Potențial de pițipoancă

Acum, că ne-am calmat cu Schengen-ul și cu PNL+PC, să revenim la ale noastre. La pițipoancele noastre. De fapt, nu la toate, ci la simbolul pițipoancei române, la chintesența țopeniei naționale. Iat-o:

Da, știu, e doar o captură video de o calitate slabă. Remarcați, totuși, decolteul pînă la ombilic și fustița care abia acoperă labiile. Plus, bonus, cizmele albe cu toc cui, pînă la genunchi, sugerînd o puritate pescărească metisată cu un talent special care are legătură tot cu peștele. Pe uscat. Da, ea e, pițipoanca supremă. La cununia civilă proprie și personală, care avea loc acum aproape opt ani. De atunci încoace, însă, prețurile au crescut mult la acest model și au ajuns la un maxim istoric care va putea fi cu greu depășit: trei miliarde de euro.
P.S. Pentru imagini mai clare, băgați play mai jos:

You May also Like...

Rusia nu crede în lacrimile lui Băse
16 august 2010
Lăsați UCM Reșița să fure TVA de 60 de milioane de euro! Altfel, se desființează echipa de handbal!
23 februarie 2011
De unde știe CTP ce gust lasă în gură prezervativele cu arome?
22 iulie 2010
22 Comments
  • Reply
    etc
    7 ianuarie 2011 at 15:21

    ce pitipoanca, jignesti, cu tinuta aia nici la bamboo nu intri.

    • Reply
      cretinoid
      11 iunie 2013 at 0:38

      sigur..ca bamboo o fi si vre-un etalon de calitate.

  • Reply
    Nicolae
    7 ianuarie 2011 at 17:32

    Asa se intampla cand n-ai mogul. Te iei de toata lumea fara motiv. Da’ ce exista in Constitutie vreun articol in care sa se precizeze ce distanta trebe sa fie de la pamant la buza rochiei de mireasa? Sau ce distanta sa aibe decolteul de la barbie in jos? Sau de la ombilic in sus? Sau de la marginea bucii (de la imbucatura) pana la genunchi? Sau de la subbratzul piciorului pana la prima cocardea? A? Da’ lasa-ne in pace cu inaltimea tocului, ca vorba aia: nu conteaza cat ai tocu’ conteaza cum te impiedici!

    • Reply
      capsunarul
      7 ianuarie 2011 at 21:03

      nu va suparati… sunteti cumva Nicolae Ceausescu?

  • Reply
    bella
    7 ianuarie 2011 at 17:37

    pitipoanca,nepitipoanca va face pe voi barbatii (nu chiar toti) sa balositi cind o vedeti!! stiu ca nu recunoasteti, dar asta e adevarul.

    • Reply
      cucus
      11 iunie 2013 at 13:45

      bella, probabil tu esti foarte foarte, exagertat de foarte urata, de vreme ce crezi ca oparita asta (care in mintea ta este etalon de frumusete) ar putea face un barbat cat de cat normal sa balosasca dupa ea. dupa asta, ar putea balosi cel mult un adolescent bubos care n-a vazut o tzatza in viatza lui, sau un terminat de la sat, trecut de 60 de ani care n-a mai vazut labii de ceva decenii

  • Reply
    KAKA MIZE
    7 ianuarie 2011 at 17:46

    Esti pe locul doi: primul care i-a vazut potentialul a fost Cocos. A scos-o din foame, facut acte pe ea si-a pus-o la produs pe bani grei. Al doilea Pygmalion, nea Baselu’, a pus si el mina pe ciocan si a vazut ca materialu’ e bun, da’ fiind statut mult pe mare si cu tineretile irosite din incheietura prin internate, a cazut in limba dupa ea si nu si-a mai revenit. Mai departe, tot ce s-a intimplat e un story de cacat cu o curva arghirofila si un labagiu batrin cu mintile ratacite, inconjurat de lingai si parveniti. Nasol e ca drama se joaca pe banii nostri si nu e nimeni in stare sa traga cortina peste mizeria asta care ne e bagata zilnic in ochi.

    • Reply
      prisacariu
      7 ianuarie 2011 at 17:57

      s-a mai daaaaaaat:D. aici

      • Reply
        KAKA MIZE
        7 ianuarie 2011 at 18:23

        E clar, am descoperit insulina independent 🙂 !

    • Reply
      Julius Heide
      11 iunie 2013 at 9:59

      Primul cica ar fi fost Pandele de Voluntari!Dar nu bag mana in foc!

  • Reply
    Vilcin
    7 ianuarie 2011 at 19:29

    Tare, tare 😉

  • Reply
    John DOE
    7 ianuarie 2011 at 20:11

    @Prise: Ah, Prise, Prise, iară se vede că eşti vândut lui Udrea! 😀 😀 😀 Adică na, te legi un pic de ea, e drept, dar într-un fel în care piţi tot piţi rămâne. 😉 (Ar trebui să fii un pic mai radical, ca Vadim, ca să convingi… 😀 😀 :D)
    @Bella: Aferim! Io salivez, mai ales dacă e să o compar cu alte dame din politica românească. Adică dacă tot e să-mi fure banii, prefer să fie o elenă udea, nu o elenă ceauşescu… 😀 (Emoticonul ăsta reprezintă un rânjet libidinos…)

    • Reply
      John Doe cel mare
      8 ianuarie 2011 at 3:22

      Si de ce ma rog preferi sa-ti fure banii o elena udrea? Nu ai prefera sa ii pastrezi tu si sa-i dai cu tifla unei Elene Udrea atunci cand vei opri accidental pe centura si cu un zambet stirb te va intreba: „Shefu, una mica la scurt? Hai ca e ieftin”, iar tu ii vei spune: hai sictir proasto, vezi daca nu ai stiut cu cine sa ti-o pui, acum erai prin parlament, asa ingheti ca proasta pe marginea drumului?
      Eu cred ca de fapt faci diferente prea mari intre cele doua. Itit spun eu. Nu sunt.

      • Reply
        John DOE
        8 ianuarie 2011 at 16:08

        @Big J.D.: Mane, io nu am de ales decât între multe rele. Aşa că o aleg pe una rea, dar şi sexy (cel puţin comparativ cu alte oferte acutale de la acelaşi nivel politic. Când se mai primeneşte piaţa din sferele înalte, mai vorbim). 😛 Ştii cum e, dacă tot e să mă biciuiască o mistress sado-maso, măcar când o văd să nu-mi vină să borăsc.
        Cât despre păstrat banii… dacă tu o să reuşeşti să ţi-i păstrezi în faţa termitelor astea care se tot alternează pe la putere, să-mi zici şi mie cum. Dar să nu-mi vii cu texte de genul „pleacă dincolo”, sau „if you can’t beat them, join them”.

  • Reply
    socruluigeoana
    7 ianuarie 2011 at 21:49

    auzi pe siteul realitatii e o rubrica : oameni in stiri. intreb si io: crin si base is la egalitate. de ce base e pe locul 2? si crin pe 1? invers nus mai ia salar webeditoru?

  • Reply
    piratu'
    8 ianuarie 2011 at 12:54

    E o femeie frumoasa care da clasa multor barbati din tara asta.

    • Reply
      Julius Heide
      11 iunie 2013 at 10:02

      @piratu Man cum ai nimerit pagina asta?

  • Reply
    postacu scelerat
    8 ianuarie 2011 at 18:18

    cica blaga are pula mica. stie cineva vreun investigator sa investigheze informatia asta?

  • Reply
    Elena Udrea – Mireasa intregului popor | Gica Contra Blog – Jurnal de Balamuc
    9 ianuarie 2011 at 7:00

    […] Sursa: kamikazeonline.ro […]

  • Reply
    gabip
    12 iunie 2013 at 3:52

    Niste Misogini abjecti! 10 ca voi nu valorati nici cat degetul ei mic! Si asta doare, nu?

  • Reply
    Nutzi-kur-de-Lemn
    12 iunie 2013 at 7:55

    Nutzi-Kur-de-Fier este bomba cu miros de peste care a inebunit tampitul de votac rrroman. Este o panarama ordinara care va va fura si zacharul din ceai de o sa ramaneti doar cu lamuia. Vai de capu’ vostru!…

  • Reply
    Un prost cît China: Cezar Preda de la PDL | prisacariu
    16 iunie 2013 at 20:45

    […] P.S. Proștilor care au de gînd să mă lipească de Nuți după ce au citit mai sus, le recomand acest text. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *