Ori sîntem golănași mici turnători ori NUȘ mai sîntem?

Aha, bombă de presă: bizarul ăsta de Alex. Mihai Stoenescu a turnat la Secu. Ca la balamuc: pe bani, fără bani, de la serviciu, de pe stradă, de oriunde. În orice caz, jegos. Ba mai voia să ajungă și ofițer, dar nu l-a ajutat fizicul cu ochelari. De la ochelarii ăia, însă, i se trage figura aia de intelectual uitat prin biblioteci cu care ne aburește de ani de zile că dezleagă misterele loviluției de la ’89. Și probabil tot cu ochelarii ăia pe nas a semnat și hîrtiile prin care lua niște zeci de mii de euro de la SOV, ca să-i ia interviuri pentru cărțile de istorie pe care nu le ia nimeni în serios.

You May also Like...

Nu-l mai lingeți pe Iliescu!
23 iulie 2010
Scad salariile. Dar cresc averile sindicaliștilor și contractele politicienilor cu statul
25 august 2010
Ciutacule, să trecem!
16 octombrie 2010
11 Comments
  • Reply
    postacu scelerat
    14 decembrie 2010 at 11:32

    la un moment dat, cre ca la nasu, stoenescu zicea ca nu are o relatie foarte strinsa cu vintu. ca vintu il mai suna din cind in cind ca sa il consulte in probleme de istorie 🙂

    • Reply
      prisacariu
      14 decembrie 2010 at 11:37

      mie, stoenescu mi-a zis că vîntu îl sună ceva mai des și nu doar ca să vorbească de istorie. sau, dacă vrei, să vorbească de istorie foarte recentă, ba chiar în plină desfășurare

      • Reply
        postacu scelerat
        14 decembrie 2010 at 12:27

        mah, e de inteles. pina la urma daca ai avea nevoie de consultanta in materie de rasturnat dictatori cui te-ai adresa? asta e problema in romania, avem prea putin specialisti.

  • Reply
    bella
    14 decembrie 2010 at 12:24

    toti cei care au aparut in primele rinduri in acesti 20 ani au fost securisti(mai mari sau mai mici,mai importanti sau mai putin importanti)! de unde se vede tupeul de securist care s-a pastrat bine merci pina in zilele noastre.

  • Reply
    John DOE
    14 decembrie 2010 at 12:54

    Oare cât lua un turnător pe lună? Dacă salariul mediu al turnaţilor de serviciu era de vreo 2000 de lei…
    Bănuiesc că nu nimerea chiar aşa de des un jackpot dinăsta de 500 de lei, lăsat cu proces. Dar… totuşi. Cât? Că aveau şi un serviciu normal, asigurat de secu, de la care luau probabil minim salariul mediu. Apoi mai aveau ceva retribuţie fixă, de colaboraţionişti (sic! 😛 ), şi mai aveau şi primele de turnare.
    Deci, aşa de curiozitate, îşi toarnă vreunul pe aici salariul pe care l-a luat în urma turnătoriilor? Ca să ştim şi noi dacă i s-o meritat (ieeeeei!), sau dacă să-l compătimim (buuuuuuu)…

    • Reply
      zulu
      14 decembrie 2010 at 20:59

      recunosc, am turnat dom’le… si cum ma rasplateau astia?
      m-au lasat sa-mi fac damblalele dupa cum urmeaza: am bulanit-o pe esca, i-am dat palme peste chelie/suvita lu’basescu, i-am dat la gioale lu’ hagi, l-am stropit pe cristoiu cu cerneala pelican, i-am tatiat franele de la bicicleta pegas lu’ raduleasca, i-am facut cunostinta lu’ dinescu cu solul bogat in fier(de pe talpa bocancilor) si alte etcuri

  • Reply
    Green is the new red
    14 decembrie 2010 at 13:59

    Grigore ce parere are? Il sunam si noi, golanasilor?

  • Reply
    Fane
    14 decembrie 2010 at 14:54

    V-a scapat un interviu recent luat de Istodor lui Emil Constantinescu in care presedintele face urmatoarea deconspirare:
    Rep.: Cea mai mare oftică a fost că „Aţi fost înfrînt de sistem”. Pînă şi Băsescu cu asta vă anihilează. Vindecaţi-mă, fiindcă sintagma aceasta înseamnă pentru mine, de fapt, „viaţa mea de atunci a fost înfrîntă de sistem”!
    E.C.: Incorect! Propoziţia pe care o reproduceţi e un fals. Eu n-am folosit niciodată cuvântul „sistem”. L-a folosit Radu Vasile după anul 2000. Eu m-am referit strict la securiştii eliminaţi de mine şi care au migrat în presă şi nu la lucrătorii în serviciile de informaţii din timpul mandatului meu. Intervenţia mea a fost publicată şi se poate lămuri oricine că am spus „folosesc libertăţile democratice pentru a răspândi minciuni împotriva noastră”. Traian Băsescu nu poate fi „înfrânt” de Securitate pentru că el este chiar Securitatea în cadrul căreia a lucrat întreaga lui viaţă. Traian Băsescu poate anihila oamenii pe care îi poate şantaja sau intimida. Nu e cazul meu. Dacă vi se pare că „viaţa v-a fost înfrântă de sistem” atunci cercetaţi-vă mai bine colegii de redacţie şi veţi vedea care au fost informatorii securităţii lui Ceauşescu şi care sunt ofiţerii acoperiţi ai lui Băsescu. Grăbiţi-vă până când nu sunt transferaţi în diplomaţie.
    Ati face bine sa luati legatura cu Constantinescu si sa ii spuneti ca Eugen Istodor a cenzurat acest fragment de interviu.

    • Reply
      prisacariu
      14 decembrie 2010 at 17:25

      cred că am văzut fragmentul la care te referi pe blogul lui istodor

    • Reply
      bella
      14 decembrie 2010 at 17:58

      sa fie it morar?

      • Reply
        Popa
        14 decembrie 2010 at 22:19

        lol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *