Udrea e fată mare. E o biată gîsculiță proastă, manipulată de o liberală malefică

Stați, nu săriți cu furci, topoare, otravă pentru fîntîni și amnar pentru holde, că nu eu am zis cele de mai sus. Ci niște unii jurnaliști care, stimulați la hipotalamus de chakrele larg deschise ale Elenei, și-ar băga pixul în focul anusului solar că biata Nuți nu are nici o implicare nici în nefericirea aia de „Land of choice”, nici în varza asta împuțită de „Explore the Carpathian garden”. Ci, știu ei, jurnaliștii imaculați ca sămînța (profesionalismului) risipită pe ochelarii (de sub care clipesc, inteligent, ochii) vreunei directoare din minister, că autoarea morală a cretinătăților e o liberală! Da, o malefică liberală, plantată odios în coasta Elenei, la minister! Vă dați seama?? Și ea, virginica, neprihănita de Nuți din Buzău, primește în față toate jeturile de publicitate negativă, în timp ce nemernica liberală își freacă mîinile (nu spun și de ce obiect/parte anatomică și le freacă) de extaz mistic! Groaznic! Salvați-o pe Nuți din Buzău din ghearele vrăjitoarei liberale, faceți dreptate în lume! Chemați cavalerul să dezlege blestemul! Hai, că m-am plictisit de ieftineala asta de presă proastă.
P.S. Ghicește cineva cine i-a lins chakrele Elenei?

You May also Like...

Cum o să fie în România după creșterea taxelor
26 iunie 2010
La mulți ani, Manuela!
28 noiembrie 2010
Menage a trois cu Ana, Gheorghe si Ana
10 martie 2010
21 Comments
  • Reply
    John DOE
    7 august 2010 at 7:29

    Bănuiesc că te referi la articolul ăsta:
    http://www.catavencu.ro/elena_udrea_explorata_permanent_de_liberali-15094.html
    Cât despre cine i-a lins şacrele… pot doar atât să zic: „N-AM FOST EU, NENEA!” Sau eram prea beat ca să-mi amintesc, dacă am făcut-o. Despre restul ţării nu garantez.

  • Reply
    Nicolae
    7 august 2010 at 7:34

    M-am prins: Elena nu a facut inca restructurarea ministerului, partea de turism? Elena e fata mare si risca sa devina fata batrana daca nu face cum a facut Shica prin 2008: In 30 zile a schimbat TOTI sefii de la RAR atat central cat si judetene. Nu comentez calitatea noilor sefi de atunci. Ce a reusit Shica a fost faptul ca putea canta linistit la mandolina. Ca am inteles ca „malefica” are ceva legaturi cu Shica. Shi ca Shica ‘geaba a incercat s-o paruiasca pe Elena in parlament, ca el, Shica, nu stia ce stia fata noastra mare. S-ar putea ca perdelele alea, galbene, sa fi fost o idee maleficista. Ca de-aia fatuca a fost cam obraznica… Ce-ar fi vrut si Elena sa cante la andrele si la mop numai ca…

  • Reply
    Nicolae
    7 august 2010 at 7:36

    A, ghicitoarea: Shica?

  • Reply
    KAKA MIZE
    7 august 2010 at 7:48

    Ghicesc io : Mantzog, care si-a pus aparat dentar si zice ca nu da limbi, da’ minte !

    • Reply
      prisacariu
      7 august 2010 at 10:44

      @ john doe, nicolae, kaka mize: v-ati trezit cel tirziu la 7 am azi, simbata, 7 august. DE CE??

      • Reply
        KAKA MIZE
        7 august 2010 at 13:54

        Aiurea, eu nici nu ma culcasem la ora aia! Am cautat toata noaptea bozonu’ lu’ Higgs, zis si particula lu’ Dumnezeu, l-am si vazut de vreo doo ori, da’ n-a putut nimeni sa-l prinza, ‘tu-i mamarea-n bot! In schimb se verifica aia veche a lu’ Galilei cu „Eppur si muove” si la ora asta. Diseara il prindem sigur ca escperimentam cu vocta si bere si dup-aia il bagam la perversiuni anale . SA-L DOARA, ce, se joaca cu noi?!

        • Reply
          prisacariu
          7 august 2010 at 18:03

          recunoaste: tu vrei s-o ia dracu’ pe particula lu’ dumnezeu!

          • KAKA MIZE
            8 august 2010 at 7:29

            L-am prins cu hirtie de muste zeppelin si oleaca de vodca. Acu’ nu mai vrea sa plece, zice ca-i bozonu’ nostru si cere mereu de baut. I-am pictat mustati cu carioca si l-am bagat intr-un borcan, ca mergem sa ne culcam, gata cu fizica , e ora inchiderii.

  • Reply
    bella
    7 august 2010 at 11:57

    ciutacu?

  • Reply
    spik
    7 august 2010 at 13:00

    pe 12 iulie 2009,elena udrea anunța ca licitația pentru stabilirea realizatorului de brand va fi mediatizata INTENS și presupune participare internațională:
    ”NU PENTRU CA FIRMELE ROMÂNEȘTI NU AR FI LA FEL DE TITRATE,AVEM FIRME CARE AU OBȚINUT O MULȚIME DE PREMII IN STRĂINĂTATE,DAR PE LÂNGĂ FAPTUL CA ESTE CU ATÂT MAI CREDIBIL UN BRAND REALIZAT DE FIRME FOARTE CUNOSCUTE,DORIM CA PRIN ÎNSĂȘI ACEASTA LICITAȚIE SĂ DESCHIDEM INTERESUL INTERNAȚIONAL PENTRU ROMÂNIA.”
    udrea lucrata de angajați?…ha,ha
    dacă aude băsescu,…ha,ha
    reptila de minister,ghicitoare desăvârșită in ale ticăloșilor dorințe,recunoaște că a rezista dinastic in abatoarele banului public înseamnă,doar, complicitate voluntară și asumare a inițiativei, când ticălosul perpetuu ales, e prins cu capu’n hazna.

  • Reply
    Nicolae
    7 august 2010 at 14:24

    De ce m-am trezit inainte de 7 am azi? Pai gura mea nu trebuie sa manance? Gura lu’ banca, nu trebuie sa manance rata? Gura lu’ rosii, vinete, ardei, struguri, meri, peri gutui din gradina nu trebuie sa manance si ele ceva apa? Gura lu Logan nu trebuie sa bea motorina? Gura lu’ nevasta nu trebuie sa taca? Gura lu’ fisc nu vrea bani? Gura lu PC nu vrea lucrari?
    Nu conteaza ca este sambata! Gura cere! Tui gura masii!
    Pana acum vreun an si ceva era si gura lu’ patronul. Acum au ramas numai gurile de mai sus. In concluzie m-am trezit cam tarziu azi la 5.30 am.

    • Reply
      prisacariu
      7 august 2010 at 18:01

      esti un model pentru noi toti!

  • Reply
    Nicolae
    8 august 2010 at 4:16

    Imi pare rau ca atitudinea mea v-a determinat sa ma ironizati.

    • Reply
      prisacariu
      8 august 2010 at 8:43

      dimpotriva. drept dovada, iaca, azi m-am trezit mult mai devreme ca ieri

  • Reply
    nutzi-as...
    8 august 2010 at 7:38

    radeti voi, da eu m-as da o data cocos da’ nu indeplinesc o conditie esentiala
    macar presedinte de scara de bloc, da’ pres. sa fiu…

  • Reply
    nutzi-as...
    8 august 2010 at 7:52

    spunet-mi si mie locatia (gaura) unde e vitgina nutzi…
    fara nici un interes, doar asa …

  • Reply
    John DOE
    8 august 2010 at 13:56

    😀 😀 😀 Bă ce viaţă patetică are unii dintre noi, dacă sâmbătă şi duminică dimineaţă, în loc să dormim după un tur de bambuuri şi câteva partide de amor pe nişte plaje paradisiace, ne trezim cu singura activitate pe care ne-o permitem: să strigăm pe bloage că ce acri-s strugurii… 😀 😀 😀
    Bă ce de luzări pe-aici, cu mine în frunte! 😀 😀 😀
    Prise, io zic să ne dai interdicţie la pauperii ăştia care de-abia avem bani de net, şi să te încurci de-acum numai sugaci de la stat, că altfel îţi strici imaginea!
    Uite ce ipochimene ai pă blog: duminica la prânz, în loc să fiu la o terasă cu o gagicuţă fâşneaţă de braţ, stau în cutiuţa de beton şi mă holbez la ecran salivând cu gândul la udre. That’s soooo lame… 😀 😀 😀 😀

    • Reply
      nutzi-as...
      8 august 2010 at 18:38

      drept ii
      ce mai salivezi la lamiie

    • Reply
      prisacariu
      9 august 2010 at 0:38

      ok, atunci o să pun o taxă exorbitantă de intrare pe blog, ca să merite:)))

  • Reply
    Nicolae
    8 august 2010 at 22:05

    LA CUULCAAARE! Ca maine iar stau gurile deshchise!

    • Reply
      KAKA MIZE
      10 august 2010 at 0:30

      Si gitlejurile uscate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *