asta, veți descoperi ce bătălii epice s-au dat de către pedeliști cînd de trimis în cleștii procurorilor era Adiță Năstase. Și, comparînd ce se întîmpla acum cîțiva ani cu ce s-a votat în seara asta, o să dați cu basca de pămînt și o să vă defecați pe ea de anticorupție băsescian-portocalie și o să emigrați în Transnistria. Măcar acolo lucrurile sînt mai cinstite, cu Kalashnikoave și dolari negri, nu se mai chinuie oamenii să dea vreo aparență de onestitate afacerilor.

You May also Like...

Nu mai chinuiți jurnaliștii EvZ cu zvonuri de vînzare!
19 august 2010
Niște jurnaliști morți, cu ochii vii, ce scînteie-n afară
18 mai 2011
Complicele
16 iunie 2010
3 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    15 decembrie 2010 at 8:53

    Cam ca Miorita! Eterna reantoarcere la sanul zornaitor de parale al coruptiei. Nimic nu se schimba ci doar totul se transforma in comisioane grase. Lehamite.

  • Reply
    zulu
    15 decembrie 2010 at 13:00

    sistemul democratic de la noi e la fel de ratat ca si comunismul(parlamentul nostru e o suma de monarhi si propriile camarile cand de fapt ar trebui sa fie o suma de angajati ai cetatenilor romani).
    avem nevoie de o alta formula de guvernare(a carei prima grija ar trebui sa fie scoaterea in afara vietii politice si de stat a fostilor securisti/colaboratori/informatori/milionari pe banii statului).
    statul roman nu s-a mai spalat de pe la 1866, ne-am „mlastinit” incepand cu nenea carol al II-lea si asa am ramas

  • Reply
    spik
    15 decembrie 2010 at 18:50

    la cum decurg ticăloșiile,neodihnitul crin se întoarce de pe o parte pe alta.
    oare sa-i vina rându?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *