V-am zis că Boc nu pleacă? V-am zis

Să mă citez, dintr-un post de luni, 14 februarie 2011: „își face cineva iluzii că un Boc rămas fără funcția de premier ar mai conta în PDL într-atît încît să devină și președinte al partidului? (…) Cum, ziceți că nu are sens? Mda, așa mă gîndeam și eu. Și, atunci, ce sens are porcăria asta cu premierul independent? Pe cine ajută acest guvern debranșat, la cap, de politică? Și ce șanse are el să existe, întîi de toate?”.
Bon. Să mă mai citez o dată, dar dintr-un post de marți, 15 februarie 2011: „De ce, bocule, unde pleci? Un’ te duci tu, măi? Ce crezi tu că ți se va întîmpla bun în PDL?”.
Bon încă o dată, deci. Azi e miercuri, 16 februarie 2011, și Boc n-a plecat nicăieri, a rămas la fel de premier ca și ieri, și alaltăieri, și la fel ca în ultimii doi ani și ceva. Și va mai rămîne o vreme. Vorba poetului: un an, un timp, un anotimp. Sigur, el speră că nu un anotimp de iarnă, că ăsta se termină în nici două săptămîni.

You May also Like...

Băsescu, iarăși providențial! Păcat că-l strică PDL-ul ăsta corupt și rău
27 septembrie 2011
EXCLUSIV – Iulia Motoc, pîrtie spre CEDO: a fost votată în Subcomisia de Drepturile Omului a APCE drept candidatul României
30 septembrie 2013
EXCLUSIV Stenogramele penale Apostu – Boc
11 noiembrie 2011
3 Comments
  • Reply
    CVT
    16 februarie 2011 at 1:05

    Nu numai ca nu pleaca, dar are sanse sa ramana si cu ambele amandoua functii, indiferent de ce da pe goarna Sulfina la hotnews. Sau crezi in varianta cu Livache presedinte, Boc premier?

    • Reply
      prisacariu
      16 februarie 2011 at 1:09

      lui livache îi e bine la făcut bani în sectorul 3, nu se complică cu șefia atîtor orgolii și tabere

  • Reply
    KAKA MIZE
    16 februarie 2011 at 7:26

    Un’ sa plece, neica? Cine ar avea nevoie de asa ceva? Cu un background de taran prost transformat in activist cu uteceu’, mincator de cacat ca sa poa’ sa scape de mamaliga dintre dinti, tzucalar cu pecereu’ si pe stil nou cu „astilalati” de la putere, ce ar putea asta sa faca prostalau’ asta care latra la gard ca pechinezu’ si musca de frica? Bunica-mea avea cirpe de praf care dupa un timp ajungeau cirpe de spalat ceaunu’ purceilor si dup-aia la gunoi. Cam asta e si traseul in politica al lu’ jumatate de om calare pe jumatate de iepure schiop. In Ardeal, boc era capra pe care statea vizitiul, crezi ca degeaba il cheama p-asta asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *