Legea română permite un tonomat într-o locuință socială?

Dragă domnule primar Sorin Oprescu, poate că în dosarul lui Ciutacu Victor, depus la Primărie ca să primească un apartament social, se găsește și poza de mai jos:

Convingătoare, știm, și nouă ne-ar fi făcut milă. Dacă ne-am fi luat după poza asta, Ciutacu ne-ar fi părut deținător al unei superbe locuințe din cartoane, amplasate ilegal lîngă o gură caldă de canal, deci normal că i-am fi aprobat și noi o locuință socială. Totuși, dragă domnule primar Oprescu, iată-l pe adevăratul Ciutacu, atunci cînd nu depune dosare la Primărie:

Persuadantă, nu? Așa e, și nouă ne-ar stîrni sila și l-am da afară din locuința socială, chit că homleșii din București nu au murit încă, Capitala beneficiind de niște fronturi atmosferice blînde, mediteraneene, cum ar zice doamna Romica Jurca.
P.S. Nu ne-am fi adus aminte de marele om de telingviziune dacă el însuși nu ar fi postat recent, pe facebook, ultima poza de mai sus (a propos: ambele poze sînt culese de pe contul de facebook al lui Ciutacu), și dacă nu am avea de promovat o retrospectivă a muncii noastre de peste an. Cu mulți pedeliști, bă, Ciutacu. La mulți ani!

You May also Like...

Gabriel Oprea ne minte ca Ponta: cică nu vrea modificarea Codului Penal, dar cere asta în Parlament
14 iunie 2015
EXCLUSIV – Scandalos: Raed Arafat secretizează cheltuirea banilor publici la Ministerului Sănătății
8 octombrie 2013
E criză, deci să ne căcăm în aer liber
13 mai 2010
10 Comments
  • Reply
    bella
    31 decembrie 2011 at 6:42

    in ultima zi a anului lasa-i pe toti deoparte (politicieni,mincatori de kkt,etc.) si sa privim mai optimisti spre anul ce se apropie.
    la multi ani, cu sanatate si cu bani!!

    • Reply
      KAKA MIZE
      1 ianuarie 2012 at 2:14

      Dimpotriva! Cu ocazia anului nou, cit mai multa muie politicienilor si cacanarilor care le tin trena! Am un AKM si doua incarcatoare, daca as avea opt incarcatoare as putea fi optimist, da’ pina atunci, tac, rabd si adun bob cu bob tot ce e calibru 7,62×39. Fiindca-i criza o sa-mi pui si-o luneta, sa nu risipim aiurea investitiile.

      • Reply
        AntiGelu
        2 ianuarie 2012 at 2:05

        Noa ca-i bai mari…AKM sare ca tzapu, ca nu are minerul din fata incarcatorului ca la un AK sanatos. Vinde fieru vechi si ia un MP5 sau P90…chiar si un scorpion…merg unse.
        Altfel…Ciutacu afara din locuinta sociala si Oprescu afara din Primarie. Amandoi ocupa pe „nedrept” locatiile respective.

  • Reply
    nicu
    3 ianuarie 2012 at 22:28

    Dupa ce ca e prost si mirla, mai are si burta. Groaznic!

    • Reply
      ilie
      6 ianuarie 2012 at 11:40

      Daca analizam prima poza , sint semne de rahitism. Se vede ca traieste din ajutoare sociale.

  • Reply
    radu
    7 ianuarie 2012 at 13:17

    nu mai radeati ba de burta omului si lasati-l in pace. are cele mai misto postari si comentarii pe blogul personal.

  • Reply
    stefan
    9 ianuarie 2012 at 12:01

    Dl Prisacariu nu scrii ceva real despre Rinat Ahmetov, ca mi s-a facut sila de articolele din presa noastra de sport, tabloida si chiar de quality-patriciu? Am si o intrebare pentru colegii de breasla care l-au umplut de bale pe oligarh:daca Iulian Vlad sau Nutu Camataru si-ar cumpara un club de fotbal si ar face un gest similar fata de antrenor, ar deveni la fel de onorabili?

  • Reply
    baby jane
    9 ianuarie 2012 at 18:07

    iar a furat de la voi realitatea: povestea cu posta.

  • Reply
    iulian
    17 ianuarie 2012 at 21:08

    degeaba ai bani daca-ti mananci de sub cwr!

  • Reply
    Iaca de ce locuiește Ciutacu în apartament social de la Primărie « prisacariu
    15 iulie 2012 at 16:56

    […] de la Antene locuiește cu chirie socială de la Primărie, de 30 de euro pe lună, pentru că toți banii lui se duc pe salariul lui Barroso! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *