O idee foarte năstrușnică a lui Băsescu

Este aceea ca statul să finanțeze campaniile electorale. Vasăzică, degeaba avem Agenție Națională de Integritate (care, din cîte știu, a făcut ceva dosare pe conturi care apăreau taman în campaniile electorale prin declarațiile unor politicieni), futil avem procurori (care, acum o vreme, au și deschis un dosar de cercetare a unor finanțări electorale posibil ilegale), inutil avem Autoritate Electorală (care habar n-am ce freacă), adică tot atîtea instituții ale statului care se ocupă de fondurile din campanie. Nu, nene, acum trebuie ca statul chiar să finanțeze campaniile electorale, ca să nu mai fie nevoite celelalte instituții de stat să-și facă treaba pentru care au bani de la buget. După logica asta, statul ar trebui să meargă cu noi în mașină, că poate facem accident și Poliția nu află, deci nu ne poate cerceta. Și, tot după ideea asta genială, statul ar trebui să meargă cu noi la o bere cu băieții, că poate ne ducem la curve și nu află nevasta, deci nu poate divorța.

You May also Like...

Ponta a luat de la stat un apartament cu 27.000 EURO și l-a vîndut cu 200.000 EURO
23 ianuarie 2014
Banc sec cu Elan
3 mai 2011
Felixe, Badea zice că trustul tău se hrănește cu căcărează
25 octombrie 2012
5 Comments
 • Reply
  Mary
  18 ianuarie 2011 at 20:07

  Eu cred ca n-ai inteles. Tov presedinte are „decat” intentii bune si vrea sa transparentizeze finantarea achizitiilor de galeti, zahar si ulei etc folosite in campanii drept stimulente pentru poporul votant si flamand. Asta nu exclude existenta si sarcinile celorlate institutii pomenite de tine. Asa o sa fie clar de unde vin banii pentru chestiunile respective si ce culoare vor avea pungile, in functie de autoritatea locala. Asta era tot, nu era nevoie sa te isterizezi. case closed! 🙂

 • Reply
  KAKA MIZE
  18 ianuarie 2011 at 20:40

  Finantatu’ campaniei electorale din banii statului ar fi pentru candidati ca leafa pentru popi: se pisha pe ea. Banu’ gros vine tot de la marii cotizatori (asfalt/energie/petrol/banci/constructii) si e folosit atit pentru campanie, cit si pentru chivernisirea catindatului si a familiei (shpaga de „nu ma uita”). Dobitoku’ asta de Besescu crede ca inca mai poate prosti lumea. Culmea e ca nimeni nu-l fute-n gura si toti il injura pe la spate, asa ca are si el dreptate atunci cind ne da muie si dup-aia hahaie. Asta meritam.

 • Reply
  nelu mineru
  18 ianuarie 2011 at 22:36

  de aia cu votul obligatoriu,n-a zis? poate cu urmatoarea scumpire…

 • Reply
  John DOE
  18 ianuarie 2011 at 23:32

  Wow! Păi mă înscriu ca candidat la orice alegere de-acum înainte! Trai nineacă pe banii băbacăi! Mă fac candidat de profesie! Ura!

 • Reply
  aura
  19 ianuarie 2011 at 18:39

  O idee prosteasca. Parca voia sa micsoreze numarul asistatilor, nu sa-l mareasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *