Pielea pulii în fața clanței

Faptele sînt așa: Chirieac i-a dat lui SOV niște bani împrumut (cam un milion de euro), nerecuperați; Chirieac l-a apărat aplicat, meticulos, pe SOV la TV cînd cel din urmă a fost arestat; Chirieac a bătut tot Bucureștiul ca să-i ducă lui SOV, la Otopeni, o sută de trandafiri de 8 martie. Și, cu toate astea, SOV îl ține la poartă pe Chirieac. Cînd ești cu ML-ul plin de trandafiri și afară nu ninge, mai e cum mai e. Dar cînd omul e pe propriile membre inferioare și afară viscolește, cum se cheamă asta? Că nu reușesc deloc să mă prind care e relația dintre cei doi.

You May also Like...

Kamikaze ca la mama acasa: cu stewardese si japonez
15 martie 2010
Dansezi pentru mine, băsepontacrinule?
27 august 2012
"Spălătoriile de presă ale lui Vîntu" și spălații pe creier
20 septembrie 2010
8 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    9 martie 2011 at 11:26

    E cu mesaj, ca sint certati si pielea pulii i-a adus prima transa pentru coroana.

  • Reply
    bella
    9 martie 2011 at 14:51

    relatia e ca de la stapin la servitor!( batista o tine in mina „pielea pulii”)

  • Reply
    marcian
    9 martie 2011 at 16:21

    Este un exemplu clasic de sadomasochism intre poponari. PP (adica pielea pulii) se duce la SOV cu flori. Este evident ca in relatia lor pp este femeia. SOV il tine in vant si ger nu pentru ca sunt certati, ci pentru ca il iubeste si stie ca atunci cand il chinuie ii provoaca o placere deosebita.

  • Reply
    Nea
    9 martie 2011 at 17:42

    Ce vă miraţi aşa? E doar chestie de onomastică, e normal că l-a lăsat afară în viscol; dacă îl chema Soare, îl lăsa cu ochii în soare.

  • Reply
    mihaeladragosteamea
    9 martie 2011 at 17:47

    Nu buchetul e interesant aici…ci trandafirul ascuns in haina si oferit in dinti de chireac la picioarele Sov…de 8 martie 😉

  • Reply
    mihaeladragosteamea
    9 martie 2011 at 17:51

    Sunteti siguri ca erau 100? Fiindca atunci e cu sot si e ca la mort……asteptam cu interes deci garoafele cu coada scurta aduse de 1 iunie

  • Reply
    AntiGelu
    10 martie 2011 at 12:38

    L-am citit eu bine pe Cartianu in adevarul si chiar s-a aruncat asta la gatul lui Floricel? O fi cu voie de la puriciu? Adica s-a dat liber la debarasat hoituri electorale (vezi si agitatia contra lui gioni din psd)?

  • Reply
    reader
    10 martie 2011 at 22:05

    Scrii foarte bine, la obiect si actualitate de avangarda daca mi-e permisa elucubratia.
    Daca ma refer la forma, eu zic ca ai stofa de soi si poti sa ceri mai mult de la tine decat exprimari fix pixiste ca cea din postul asta.
    Apropo, mi-a placut emisunea la nasu cand ati discutat de Blidar de la ASTRA. Nasu nu stia cine e Blidar, m-a surprins, sunt vechi pe piata amandoi:). Poti sa-i faci grupul de firme relativ usor cercetand (pe bani,deh, sau gratis daca ai vreun prieten la vreo banca ofiter de credite) registrul comertului. Daca nu ma insel a avut tentative de a prelua Realitatea nu demult..? Nu stiu sigur poate aici gresesc. Stiu sigur ca ASTRA au si au avut contracte internatioanle puternice, ex. Iran etc. si sunt vechi si f. buni pe piata.
    In principiu, la stat a fost compania ASTRA vagoane Arad din care s-a format ASTRA vagoane calatori (Blidar) si Astra vagoane marfa (a ramas de stat); ghici care merge bine si care nu? 🙂
    In ce priveste haiduciile din viata economica si jurnalismul de investigatie, parerea mea umila e ca asa dupa cum a facut psd-ul sa ajunga legislatia (in orice domeniu) timp de 20 de ani, nu poate trai nimeni fara haiducie; din pacate; ce merita insa atentie in final este si scopul fiecarui „haiduc”; scopul poate cateodata sa scuze mijloacele.
    In rest, Doamne da sa reusesti sa ajungi sub o umbrela potrivita, ca sa poti sa continui sa scrii tot ca pana acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *