"Kamikaze, revista fără moguli" cu moguli

Mogulii se împart în două categorii: ai lor și, evident, ai noștri. Ai lor devin ai noștri și invers, în funcție de cine sîntem „noi”, iar „noi” sînt politicienii. Care, din nefericire pentru ei, nu pot sta tot timpul la putere, că altfel ar fi foarte trist pentru mogulii celorlalți.
Acestea fiind zise, dați-mi voie să vi-l prezint pe ultimul mogul intrat în atenția Kamikaze: Bobbyyyyy Păunescuuuuuu. Nu v-aș fi povestit de el aici, dacă nu aș ști că deja sînt unii care se întreabă, iar, „ai cui sînt ăștia de la Kamikaze?” Că nu are sens, mă-nțelegi, să scrii și despre Vîntu și despre Bobby, în aceeași revistă (în același fel, adică de nasol). Sau despre Elena Udrea și Blaga și ambii să fie de băcănie. Sau despre ăla și ălălalt.
E, iaca se poate. Se cheamă principiul terțului inclus, pentru că și unii și ceilalți sînt la fel.

You May also Like...

Ciutacu e genial de milog, dar îi place să i-o spună și alții
25 octombrie 2012
Postacii lui Felix
5 octombrie 2010
Cozmin Gușă la TVR: "Ponta e un copil care nu a confirmat" și "Antonescu e sub tutela lui Voiculescu, nu poți să accepți așa ceva decît dacă ești șantajat"
15 aprilie 2013
6 Comments
  • Reply
    postacu scelerat
    11 august 2010 at 0:36

    da, da ca costache nu e nimeni. parerea mea.

  • Reply
    Nicolae
    11 august 2010 at 6:52

    Un mogul poate fi si sarac (fara bani si proprietati)? Exista moguli ai gandirii care sa-si poata exercita influienta numai prin idei? In familie cine este mogul/mogula? Soacra? Pot sa-i spun iubitei/sotiei/amantei : mogula mea? Pot! dar nu vreau. De ce ii deranjeaza pe moguli termenul? Asezarea literelor in cuvant este cauza, ca altfel mogulul a fost un factor de progres in Asia? E ca si cum ai spune despre cineva ca este un boier al mintii! Daca asezarea literelor si fonia cuvantului deranjeaza de ce Basescu nu ia scos din minti cu ceva de felul „tgwqxlisy”?
    Pot fi si eu un mogul? De ce Basescu le-a spus moguli? Nu putea sa-i porecleasca cu fanarioti, capuse, varani, bulibase.
    Sunt intrebarile care azi imi vor indulci alte intrebari datatoare de dureri de cap.
    O zi buna!

  • Reply
    Nicolae
    11 august 2010 at 6:57

    A! fara un raspuns la urmatoarea intrebare ma va durea rau capul azi: Un mogul poate avea la randul sau alt mogul? Adica un moguloi poate avea in subordine ceva mogulasi? Adica cum ar veni: Ursu, Tatulici si Prelipceanu sunt mogulasii lui SOV-ul, moguloi?
    Exista o scoala, universitate, academie de facut moguli?

    • Reply
      KAKA MIZE
      11 august 2010 at 12:30

      Securitatea, CC-PCR si scoala de chelneri. Ultima scoate numai moguli buni, ca fratii Paunescu.

    • Reply
      baby jane
      11 august 2010 at 13:57

      Nicolae, citeste jurnalul lui Tetelu. Acolo vei gasi tot ce trebuie sa stii despre moguli, structurile ierarhice la moguli si alte chestii care te-ar putea interesa :).
      PS:avand in vedere ca te trezesti la 5.30AM tu, ca si mine, nu esti mogul. sorry to burst your bubble 😛

  • Reply
    Nicolae
    11 august 2010 at 17:05

    Beiby : Un pic de naivitate nu strica. Deschide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *