Cum s-au întîlnit acționarii CSOP cu impostorii frunzei de la THR?

Căcatul ăla de brand de țară a fost opera a două companii. Una e TNS, ailaltă e THR. Datorită lui Kamikaze știm că TNS e acționară la CSOP, casa de sondaje căreia îi place mult PDL-ul, mai ales cînd îi comandă studii electorale pe bani grei. Despre THR, însă, nu știm mare lucru. Sigur, ne putem uita pe site-ul lor și aflăm că se ocupă, în special, cu marketing turistic. Deci nu cu branding.
Dar nu aflăm de pe site-ul lor care e legătura THR cu PDL sau chiar cu, de ce nu?, Elena Udrea. Bun, am înțeles, TNS era normal să cîștige, că-s oameni serioși, de casă, de-ai noștri. Și, fie vorba între noi, nici nu-s așa răi, ba-s chiar profi. Sigur, la Românica nu e suficient să fii profi, trebuie să mai și cunoști pe cineva care să aprecieze, mă-nțelegi, c-ești copil? Dar THR (poate mă repet, știu)?? Ei de cine au fost apreciați? Și oare cine le-o fi dat ideea să se asocieze cu TNS, care deja erau apreciați?

You May also Like...

Primele imagini cu spionul lui SOV în redacția Kamikaze!
21 octombrie 2010
Ce ți se poate întîmpla sîmbătă, la prînz, într-o tavernă din București
22 ianuarie 2011
Dumitrescu lua 17.000 de euro lunar de la SOV
24 mai 2010
4 Comments
  • Reply
    baby jane
    5 august 2010 at 9:34

    eu am lucrat la un proiect european de cercetare pentru care parteneriatul s-a facut intre 2 mogulasi care calatoreau cu avionul spre aceiasi destinatie, fara a se cunoaste anterior. deci, se poate!
    dar voi, la investigatii, nu va permiteti asemenea naivitati. asa ca probabil la un moment dat o sa aflati si legatura intre cele 2.

  • Reply
    John DOE
    5 august 2010 at 14:44

    Răspunsul la toate este Chuck Norris.

    • Reply
      baby jane
      5 august 2010 at 20:11

      :)))))))))))))))))))))))))
      small world theory

  • Reply
    loser
    6 august 2010 at 8:08

    Sambata, la Saptamana Financiara, Monica Tatoiu a spus ca Udrea si un deputat PDL au o firma de avocatura in Spania, care e implicata in relatia dintre minister si THR.
    (min. 20)
    http://inregistrari.antena3.ro/view-31_Jul-2010-S%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na_financiar%C4%83-25.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *