Capricioasa piți Udrea

22 februarie 2011. Elena Udrea: „Nu vreau să discut despre nume (de nou premier – n.r.), dar pentru relansarea economică trebuie ca cetăţenii să aibă încredere în Guvern. Iar în actualul Cabinet nu există încredere!” (sursa)
6 aprilie 2011. Elena Udrea: „Practic, avem premierul Boc în funcţie şi nu există nici o discuţie despre înlocuirea acestuia, o discuţie cu argumente şi serioasă şi actuală. La momentul acesta, nu există o dezbatere în interiorul partidului legată de schimbarea premierului” (sursa)
P.S. Altfel, Boc se pare că va face cum preziceam: stă pînă după Congres.

You May also Like...

Peștele handicapatelor
18 martie 2010
Asociatul asociatului lui Patriciu, om bun în "Adevărul" lui Patriciu
13 decembrie 2010
N-am avut Rahan cînd eram mic
9 iunie 2010
3 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    7 aprilie 2011 at 7:00

    Vedeti oamei buni ca relasarea ecoomica nu are de-a face cu economia insasi? Totul tine de incredere!!!! Eu ma’ncred in tine Nutii!!!!

  • Reply
    ion ionescu
    7 aprilie 2011 at 13:04

    Nuti are dreptate! Am inteles, din ceea ce am citit, ca asa e, in interiorul PDL nu se poarta nicio discuitie despre schimbarea lui Boc, vorbele se spun numai pe la Cotroceni.
    Off topic: mi-a placut mult emisiunea Nasul de-aseara. Cred ca o colaborare mai stransa intre Radu Moraru si domn’ Prisa, cu aparitii mai dese ale celui din urma (macar pe partea de investigatii), ar face show-ul mult mai interesant si ar atrage un segment important de privitori.

  • Reply
    bella
    7 aprilie 2011 at 20:15

    ti s-a pus pata pe nuti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *