+1: Berceanu

După cum (probabil nu) știți, m-am apucat de luat oameni la întrebări. Într-un cadru organizat, zilnic, de la 20 la 21. Rîdem, glumim, punem întrebări, dar nu părăsim incinta TVR Info, unde se desfășoară între orele deja menționate dialogul. Împachetat sub numele de „Plus unu” (găsiți promo-ul emisiunii pe net, nu vă mai plictisesc cu el).
Bun, de ce am făcut introducerea asta lungă? Ca să vă spun că, mîine, tot între 20 și 21, invitatul meu la flecăreală va fi Berceanu. Radu Berceanu. Deci, dacă aveți careva ceva de întrebat, zic că acum e momentul să băgați un comentariu la subsolul postului ăstuia. Promit că dau cu întrebarea-n Berceanu de nu se vede bine la televizor.

You May also Like...

Vitejia de tabloid a lui Turcescu
24 august 2010
ANAF-ule, ia spală matale și banii negri ai deputatului Rizea!
31 decembrie 2010
Cuviosul Vadim e cu noi
9 aprilie 2010
10 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    15 mai 2012 at 6:52

    Intreaba-l de exemplu cine din pdl a avut ideea sa fure bani pentru partid, de la bugetari, pe timp de criza. Stiu ca suntem fututi oricum dar macar vreau sa fiu mintit frumos. A, si mai intreaba-l cand moare si daca se intampla mai repede pentru ca electoratul devine nerabdator.

  • Reply
    ion ionescu
    15 mai 2012 at 9:37

    Bun, ar fi de intrebat ce mai poate oferi unul ca el in politica, dupa ce si-a dat masura capacitatii in functia de ministru al transporturilor, pe care a detinut-o ani buni, fara a fi in stare sa produca niciun tronson mai acatarii de autostrada. In afara de o gura bogata, CV-ul nu-l recomanda cu nicio realizare. Trebuie sa lase locul altora. Generatia lui de politicieni(Nastase, Blaga, Videanu, Rusanu, Orban etc.) ar cam trebui sa faca pasul inapoi (innapoi, ca sa inteleaga si Dumitreasca, poate se hotaraste si ea sa renunte)

  • Reply
    mint_rubber
    15 mai 2012 at 10:32

    Intreaba-l pentru ce sima exact s-a batut cu directorul de la Campia Turzii si cine a castigat.

    • Reply
      prisacariu
      15 mai 2012 at 11:30

      în ce s-au bătut? în basculante, în asfalt, în pumni?

      • Reply
        mint_rubber
        15 mai 2012 at 17:30

        In pumni in mecla. Berceanu era ministrul industiilor pe vremea aia si nu s-ar fi inteles la un parandarat si barbati cum sunt s-au luat la poceala. Nu stiu precis cine si-a furat-o mai apasat ca am auzit-o si eu de la a doua mana dar se pare ca Raducu a plecat la Bucale cu citeva bucati bune in muian.

  • Reply
    xsd
    15 mai 2012 at 10:43

    intreba-l de ce e ranchiunos ca un bou. dupa ce a fost inlaturat ca ministru si-a luat jucariile si a plecat in spatele perdelutelor, de unde nu s-a mai aratat deloc. de ce e lider de vreme buna

  • Reply
    baby jane
    15 mai 2012 at 12:32

    pai bine Prise facem concurenta la MasterChef 😀 ? Ma bucur ca te si pot vedea (vorba aia, you’re easy on the eye ) investigand. Si iti doresc sa o faci cu succes!

    • Reply
      prisacariu
      15 mai 2012 at 12:37

      mă tem că n-am nici o șansă: ce dumnezeu, oamenii ăia arată mîncare la tv, nu pot concura cu așa ceva:D

  • Reply
    misu
    15 mai 2012 at 17:09

    nu ma uit pana nu-l chemi, acum pe timp de pace, pe dr.calafat ca sa mi-l intrebi ce e cu fundatia, banii si arabul.

  • Reply
    baby jane
    15 mai 2012 at 23:11

    Deeeeeeci m-am uitat! Mi-a placut sincer, a fost chiar inedita emisiunea. De ce? Pai in primul rand din pacate pentru ranjitul de Berceanu te-ai dovedit destul de incomod, am avut senzatia unui meci de box verbal in care l-ai bagat pe om in colt si ii tot dadeai cu intrebarile (bine, si el tot ii dadea cu impertinenta si cu nustiu pe scari) uite-asa, una dupa alta, de n-avea bietul om timp sa respire, dapai sa mai simuleze o mina de telectual. Apropo de simulat, si tu mai ai mult de lucrat la capitolul asta, nu ca ti-ai/ne-am dori. Te uitai c-o sila la Berceanu de am stat cu sufletul la gura de cate ori puneai mana pe pahar :))).
    Deci frumos, deci sa vedem cat te lasa astia sa-i agresezi pe penalii astia. Deci.
    Si PS: camasa, sacou am inteles, da-n picioare tot Conversi da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *