Dragă ANAF, iartă-mă că revin: spălăm un pic și banii lui Brînză?

Înainte de Crăciun, Guvernul a făcut un cadou posesorilor de averi la negru: o spălătură de furt și șpăgi demnă de cel mai tare paradis fiscal. Cum toți ne dorim să ajungem în rai, am pus și eu un acatist la biserica asta fiscală, în numele penibilului deputat Rizea. Iar acum aș vrea să-l bifez pe al doilea, pentru alt deputat: Brînză (deci „avere afișată”, da?). Sper că acolo sus, undeva, în altarul Fiscului, cineva și-a notat. Și, dacă tot a deschis catastiful, să scrie cu cerneală simpatică și numele fostului șef al ANAF, ministrul Vlădescu. Cu precizarea „Maseratti și Abarth de la niște firme dezinteresate și altruiste care cumpără mașini scumpe doar ca să se afișeze (avere AFIȘATĂ, da?) Sebi cu ele prin oraș și să mai agațe nevaste cîte unui prieten”.

You May also Like...

Despre proștii nepuntincioși și logica lor șchioapă
25 martie 2011
+1: Gușă, Ghinea, Ghica & Schmidt Hăineală, Agathon
1 iunie 2012
"Adevărul" l-a trimis iar în America pe Vanghelie
27 ianuarie 2011
3 Comments
  • Reply
    ciprikus
    3 ianuarie 2011 at 23:57

    Noi ca si cetateni nu putem sa-i sesizam oficial acuma pe aldea Rizea sau Branza la anafisti ????

    • Reply
      prisacariu
      4 ianuarie 2011 at 0:00

      ba putem, da’ Fiscu’ o să spună că ăștia nu intră în target-u’ lor de 200-300 de superbogați evazioniști:D

  • Reply
    AntiGelu
    4 ianuarie 2011 at 12:22

    D-nu Branza (ca de altfel toata lumea „buna” din Bucale) are o afinitate deosebita pt masinile „americane”. Adica alea aduse cu containeru din US of A. Are un Hummer si mai nou vad ca BMW-ul tot pe aceeasi filiera e adus.
    Sint curios cine le omologheaza la RAR, daca a platit TVA (24%), taxa vamala pt autoturisme aduse din afara spatiului economic EU, cum si cine i-a facut „europenizarea”, etc. Mai ales ca nu e la „primul” autovehicul adus.
    Si nici nu e singurul: Tariceanu are un Bentley „american”, iar prin ziarele de monden e plin de „oameni de afaceri prosperi” sau fosti fotbalisti cu S-uri sau alte mertzuri 550 🙂
    Pe astia cine si cand o sa ii verifice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *