Consiliul Superior al Maculaturii

Un judecător de la Înalta Curte de Casație și Justiție locuiește în chirie, pe banii ÎCCJ, la un avocat cercetat de DNA pentru trafic de influență (a se citi că aranja dosare) exercitat tocmai la Înalta Curte. CSM, însă, nu consideră că ar trebui să-l cheme pe acel judecător să dea niște explicații.
Șeful DNA face niște declarații la televizor, pe marginea unor dosare în instanță închise definitiv. Deci consumate din punctul de vedere al Justiției. Iar CSM îl cercetează disciplinar.
Vasăzică, să fim corupți, tovarăși, e în regulă, dar să nu vorbim despre asta la televizor, că nu se face.

You May also Like...

Morar, interimar la PG. Apocalipsă la PSD
1 octombrie 2012
Votez tevatura cu procedura! Ziua 2: eșec
4 aprilie 2013
Blaga îl curtează platonic pe Crin, dar preacurvește (politic, desigur) pe bani cu Ponta
26 aprilie 2013
3 Comments
  • Reply
    dan
    19 octombrie 2011 at 10:40

    Pornind de la samburele procesul Ceausescu izvor de legalitate si temeinicie,s-a ajuns la admirabila justitie de azi.Leacul ar fi responsabilizarea magistratilor si a matrozilor parchetari pentru solutiile pronuntate si plata despagubirilor la CEDO de catre responsabili si nu de catre buget.Dar nu cred sa prind perioda acesta.

  • Reply
    tara de prosti
    19 octombrie 2011 at 19:48

    Care stiti cam cat trebuie sa astept dupa hotararea unui judecator dupa ce ne-a trimis acasa ? astept o decizie de la un judecator basicat ca am trimis un mail la CSM. Aia mi-au zis ca au inceput o inspectie sau cum naiba s-o chema si dupa aia pauza. Sunt doua saptamani de cand s-a incheiat tot si nimic. Ma uit pe siteul lor si cica a admis cauza. In schimb il tot vad pe uscatelul ala cu mustata de la CSM cum a luat la picior televiziunile lui basescu sa-mi explice cum au sanctionat ei niste judecatori. Mustaciosule, lasa dracu enterteimentul si vezi de ce se pronunta ala asa greu. O fi balbait ?
    Deja ma gandesc sa-l iau la suturi pe ala cu recensamantu lu peste. Daca pe stat il doare in cur de mine de ce sa nu ma doara si pe mine de el?

  • Reply
    dan
    20 octombrie 2011 at 1:11

    Acum vreo trei ani unul s-a legat cu lanturi de gardul ICCJ,dupa ce asteptase noua luni redactarea unei hotarari,si mai cunosc un record de un an si patru luni.Propun sa-i legi cu lanturi pe aia cu recensamantul si vreo doua trei caschete care o sa vina sa-i libereze.
    Pe bune in jur de o luna= trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *