Elena Udrea e virgină

12 mai 2011. Revista Kamikaze scrie, în pustie, că fonduri de vreo nouă miliarde euro sînt în pericol să nu mai fie. Să nu mai fie la noi, adică, ci să rămînă la ei, la EU. Pentru că sîntem corupți și lacomi și nesimțiți, de aia. Articolul din revista Kamikaze prezintă scrisori oficiale ale UE, amenințări cu întreruprerea iminentă a plăților, mustrări. Printre miniștrii trași de urechi, Elena Udrea. Care, deși întrebată de jurnaliștii de la revista Kamikaze despre neregulile constatate la cheltuirea fondurilor UE prin ministerul condus de ea, se face că plouă și dă un răspuns vag.
31 mai 2011. Oroarea nereperată (și maculată de nenorociții ăia de la revista Kamikaze) a virginei Udrea începe să fie curățată, metodic și sincronizat. Primele scame sînt culese de pe clitorisul (atenție, metaforă! a nu se lua în calcul sensul propriu!) neatins ale Udrei, într-un interviu, și transportate pe organul copulator roșu de partid al lui Liviulică Dragnea de la Teleorman. Cităm:
Programul Operaţional Regional (POR) ar putea fi suspendat de către Bruxelles dacă se descoperă nerguli?
E.U.: Da, fie că e vorba de nerguli în procedurile de achiziţii, fie că e vorba despre evaluarea proiectelor, fie dacă e vorba despre partea de implementare. E posibil ca plăţile pe acest program de 800 milioane de euro să fie suspendate pe tot programul sau doar anumite axe. În acest moment ştim că un control al Comisiei Europene a descoperit nereguli făcute de Consiliile Judeţene în procesul de achiziţii pe axa 2, axa de drumuri.
În ce judeţe?
E.U.: N-am primit încă raportul oficial, în cazul nostru ministerul aduce doar banii, nu se ocupă de licitaţii, achiziţii etc., de toate acestea sunt responsabile autorităţile locale. Există în aceste cazuri tentaţia de a direcţiona licitaţiile către firme apropiate de autoritatea contractantă.
Care ar fi judeţele cu probleme?
E.U.: Au fost controale în mai multe locuri, dar raportul de control nu e încă gata?
În Teleorman, sub parohia lui Liviu Dragnea?
E.U.: Pot să vă confirm doar că au fost controale de la UE şi pe contractele încheiate de CJ Teleorman pentru reabilitări de drumuri judeţene prin POR.” (de aici)
Futu-i jurnalismul mă-sii de jurnalism care e el limba dulce-ntre fese mult aduce! Cum, măi, oameni buni, să te faci că Udrea nici fonduri nu a monitorizat și distribuit, nici mandatul de ministru nu-i miroase a incompetență? Cum să muți TOTAL buba pe derma lui Dragnea, iar pe Nuți s-o virginizezi pînă la asexuare? Păi, da’ POR-ul ăla european degeaba o fi fost în parohia Ministerului Dezvoltării? Adică ea, Nuți Prima și Întîia a Patriei, a stat în gineceu la croșetat cămășuțe din lacrimi pentru marinel, în timp ce falicul Liviulică penetra sălbatic fondurile europene iar EU nu știa nimic de UE. Păi, nu?
2 iunie 2011. Repararea himenului udrist continuă, de data asta în Adevărul. Care titrează sec și decisiv: „Blat cu fonduri UE pe moșia lui Dragnea”. A fost doar primul articol dintr-o serie care continuă inclusiv azi. Cum apare Udrea în această poveste? Iată încă o nouă mostră de jurnalism (din articolul citat): „Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, susţine că ştia de aceste controale, dar că responsabilitatea le revine consiliilor judeţene. „Vă asigur că vom colabora cu instituţiile europene pentru remedierea situaţiei. Banii publici, fie că vin de la bugetul de stat, fie de la Uniunea Europeană, trebuie cheltuiţi respectând cu stricteţe şi responsabilitate toate prevederile legii”, a declarat Elena Udrea”.
Da? Ați priceput, da? Ea, sărăcuța, inocenta, habar n-avea!!! Doar banii ajungeau la Dragnea prin telepatie, dematerializați, și se transformau în asfalt și plăți abia în Teleorman, Udrea nu a pus niciodată ochișorul ei pur pe documente.
7 iunie 2011. Un contrast face întotdeauna bine cînd ai de demonstrat o teză. Și, dacă ai de pus o lumină îngerească pe o fecioară, ce scoți în față? O bagaboantă, evident: puterea antitezei își va face treaba. Iată și un titlu relevant în acest sens: „Bombonica lui Liviu Dragnea, luată în vizor de ANAF” (sursa). Unde Bombonica este nevasta lui Dragnea, nenorocitul care fură banii UE , huoooo!!! Banii ăia pe care UE ar putea să nu ni-i mai dea și de care Udrea nu știe nimic, ea fiind un heruvim care plutește în slavă deasupra Ministerului Dezvoltării.
P.S. Da, dezvăluirile colegilor din presă despre Dragnea reflectă realitatea. De altfel, revista Kamikaze s-a ocupat în mai multe rînduri de Liviulică de la Teleorman, n-avem vreun motiv să-l protejăm. Dar Dragnea nu e singura curvă politică din țară, tovarăși!

You May also Like...

Adevărul e că e normal ca benzina să fie și mai scumpă
10 ianuarie 2011
Mici curiozități despre noile case ale lui Ponta
3 mai 2013
Alegătorii nu știu carte. Carte de identitate
5 august 2012
13 Comments
  • Reply
    Kukubau
    8 iunie 2011 at 14:46

    WAWWW !… [engl.] = UAUUU !…. [ro.]

  • Reply
    ioan
    8 iunie 2011 at 15:14

    Elena Udrea e senila!

  • Reply
    sorin
    8 iunie 2011 at 16:28

    Abia astept sa i se infunde si Elenei. Sunt sigur ca o sa vina momentul asta mai devreme decat mai tarziu. Si o merita.
    PS. Muie Udrea!

  • Reply
    SiVi Tudor
    8 iunie 2011 at 17:39

    Domnule, nu o luati in nume de rau celor de la Adevarul. Cartianu este la criza varstei de mijloc si i-a cazut cu tronc Udrea si-i ciuguleste vorbulitele din plisc ca un puisor de randunica. Pe langa el mai sunt si altii, mari investigatori ca Avram, care se fac ca ploua si ca nu stiu de unde ni se trage cu fondurile astea europene pe care le vom pierde. Stiti cum e, daca da telefon nea Hrebe, isi da si Avram seama de partea cui e adevarul. Sau Adevarul. 🙂

  • Reply
    aura
    8 iunie 2011 at 22:39

    Daca Udrea nu stie, poate stie mai multe Razvan Murgeanu?

  • Reply
    Cockwork Orange
    9 iunie 2011 at 7:40

    Cateva din argumentele disputei politice (lupta de clasa pentru ciolan) sunt: greaua mostenire (inaintea noastra au guvernat extraterestrii), nu noi suntem vinovati ceilalti nu ne lasa sa fur… guvernam cum trebuie, altii au facut mai rau (au bagat mana pana la cot norocosii), am vrea dar in Romania nu e posibil asa ceva (cum sa construiesti ceva fara comision?)…etc…iar Udrea nu face exceptie la mancat cacat iar in timpul asta face cocosei pentru zile de neguvernare.

    • Reply
      aura
      10 iunie 2011 at 13:07

      Nu fi asa de sigur. EU e genul de persoana care isi va gasi un loc comod si profitabil sub soarele oricarei guvernari. Sa nu uitam contractele ei avantajoase cu RAPPS-ul din guvernarea Nastase.

  • Reply
    lasa bai ca merge si asa
    9 iunie 2011 at 14:19

    se intreaba cineva ce face Ucvap-ul (unitatea centrala de verificare a achizitiilor publice) sau Anrmap-ul? Este in responsabilitatea celor de la Autoritatea de Management sa se asigure ca sistemul de management si control functioneaza! Este in responsabilitatea Autoritatii de Audit sa verifice si sa certifice respectarea unor reguli (sound financial management) de catre Autoritatea de Management! Este in responsabilitatea Beneficiarilor Locali sa respecte legislatia in materie a achizitiilor publice!
    Cine-i verifica chiar nu au identificat nimic?
    Sau au facut rapoarte doar de forma?
    Cam asta-i intrebarea?
    Ce facem cu Comisia Europeana? Ca aici regulamentele, directivele europene sunt CLARE!!!!!!
    Intreruperi de plati…corectii financiare…etc

  • Reply
    lasa bai ca merge si asa
    9 iunie 2011 at 14:40

    daca as avea putere as face asa:
    1 cei responsabili de la UCVAP, ANRMAP, Autoritatea de MAnagement, Autoritatea de Audit, Beneficiarii de Proiecte sa fie schimbati din functie pentru ca nu si-au respectat atributiile de serviciu, in situatia in care toate programele europene vor fi suspendate din cauza achizitiilor publice;
    2. infiintata de urgenta o unitate centrala pentru toate autoritatile de management care sa verfice INDEPENDENT de la anunturile de licitatie pana documentatie de atribuire, raport de evaluare, contract pana la modificarile ulterioare prin acte aditionale, cam cum se facea pana-n 2007 prin expertii Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti iar apoi pentru fondurile de pre-aderare prin unitatile special create cu acest scop – varianta 1
    sau extinderea rolului UCVAP cu aceste sarcini suplimentare dar si responsabilizarea si acreditarea acestuia
    3. re-evaluarea personalului ( de catre o firma independenta de specialitate) care lucreaza in Autoritati de Management, Organisme intermediare etc ( in opinia mea doar 10% din personal va trece de aceasta evaluare, cunoscatorii stiu de ce…)
    4. transparenta decizionala, informarea ministrilor in timp real, cu informatii corecte, nu trunchiate
    5. Poate ar fi util ca un comitet de cordonare al fondurilor europene care sa functioneze pe langa ACIS din care sa faca parte reprezentanti din toate partidele reprezentate in Parlament, conduse de ministrii de resort, sa fie creat. Asa toate pb ar fi cunoscute, nu s-ar mai dezbate la televizor in necunostinta de cauza si poate TOTI vor intelege ca aceste fonduri europene trebuie cheltuite corespunzator si s-ar putea pune mai presus interesul national si nu cel de partid!

  • Reply
    lasa bai ca merge si asa
    9 iunie 2011 at 15:25

    http://www.ziare.com/liviu-dragnea/psd/dragnea-respinge-acuzatiile-in-scandalul-achizitiilor-publice-de-la-teleorman-1100091
    se pare ca si seful ACIS in calitate de consilier judetean Teleorman ar fi votat caietele de sarcini licitate cu criterii restrictive, pai ce facem?
    in opinia mea „superiorii” nu sunt informati corect ci doar bomabardati cu informatii trunchiate, nu primesc propuneri de remediere….solutii..

  • Reply
    habarnam
    10 iunie 2011 at 14:44

    udrea nu semneaza niciodata pe contractele de finantare…cine lucreaza cu asa ceva, stie, probabil ca la sfarsitul lor, la semnatura din partea ei, apare semnat de altcineva cu virgulita de „pentru „…de aceea e „virgina”…nu semneaza in mod oficial, deci nu are „raspunderea asumata’…

  • Reply
    Băi, fată! Băi, Nuți, da’ n-avem un pic de rușine? « prisacariu
    8 august 2011 at 18:53

    […] tăcut în privința rahatului UE pe care l-ai făcut praf la Ministerul Dezvoltării, ca să ieși imaculata concepcion la popor, nu ți s-a părut suspect nici […]

  • Reply
    iulian
    17 ianuarie 2012 at 16:53

    de ce mama ma-sii a trebuit sa aud si sa vad atatea reclame cu „REGIO” in ultimii doi ani fara sa se intample nimic concret?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *