Se sculă Laurica procuroarea!

Ieri a fost ceas de aniversar bilanț la Parchetul General iar azi e ziua femeii. Și asumarea răspunderii pe Codul Muncii. Deci, tot atîtea prilejuri de sărbătoare sufletească, de erecție spirituală. Apropo de ridicări, femeia Laura Codruța Kovesi s-a sculat ieri și a ținut un discurs despre starea națiunii în dosare penale. Și, printre realizărili din ultimul an, și-a exprimat și un gînd cald pentru viitor: cică „averile persoanelor condamnate, care nu le pot justifica, ar trebui confiscate” (de aici).
Ioi, tulai Domne! Da’ cum așa? Să fie aceeași Laurica ce credea sincer că e suficient, ca să fie curate, dacă averile din furat se pun pe numele bunicuței? Sau să nu fie aceeași? Sau să nu știe Laurica, de exemplu, că pentru a exista condamnări, e nevoie, înainte de toate, de niște urmăriri penale? Mda, e posibil să nu știe, mai ales că în mandatul Lauricii s-a inventat NUP-ul pe „lipsă de intenție” pe bandă rulantă: da, ai făcut aia și ailaltă, da’ n-ai vrut, mă-nțelegi, n-ai avut intenția să, universul a conspirat la nefericirea ta penală.

You May also Like...

Kovesi să fii, noroc de FBI să ai
7 decembrie 2011
Lovin are o exclusivitate. Discretă
15 aprilie 2010
CSM, profilat pe deshumări inutile de cauze moarte și-ngropate
22 iulie 2011
3 Comments
  • Reply
    John DOE
    8 martie 2011 at 12:46

    Bravos, monşer! Bine le zici! Dă în ciocoi! Asta cu Laura e aşa, în bonton cu 8 martie şi cu articolele despre nuduri şi alte goliciuni de până acum. Câtă consecvenţă, monşer! 😀

    • Reply
      prisacariu
      8 martie 2011 at 15:14

      să știi că nu te înșeli deloc

  • Reply
    baby jane
    8 martie 2011 at 16:52

    asta e continuarea la „se scula mai’an badita Traian”? 🙂
    NUPuneti si voi la suflet toate nimicurile…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *