USL: cerem grațierea tuturor pușcăriașilor din pîrnăile României!

Nu, USL nu a cerut grațierea pușcăriașilor. Deci, titlul acestui post este ficțiune. Dar, la cum s-au exprimar capii USL în ultima vreme, eu nu aș fi surprins dacă ficțiunea asta ar deveni realitate. Zilele astea, Voicu din PNL aruncă cu rahat în DNA. Sigur, un fel de marcare a interesului pe care USL îl arată pentru UDMR. Săptămîna trecută, Ponta de la PSD s-a oțărît că bieții elevi de clasa a doișpea nu au fost lăsați să copieze la Bac. Mai acum cîteva luni, toată suflarea pesedistă făcea zid uman împotriva săltării lui Nicolescu de la Argeș. Așadar, de ce nu s-ar putea cere și o grațiere generală a închișilor din pușcării? Gîndiți-vă ce potențial electoral! Și nu vorbim doar de pușcăriași, ci și de familiile lor. Nu-i de colo, nu?
P.S. A nu se înțelege că pedeliștii ar avea o relație mai bună cu Justiția. Deloc, e același pămînt de flori, îngrășat natural cu căcat.

You May also Like...

Șpaga de partid și șpaga de stat
24 decembrie 2010
Băsescu, bizară și gravă eroare de discurs public împotriva Justiției
21 decembrie 2011
Elena Udrea în loc de porno
30 iulie 2010
5 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    17 iulie 2011 at 10:06

    …si Morar asa spunea, tare el se mai vaita, presiune se punea, nu de la cei la putere, ci de la cei cu belele, penelisti si pesedisti, urmati de udemeristi, (pedelistii e curati, proaspat cu perlan spalati) se plangea si se vaita ca o baba-inpedicata, de gaina dupe poarta, da problema e ciudata, cine sa o faca lata, cel ce zice si racneste sau cel ce in fonctie este?

    • Reply
      aura
      17 iulie 2011 at 17:04

      Rima corecta! 🙂

  • Reply
    Grasu
    17 iulie 2011 at 20:58

    E fost procuror Ponta asta.E normal sa aiba astfel de manifestari.Chiar a fost procuror?

    • Reply
      Stefanuta
      18 iulie 2011 at 8:20

      Faza cu procurorii e cam asa: cine nu poate ajunge avocat se face procuror 😀

  • Reply
    florin
    19 iulie 2011 at 8:49

    Deja primul a fost eliberat aseara. Cred ca este egalitate in Senat acum, iar Antonescu va cobora si mai rau la procentul prezentelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *