Să-ți fie de bine, Dinu Patriciu!

În august anul trecut, cînd încă falimentul era departe și mic.ro abia se punea pe picioarele pline de bătături ale cartierelor cu blocuri comuniste, Academia Cațavencu îl bușcula puțin pe Dinuțu, într-un text care începea cam așa: „Dinu Patriciu și-a conceput averea cu o mamă-eroină, celebra FPS, care a dat naștere mai multor mii de averi nelegitime, cu tați din florile Securității. Apoi, Dinu și-a dorit să-și crească averea în țară, pe banii statului, și s-o educe într-un offshore, ceea ce a și făcut” (restul, aici). În alte zeci de articole, numai în ultimul an, bușcularzii l-au tras pe Dinu ba de bretele, ba de barbă, ba de burtă, ba de PNL, ba de nu știu ce mall, ba de petrol, ba de dosare penale. Arhiva acestor duioșii e, încă, publică.
Acum, bușcularzii s-au cazat la Dinu în ogradă, unde și-au desfăcut iar cortul lor de nomazi mogularzi ai print-ului. Presupun că, de data asta, cocoșeii lor de aur coclit vor avea profilul lui Dinu. Și, poate, și un abdomen supradezvoltat, din tinichelele rămase de la mustața lui SOV.

You May also Like...

Ponta despre noul ministru Nicolicea: e inginer, lui i se dau "dirty job"-urile
4 martie 2014
A început!
16 martie 2010
INCLUSIV:) – cine sînt persoanele cu funcții înalte din dosarul șpăgarului Costea de la Ploiești
3 martie 2011
15 Comments
  • Reply
    Andrei Bibire
    27 iunie 2011 at 14:05

    Pai si Catavencii astia noi cu ce bani pornesc la drum din nou? I-a mai ramas lui Buscu ceva rest de la licitatia aia esuata, a mai adus de acasa, le-a dat si lor cineva niste malai pe incredere, cu restituire ulterioara?

    • Reply
      baby jane
      27 iunie 2011 at 14:07

      lui Buscu i-a ramas rest ceva in coltu’ gurii. penibilul anului, cu mari sanse de penibilul deceniului.

  • Reply
    baby jane
    27 iunie 2011 at 14:05

    la pariu ca incep sa bage in catavencu carti, cd-uri, pixuri cu mama lu’ stefan cel mare si cupoane de cuparaturi la nimic.ro? si la pariu ca fac editie de 114.3 pagini, din care 4 pagin in fiecare saptamana cu literele alfabetului, pentru targetul nou al revistei vechi?

    • Reply
      dvd
      27 iunie 2011 at 14:53

      se pare ca ati anticipat corect. putina rabdare.

  • Reply
    heheee
    27 iunie 2011 at 17:10

    patriciu nu e mogulu de care v-ati rugat si voi zilele astea sa va cumpere si v-a refuzat?

    • Reply
      prisacariu
      27 iunie 2011 at 17:16

      nu, el a vrut să ne cumpere, ca să ne pupăm cu ăia pe gură pe modelul revenirii lui dinescu. și noi l-am refuzat

    • Reply
      redactia@kamikazeonline.ro
      27 iunie 2011 at 19:11

      Revista Kamikaze este singura pe doua nise, a umorului si a revistelor idependente. Mai sunt unii care vor sa intre aici, dar cu CD-uri si pendulari intre moguli vor rata poarta. Deci nu avem motive sa o vindem.
      Cu AH avem o relatie contractuala pt o parte din difuzarea noastra. Speram sa nu stricam relatia de la atata lucru:) Mai voiam sa colaboram in zona vanzarilor de publicitate, dar planul nu mai e de actualitate din motive evidente. Alte discutii cu ei noi nu am avut. Ni s-a transmis un mesaj sa ne intoarcem acolo. I-am refuzat politicos neraspunzand.

  • Reply
    Andreea
    27 iunie 2011 at 17:49

    Lasa-ma sa nu te cred. Tirajul vostru spune clar ca sinteti in pierdere, deci nu profit, nici macar tanda pe manda, d-le Prisacariu. Voi sinteti scosi la vinzare de ceva vreme sau poate tu nu stii, intreaba-l pe colegul Bortea. Acum chiar trebuie sa-ti raspunda.

    • Reply
      prisacariu
      27 iunie 2011 at 17:55

      ce să-l întreb, domniță? e destul de transparent, nu am ce să-l întreb. zice singur. cît despre vînzare, fii puțintel atentă: nu cumpără nimeni revista fără echipă. iar echipa nu e de vînzare, ergo nici revista. e destul de simplu. totuși, dacă te îngrijorează sănătatea noastră financiară, îți putem indica un cont de donații. apoi te băgăm în ziar, pe modelul picturilor din biserici. la c(i)titori

  • Reply
    misu
    27 iunie 2011 at 18:25

    draga andreea,
    Un ziar poate avea tirajul mic din mai multe cauze: lipsa banilor de promovare, calitate editoriala ( invers proportionala cu tirajul) etc. In contextul acestor vremuri cand numai niste sinucigasi ca kamikaze ar fi pornit un proiect in print fara sa tina cont ca ziare cu miliardari in spate au inchis portile, este cumva o rusine ca poti da faliment? Sau, cititorii foarte inteligenti cu care ne-am obisnuit din partea cealalta, doresc doar niste lupi moralisti , cu tirajul umflat, indiferent la ce interlop atarna?

  • Reply
    Alin
    27 iunie 2011 at 20:22

    presa romaneasca e o curva si singura metoda de „presare” adevarata este pamfletul?
    sunt jurnalistii chiar atat de stramtorati incat sa fabrice realitati in loc sa le relateze?

  • Reply
    premi
    27 iunie 2011 at 23:45

    Si eu ce sa le zic???
    M..E Ca.ta.enci.lor!!! Multe bastiste gratis….daca va mai ramin vinde-ti revista cu 2x ron sa va ramina si de o ciorba!!!
    RUSINE DINU PATRICIU!!! :))

  • Reply
    Albertino
    28 iunie 2011 at 2:29

    Stai, bre, că nici ‘nea Costache nu-i venit cu pluta! Adică tu crezi că el le dă o pâine celor care l-au dat pe goarnă cu plagiatul și care au făcut poante două decenii cu „bătrâna omorâtă” cu care și-a început afacerile, salvîndu-și astfel televizorul color de la vînzare, fără să le pregătească un hidrant de neam prost și cîte o batistă apretată? Te-nșeli! Băieții au deja pliscurile larg deschise!

  • Reply
    Stefanuta
    28 iunie 2011 at 10:23

    In momentul in care ai lovele iti poti face marketing cum trebuie, vanzari, publicitate etc. Daca nu le ai… poti sa scrii frumos dar degeaba. Mori cu talentul in brate. Ori va mai gasiti cate un servici si revista o faceti de placere.
    In ceea ce priveste scuipatul dintre A.C. si D.P. .. e ca la fotbal.. te stergi, se usuca, trece, pupi steagul, juri credinta si gata…

  • Reply
    valy
    28 iunie 2011 at 10:44

    O sa fie o problema: sunt 2 reviste de profil pe piata si o sa mai apara una. Vanzarile si asa nu merg prea stralucit.Nu cred ca o sa reziste toate.Chiar imi pare rau.Eu citesc Academia Catavencu de la inceputuri, iar cand a aparut Kamikaze l-am luat si pe el, si e mult mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *