"Adevărul" l-a trimis iar în America pe Vanghelie

Ați fi zis că Vanghelie abia s-a întors din SUA, nu? Unde a fost „foarte excelent”, desigur. Păi, Marean chiar s-a întors, dar uite că azi de dimineață s-a dus înapoi. Probabil ca să se vadă și cu Obama, la care nu a avut acces din cauză de președinte chinez cu care s-a suprapus pe sol american. Sau cel puțin așa ne spune Adevărul (uitați-vă cu atenție la data articolului):

Sau, mai clar:

P.S. Aici și link-ul articolului, dacă nu l-or scoate, totuși, de pe site, că o fi și Vanghelie obosit după un zbor dus-întors ca să mai zboare încă o dată așa repede.

You May also Like...

Năstase, mătușa Tamara te salută!
25 iunie 2012
Umblă niște fete cu corupția sexuală a lui Ponta în gură
25 februarie 2011
Cine a înfrînt, totuși?
8 mai 2010
3 Comments
  • Reply
    AntiGelu
    27 ianuarie 2011 at 11:28

    Ce sa oboseasca de la zbor, ca doar zace in scaun (a zburat la biznis sau first, asa cum ar trebui un primare care este?).
    Eu zic ca ar fi obosit de la efortul fizic de a vorbi engleza. Iti dai seama cat da asta din maini atunci cand o „vorbeste”.

  • Reply
    Tweets that mention “Adevărul” l-a trimis iar în America pe Vanghelie « prisacariu -- Topsy.com
    27 ianuarie 2011 at 12:05

    […] This post was mentioned on Twitter by Adrian Ciutureanu, Revista Kamikaze. Revista Kamikaze said: Adevărul îl trimite azi pe Vanghelie în SUA din nou http://bit.ly/ejuRW0 […]

  • Reply
    greenisthenewred
    27 ianuarie 2011 at 12:24

    Cand au „afisari” cu vreo laba de asta de non-stire pe care o are pana si Realitatea, geniile de la web decid republicarea ei, peste o vreme. Nu e primul caz, am mai vazut glumite din astea.
    Imre oricum nu se prinde, iar Grigore e ocupat cu balamaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *