Băi, loazelor, o să ajungeți ca Prigoană (bac la 27 de ani) și Piedone (bac la 32)!

Vasăzică, v-am dat o veste bună, băi, analfabeților care ați luat bac-ul unul din doi: o să ajungeți oameni mari! Nu la sfat, desigur, ci la stat. Ca un Prigoană, de exemplu (da’ ăsta măcar muncea, băi, loazelor, și mai e și simpatic), sau, cel mai de căcat – că și-a luat pe șpagă și permisele auto – , Piedone de la sectorul 4. De ministrul de Interne Igaș, ăla cu bac-ul luat la 23 de ani, nu mai zic, că săracu’ n-are nici o vină că trebuia Falcă să aibă un nimeni prin Guvern pe care să-l tragă de bretele.
Dar vă felicit! Pentru că, cu ocazia asta, ați reușit să dați și ditamai gaura în bugetele universităților, care nu vor avea suficienți candidați la depunerea dosarelor, deci nici la achitarea taxelor aferente. Și, așa, poate se mai închid o parte din ele, că oricum nu contau decît ca și casierii de taxat fraierii.

You May also Like...

Minimum 600.000 de români au fost scoși de pe listele electorale permanente
3 august 2012
Ponta l-a dat afară pe Marius Marinescu "Bideu" din Consiliul Economic și Social
19 septembrie 2013
Ca la Radio Erevan: ca să ia bani de la Gazprom, Băsescu trebuie să fie premier
16 ianuarie 2014
12 Comments
  • Reply
    socrulluigeoana
    3 iulie 2011 at 16:48

    ti am mai spus ca un parcagiu face 300 lei pe zi? Dupa fatza nu au bac> NU toti trebuie sa fie absolventi de liceu sau facultate. Nasol e de aia care au invatat si au picat. Dar cum bine stim, Basescu e de vinovat.

  • Reply
    Nicolae
    3 iulie 2011 at 19:39

    Bine ca nu le-au dublat astia salariile la profesori, ca ar fi picat de doua ori mai multi catindati la bac! Pai, daca scolile ar fi fost privatizate, sa vad care patron ar fi aruncat cu banu’ in profi fara rezultate la examene sustinute corect?
    A, spuneti ca anul trecut profii nu si-au facut datoria din cauza (taierilor) reducerii salarilor? Da’ examenul de bac este un fel de teza a clasei a doishpea? Cand au avut salarii netaiate ce au facut pentru anul asta? Bacul s-a dat ca test pentru tot liceul, daca nu pentru toata scoala de pana la el.
    Aloo, domnu’ Marga !
    S-au stresat micutii ca aveau ochiu magic sus, in coltul clasei?? timizii de ei!

  • Reply
    Radu
    3 iulie 2011 at 20:30

    Bine a zis cine a zis: „Romane! Tara te vrea prost!”. Scopul e sa avem absolventi de biotere, spiruhareti si alte romano-americane, care oricum respira degeaba. Cu cea mai mare scarba posibila fata de fostii si actualii conducatori.

  • Reply
    Armand Susman
    4 iulie 2011 at 1:14

    Chiar nu vad ce are a face prigoana,,igas,,piedone cu bacalaureatul de anul asta.Legislatia e de vina,,,,daca un profesor lasa repetent o loaza de asta,sa fereasca dzeu,mai ales ca (loaza) sa fie si ceva pui de vreun politician,,,sau macar nepot,apoi a pus-o bietul dascal,,,caci trebuie sa se uite pe harta unde-l detaseaza inspectoratul. In scoli nu mai exista respect fata de dascali,fata de scoala,acasa parintii il tin in puf pe Dl.Goe,si uite asa Goe nu ia bacul,,,,,,cui sa dam de vina?? Vine trogloditul de Ponta sa dea vina pe Funeriu??? dar Madam Andronescu a fost mai buna???? pardon domnu procuror asasin de colegi.

    • Reply
      Bendis
      3 august 2011 at 18:58

      Do you like squirrels!!! =))))

  • Reply
    Alex Mosu
    4 iulie 2011 at 12:12

    Iar facultatile de „stat” tot o clasa de buget au si 4 cu taxa? Clar cei care au luat bacul vor da la stat… sau la privat ca „alea e mai eftine”. Imi este frica sa ma gandesc cati dintre astia vor sa devina medici… brrr, am un fior!

  • Reply
    ddgddg
    5 iulie 2011 at 0:35

    http://www.youtube.com/watch?v=BfPt0u1X_9Q&feature=player_detailpage
    NO COMMENT

  • Reply
    Nicolae
    5 iulie 2011 at 9:27

    News: ba unele loaze, nu asteapta pana la o varsta inaintata ca sa ia bacu’. Unii mai grabiti isi iau viata inainte de bac! Zic unele teveuri! Din deprimare! 12, sau hai 4 ani de succesuri scolare totale incununate cu un bac de nota 2, sigur ca declanseaza tragedia. Este trist, pentru ca loazele nici macar pentru insuccesuri nu au fost pregatiti sau pregatite. Trist!

  • Reply
    Tzantzareala
    5 iulie 2011 at 15:05

    Din toti elevii care nu si-au luat Bacalaureatul, mai mult de jumate nu sunt in stare sa-l ia, nici in toamna, nici peste un an si nici peste doi, daca regulile raman la fel de severe.
    Sunt elevii aia pe care, daca-i lasi cu toate cartile pe masa, scriu prostii si mai mari pt ca habar n-au unde sa caute.
    Cand nu stii sa rezolvi o integrala sau o problema mai complexa de fizica, poti sa stai la bacalaureat cu cartea in fata pana prostesti.
    La lb. romana e la fel.
    Daca-i spui elevului sa il caracterizeze pe Pristanda, stie concret unde sa caute si incropeste el ceva acolo.
    Dar daca-l pui sa aleaga partea dramatica din opera lui X poti sa-l lasi cu toate operele lui X in fata ca tot n-are habar despre ce este vorba.
    Pana nu vine unul sa-i arate cu „dejtiu” exact ce sa scrie, se uita ca matza-n calendar!
    Aici e de fapt problema.
    Ne place sa credem ca toti elevii care au picat bacul ar fi de fapt niste „inteligenti ghinionisti” care, daca se pun doua luni cu burta pe carte, vor recupera tot ce n-au priceput in 12 ani de scoala..
    Din pacate, 90% din cei picati sunt prosti facuti gramada, pt ca din din clasa I-a s-au tarat prin scoala fara sa priceapa nici tabla inmultirii si nici de ce „sau” se scrie, cand cu cratima, cand fara….

  • Reply
    Tzantzareala
    5 iulie 2011 at 15:22

    Vad, la stiri, tot mai multe interviuri cu elevii care au picat examenul:
    „Nu ne-a lasat profesorii sa copiem. Asta e”
    „Subiectele a fost mai grele decat in alti ani!”
    „Eu m-am pregatit si la meditatii dar a fost exemene pt olimpici”
    Cei mai multi dintre cei picati nici macar nu pricep de ce „toti a luat ” numai note intre 1 si 3 la lb. romana.

  • Reply
    CPH rider
    5 iulie 2011 at 17:36

    Ce nu pricep eu, ce se chinuie acum ca nu au luat BAC-ul, daca oricum nu dadeau 2 bani (f vechi) pe el? Caci oricum mentalitatea este in genu http://wulffmorgenthaler.com/img/strip/-WM_strip_DK_20110622.jpg

  • Reply
    Zadkielix
    5 iulie 2011 at 21:20

    Uitati aici-ashea o stire frapanta!
    http://www.gandul.info/news/rezultate-bac-2011-ministerul-educatiei-a-dispus-recorectarea-mai-multor-lucrari-ale-elevilor-de-10-printre-care-si-cea-a-fiului-primarului-din-buzau-8444448
    Mai are careva de comentat?
    :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *