Să zicem că CEDO nu-i primește dosarul lui Felix

Ca o plîngere să fie acceptată la CEDO, cel care o depune trebuie să demonstreze că i-au fost încălcate drepturi fundamentale. Care-s alea? Astea. Dacă voi îl identificați pe ăla care i-a fost încălcat de Justiția română lui Felix, eu vă spun numerele conturilor lui Ceaușescu din Elveția, free of charge. Acu’ să vă văd, fanteziștilor!

You May also Like...

Ponta despre noul ministru Nicolicea: e inginer, lui i se dau "dirty job"-urile
4 martie 2014
Cum mă droghez cu iarbă de fiecare Crăciun
12 octombrie 2010
Raportul MCV: ANI este, în continuare, atacată politic
20 ianuarie 2014
3 Comments
  • Reply
    Ady
    10 martie 2011 at 21:31

    O sa o bage pe aia cu procesul corect. Oricum nu are importanta, mai trage de timp.

  • Reply
    bullet dodger
    10 martie 2011 at 22:28

    i-a fost incalcat dreptul de a turna! stiu ca nu e pe lista cedo, dar chiar si eu ma enervez atunci cand nu-mi mai pot turna un paharel.

  • Reply
    John DOE
    10 martie 2011 at 22:57

    Eu cred că presa din ziua de azi ne manipulează. În momentul în care varanul a zis că “Acest dosar se va tranșa la CEDO!”, toţi sau gândit doar la prima interpretare a definiţiei verbului „a tranşa”: 1. A rezolva repede și definitiv o dificultate, un conflict etc.”
    Ca om cu gândire alternativă de sunt, EU SINGUR am descoperit adevăratul sens al spuselor motănelului. Având în vedere că el vorbeşte mai mult în doi peri, am luat al doilea păr din definiţie: „2. A separa, în porțiuni anatomice, după sortimente, calitate etc., carnea unui animal tăiat pentru consum.”
    Deci, tovarăşul Felix Felicis a vrut de fapt să spună că-şi va băga dosarul într-un paper shredder marca CEDO. Simplu, dacă aţi fi stat să vă gândiţi, şi nu v-aţi fi lăsat spălaţi pe creieri de presa românească care minte, începând cu aia transmisă de pe antene.
    Of, of, nu vă duce deloc capul. Noroc că mă aveţi pe mine să vă iesplic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *