Arafat președinte!

Păcat că nu-s zilele astea alegeri prezidențiale. Sincer și deloc ironic, vă spun că, dacă erau, Arafat Raed îl snopea pe Băsescu Traian și rezolva, cu ocazia asta, și disputa fratricidă dintre titanii USL Ponta și Antonescu.
Și, la fel de sincer, vă spun că Arafat Raed merită cu prisosință să fie președinte al țărișoarei: dacă a convins el poporul că fundația lui (Fundația pentru SMURD) reușește să cheltuie abia vreo trei milioane RON anual (vezi postul anterior pentru cifrele exacte) pentru a ține un sistem național de intervenție de urgență în viață, atunci poate convinge de orice pe oricine.
P.S. Le mulțumesc comentatorilor că au dat curs invitației mele de a se exprima la postul anterior și că nu a fost nevoie să pun bip pe nici un cuvînt. Am fost înjurat, deci, aproape politicos. Iar cei mai mulți au și încercat niște argumente, chestiune pentru care, de asemenea, le mulțumesc.

You May also Like...

Trădați în dragoste. Azi, Victor Ciutacu
7 decembrie 2010
Felix, inpolitix în pix și bacșiș fix
1 martie 2011
Votez tevatura cu procedura! Ziua 4: eșec
6 aprilie 2013
10 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    12 ianuarie 2012 at 8:47

    Stai să-ţi mai dau eu un argument dacă tot eşti „pă sistem” cu situaţiunea financiară a SMURD-ului. Cam căt fură din buzunarul nostru şi din sănătatea copiilor noştri firmele ce căpuşează sistemul medical fără a schimba sau îmbunătăţi nimic, dimpotrivă ? Şi cel mai tare: a înnebunit Andreea Pora-Băsescu.(http://www.revista22.ro/-profesor-doctor-traian-basescu-urgentai-ca-taximetria-12803.html)

  • Reply
    bella
    12 ianuarie 2012 at 10:01

    ei, uite aici te dumiresti cel mai bine ce e cu acest arafat si ce vrea el :
    http://alexaionescu.wordpress.com/2012/01/11/cealalta-miza-a-domnului-arafat/

    • Reply
      KAKA MIZE
      12 ianuarie 2012 at 19:17

      Gata, m-am lamurit! Arafat e hot si bagabont si Bese vrea sa curme hotiile din tara asta, d-aia la luat in suturi pa araboi! Nasol e ca tot ce face si spune Bese e exact pe invers fata de adevar si de chestia asta s-au prins cam toti . A rezolvat flota, chefereu’, ne-a spus ca n-avem nevoie de autostrazi si ne-a aratat unde-s banii dvs., a promulgat legea salariilor la profesori si acu’ il injura pe Tariceanu, a desfiintat spitale, s-a cacat pe medici, profesori si ingineri, a futut salarii si pensii, a omorit micile afaceri din Romania, a facut datorii cit n-a avut tara niciodata, a reformat invatamintul ca sa produca tinichigii si ospatari, a trimis 2 milioane de oameni in bejenie ca sa-si cistige o bucata de piine , a comasat alegeri, a redus nr. de parlamentari, a modificat constitutia, a reorganizat impartirea teritoriala, mai are de reformat sanatatea si ne-am dus pulii de suflete. Si, cu voia dvs, ultimul punct pe lista, mai e si niscai aur de praduiala, in schimbul caruia noi vom primi locuri de munca si cianura, iar ei, aurul. Daca mai avea ceva timp trimitea si primul roman pe Luna, da’ a fost ocupat cu reforma asta. In concluzie, daca i-a dat un cap in gura lu’ Arafat, inseamna ca Arafat e un tip ok si incurca niste minareli pe care vrea sa le faca guvernu’.

      • Reply
        prisacariu
        12 ianuarie 2012 at 19:20

        nu te contrazic, dar te completez: mînărelile lui arafat încurcă niște mînăreli ale lu’ guvernu’:D

        • Reply
          KAKA MIZE
          12 ianuarie 2012 at 20:05

          Sa nu legi gura boului care treiera! Boii lu’ Bese n-au treierat niciodata, au halit pe saturate, au dus acasa pentru viteii si vacile lor, si au antemergatori si vacari care-i pazesc sa nu li se-ntimple nimic rau, deci nu merita sa mai puie botu’ si la trufandaua asta. Las’ sa mai manince si altii !

          • emanuel
            13 ianuarie 2012 at 8:12

            @KAKA MIZE imi pare rau ca nu pot sa dau like la comentariile tale, asa cum se intampla pe la cele mai multe ziare si bloguri, comentariile mai bune decat articolele (muuuuuuuult mai bune)
            @KAKA MIZE daca scrii pe undeva (ziar, blog) mi-ar placea sa mai citesc asemenea opinii

        • Reply
          sorin
          12 ianuarie 2012 at 20:14

          Deocamdata, nu am vazut nici o dovada ca Arafat a facut ceva manareli. Sunt doar supozitii – rautacioase, as zice.
          Problema excedentului e clara, credeam ca te-ai lamurit :), profitul fundatiei (care este non-profit) nu poate sa il ia Arafat acasa. Suntem sau nu de acord cu chestia asta? Daca da, care e problema?, ce e nerezonabil sau neverosimil, dubios in activitatea fundatiei?

  • Reply
    ioan
    12 ianuarie 2012 at 16:23

    Astept un comentariu sau dezvaluiri despre Spitalul Malaxa.

  • Reply
    escu
    12 ianuarie 2012 at 21:11

    dle Prisacariu, daca dvs puneti semn de egalitate intre Arafat si guvern („mînărelile lui arafat încurcă niște mînăreli ale lu’ guvernu’ „), sincer, nu stiu ce sa mai zic… suntem cam de-o seama, sunteti instruit, nu stiu cum puteti vedea asa de stramb. N-am cuvinte.

  • Reply
    fgsnydgj
    13 ianuarie 2012 at 14:25

    mda, mistocar, dar degeaba. indiferent cine i se opune lui arafat, are de la mine un scuipat. arafat a facut o munca de sisif la inceputurile smurd, am fost la tirgu mures cind a pus bazele serviciului, cind veneau medici benevol sa lucreze acolo in spitalul de campanie, am vazut ce putea sa faca acest om. faptul ca un prieten al sau cistiga o licitatie si ofera niste ambulante (ambulante noi, perfect functionale, nu rable vopsite si prezentate drept minuni ale tehnicii) nu imi spune nimic.
    si eu am prieteni in domeniul meu de activitate, e logic, nu? cum ar fi sa se reprofileze pe alt domeniu de activitate daca eu as ajunge ministrul transporturilor? sau subsecretar de stat, ce vrei tu. si cine sunt eu sa le interzic sa participe la licitatii? si ce vina am eu daca se prezinta numai o firma la licitatie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *