Cum a fătat Ciutacu o tîmpenie de presă cu pui vii

Calificat de geniul de treabă al lui Mușetescu la APAPS, Ciutacu are impresia că se pricepe la presă. De partea asta a presei, zic, nu de aia în care era la APAPS. În calitatea asta a lui de omnigenial, a postat ieri pe blogul lui un document din AVAS, moștenitorul defunctului APAPS. După capul lui, adeverința pe care a postat-o pe blog ar fi probat un abuz odios al AVAS: acordarea de reduceri de 25% pentru bilete la AC/DC angajaților instituției! Privilegii portocalii inacceptabile, clar! Sigur, n-a spus-o explicit, dar titlul postării („Dom’ Boc, aveți reduceri și la Bon Jovi?”) și un pasaj din text („aş dori să fiu informat în ce măsură calitatea mea de fost angajat al instituţiei mă califică în vreun fel pentru obţinerea unui discount la Bon Jovi”) ne lămuresc: Ciutacu CHIAR A CREZUT CĂ AVAS A PLĂTIT/DECONTAT 25% DIN BILETUL LA AC/DC PENTRU ANGAJAȚII INSTITUȚIEI!!!
După ce a fătat această găină cu trei neuroni betegi pe blog, Ciutacu a fost preluat de presă (găina a făcut pui, deci; vezi amănunte aici). Pînă să iasă șeful AVAS pe televizor (la Antena 3) să se scuze că nu l-a sunat el pe Ciutacu să-i explice că scrie o tîmpenie și să lămurească problema (și anume: AVAS nu a făcut decît să emită un document – „adeverința” – care să demonstreze că angajatul respectiv lucrează la AVAS, reducerea urmînd să fie încasată de angajat de la Kamikaze), toată lumea a crezut că nenorociții de la AVAS, portocaliii ăia nesimțiți, aruncă cu favoruri în rockerii pedeliști din instituție.
Ar fi de rîs dacă nu ar fi de rîsu’-plînsu’ halul deplorabil în care se fac știrile. Altfel, Victore, să știi că noi apreciem gestul tău: a fost un marketing pe cinste, în prime time, fără nici un leuț vechi. Să mai faci, genialule!
P.S. O mențiune specială pentru penibilul de Ciuclaru de la Guerrilla, care azi dimineață pe la 7.30 a vorbit la radio despre „știrea” asta, dar a citat Jurnalul național și cam atît. Fără să pomenească revista Kamikaze, dar dînd impresia, prin omisiune, că AVAS ar fi decontat acel sfert de bilet. Băi, Ciuclaru, te rog eu să nu te mai dai jurnalist la radio: cititul (prost!) de jurnale la microfon nu te face jurnalist. Fă-o măcar pentru hipsterii ăia care te aud și te-or mai și crede.
P.P.S. M-a sunat Ciuclaru și mi-a explicat condițiile tehnice ale omisiunii, în prima intervenție a lui pe subiectul AC/DC – AVAS. Nu ne-am înjurat, ba chiar i-am memorat numărul în telefon. Deci, dacă ascultă careva Guerrilla și vrea o dedicație de ziua soacrei sau a șefului, pe post, acum vă pot ajuta: am pile:D.

You May also Like...

VIDEO – Fenechiu către Ponta: "Tu nu reprezinți nimic, băi, băiatule!"
20 iunie 2013
Udrea negociază cu PPDD prin Gelu Vișan
26 mai 2013
Omul de afaceri Relu Fenechiu, sufocat de datorii şi executat de Fisc
17 iulie 2013
12 Comments
  • Reply
    costel
    18 ianuarie 2011 at 11:01

    salut
    l-am auzit pe Ciuclaru undeva dupa 9 si a zis si de Kamikaze; de fapt, din cate imi amintesc a zis numai de Kamikaze, nu-mi amintesc sa fi mentionat alt ziar

    • Reply
      prisacariu
      18 ianuarie 2011 at 11:04

      da, l-am auzit și eu că a revenit. de fapt, craioveanu a revenit cu știrea iar ciuclaru l-a completat. da’ știi de ce? pentru că, după prima intervenție a lui ciuclaru, de la 7.30, l-am sunat pe dobrovolschi, de aia:D

      • Reply
        AntiGelu
        18 ianuarie 2011 at 13:12

        Pă pile, nu mai pă pile…chiar si atunci cand nu vrei de fapt decat sa corectezi o „nedreptate”.
        (sau in formulare pt cititorii lui Ciutacu: cand vrei decit sa corectezi).

      • Reply
        penibilul :)
        18 ianuarie 2011 at 17:47

        la prima interventie n-am zis nimic de voi din lipsa de timp – prima expresa e mai mult cu titlurile din ziare fara prea multa carne si explicatii. Stiam ca voi ati lansat chestia si n-am oprelisti in a va nominaliza cand e cazul.
        Cand vad insa reactii d-astea precum cea de mai sus…

        • Reply
          prisacariu
          18 ianuarie 2011 at 17:51

          da’ și eu cînd văd mici meschinării de astea ca ale tale…

  • Reply
    cristina
    18 ianuarie 2011 at 11:35

    daca tu asta ai inteles din postarea lui Ciutacu esti la fel ca cei 80% din comentatorii de pe blogul lui

    • Reply
      prisacariu
      18 ianuarie 2011 at 11:35

      ăsta chiar e un paradox:D

  • Reply
    cristina
    18 ianuarie 2011 at 13:34

    raspunsul tau ma face sa te intreb ceva, la care te rog sa raspunzi decat daca esti cat de cat sincer: de ce majoritatea oamenilor care apar la televizor/presa/bloguri ”joaca” o anumita ”naivitate”, premeditata pentru a raspunde anumitor interese (inclusiv personale); mie ”naivitatea” asta jucata mi se pare mai nociva si periculoasa decat prostia crasa.
    p.s. din experienta unui cititor (fff rar comentator) de zeci de bloguri din domenii f. diferite, in cazul blogarilor cu o anumita notorietate, calitatea materialului postat nu are intodeauna legatura cu majoritatea comentariilor afisate (calitatea lor o poti influenta doar daca cenzurezi/filtrezi la greu)

    • Reply
      prisacariu
      18 ianuarie 2011 at 14:20

      n-am înțeles întrebarea, fii mai exactă

      • Reply
        Florina
        18 ianuarie 2011 at 16:17

        decit daca esti cit de cit sincer, iti zic ca eu am inteles-o da’ n-o vad. oi fi mai naiva.

        • Reply
          AntiGelu
          18 ianuarie 2011 at 19:47

          numai decit mai naiva

  • Reply
    VioMoga
    18 ianuarie 2011 at 19:22

    Eu am auzit stirea la EuropaFm, de dimineata. Bogdan Miu a zis de Kamikaze – baiat finut 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *