Victoraș are urgentă nevoie de caș

Nu, nu de caș la gură are nevoie, că de asta are din plin, ci de cash. De „cașcaval”, dacă vreți, cum zic băieții de băieți (da’ ce-am azi, băi, nene, de vorbesc în versuri precum Publius Ovidius Naso, exilat la Constanța – sau pe acolo, pe undeva – , săracu’, pe cînd Mazăre nu exista – că dacă exista, sigur îl obliga să scrie niște versuri nemuritoare despre semizeițele semidezbrăcate cu semicreier în cap care au fost să voteze la referendum). Bun, să revenim la brînzeturile noastre: de ce are Ponta nevoie de cash? E, ghinion, asta nu știm, putem doar bănui, dar știm cum obține Ponta cașul ăsta. De la fraierii din PSD, de exemplu, cărora le vinde diverse la suprapreț. Citiți aici și contraziceți-mă, dacă aveți Mitsubishi Lancer pe acasă.

You May also Like...

Ce făceam acum un an și o zi
4 martie 2011
Megapenibilul domn Geoană
8 decembrie 2010
EXCLUSIV. Cele două hărţi întocmite de STS pentru localizarea medicului Radu Zamfir, care se vor afla pe masa CSAŢ
1 februarie 2014
11 Comments
  • Reply
    Alexandra
    6 septembrie 2012 at 19:38

    Rimeaza frumos…Bravo!
    M-am uitat si n-am!

  • Reply
    Nicolae
    6 septembrie 2012 at 20:37

    Masina asta a fost evaluata de specialistii in achizitii de pe la M Transporturilor. Ei le au cu preturile la masini, la asfalt, la lopeti, becuri, perne si etc. Deci dl Ponta nu are nici o vina, d.sul fiind „la baza” cu studii juridice si de copilotism.
    Eu, nu am M L pe acasa da’ am avut de intretinut unul la serviciu. Cu care concura o „goanga” a patronului, ca pilot. Norocosul cumparator trebuie, daca nu-l tine’n sufragerie, sa bage, in prima faza ca sa-i dea voie RAR-ul cu el la agatat gagici, minim 3000 euro.( Uleiuri, filtre, anvelope, sistem franare, ambreiaj, directie si siguranta activa. Astea numai daca n-o fi si avariat) Asta pentru ca dl. prim ministru, nu s-a ocupat de revizia de dupa ultima competitie. Pariu!

  • Reply
    John DOE
    6 septembrie 2012 at 21:08

    Eeeee… ou sont les „carboaves” d’antan?
    http://ro.wikisource.org/wiki/Chiri%C8%9Ba_%C3%AEn_provincie
    Scena XI si XII pentru nostalgicii ca mine 😀 😀 😀

  • Reply
    KAKA MIZE
    6 septembrie 2012 at 23:15

    Neica, vrei sa ne aducem aminte de mertzanu’ si suveica cu terenuri facuta de reformatorul si garantul statului cu alde Casuneanu? Pai, pontacu’ e chiar penibil daca si-a tras o spaga demna de un sef de post. Deontologic, trebuie bagat in cacat cind o sa fure macar cit Bese si cind o sa imparta bugetul cu udrea lui, pe care inca nu ne-a aratat-o. O sa iau muie ca-s uselist, da’ nu-i corect ca Bese sa adune 5 case pentru neamu’ lui din vinzari anterioare, dar de nunta si pix de primar si amaritu’ asta de ponta, care plateste si pensie alimentara sa fure un cacat de trei lei. Ziceti si de astia care au furat pin-acu’, ca bateti tarapanaua numa’ pe cretinii ailalti si nu-i corect.

    • Reply
      prisacariu
      6 septembrie 2012 at 23:23

      bre, da’ pina sa apara ponta, acum patru luni, de cine pacatele mele am tot scris? nu de base, udrea si pdl?

      • Reply
        KAKA MIZE
        7 septembrie 2012 at 0:40

        Poi, da, dar acum ar trebui sa pastram un echilibru intre bagabonti si e inuman sa dai in dobitocul asta cazut, in timp ce golanu’ de Bese a futut, a furat si baut pe banii nostri timp de 8 ani. Ne-a rupt la punga si vrea sa scape cu vrajeala cu „justitia si statul de drept”. A bagat la puscarie un grangur si trei prosti ca sa ne abureasca,aia grei din gasca lui sint intangibili, el, la fel, Ioropa ne fute-n bot ca sintem indisciplinati si s-ar putea sa luam boala ungureasca corcita cu aia greceasca. E najpa, s-ar putea sa nu mai putem da datoria pe care a semnat-o marinelu’ ca „sa dea pensii si salarii”, plus restul de angajamente cu distributia de electricitate, gaze, petrol, si tot ce inseamna robinet, fara investitii. Asta in timp ce ei au datorii cit casa , da’ noi luam muie ca „nu sintem credibili”. Sterge-l, da-in pula mea de text, m-am inervat !

        • Reply
          prisacariu
          7 septembrie 2012 at 0:44

          nu-l sterg, da-l in pula mea, te mai racoresti si tu, tot clamai ca e singurul drept care ne-a mai ramas

          • KAKA MIZE
            7 septembrie 2012 at 2:26

            Romanul, sirbul si grecul, nu pot fi trasi la linie. Ungurul si bulgarul, da, desi maghiarii se zbat si se caca pa ei, in timp ce bulgarii pun ceafa si trag. Asta-i istoria, sintem din Balcani si nu’j ce pula mea cautam noi in EU, decit daca ne cam cauta ei. Daca iti bagi nebuni in casa suporti consecintele, sau ii tii ca sa le iei pensia, averea, etc. E o piesa mijto d-a lui Visniec („Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal” ) unde e definit statul de drept: „o nouă ţară în care nimeni nu va mai putea niciodată să vâre pe nimeni în căcat”. Cind s-o intimpla asta, o sa stau si eu linistit, fara sa mai turbez ca bou’ pa bloguri !

          • Nicolae
            7 septembrie 2012 at 7:13

            Ba’ Mize ( am trecut de ma’ Mize) ma ienervezi cu echidistanta asta a ta perfecta. Este ca si cum ai trece grand canionu’ pe o sarma, fara bata aia de echilibru, in timp ce vantul bate cand dintr-o parte, cand din ailalta. Ai tu vreo parasuta! Ba’ nu cumva esti Zagreanu ala de la CC ala politic echidistant? Vezi poate imi dai iar muie!

          • Alexandra
            7 septembrie 2012 at 11:30

            no comment 🙂

  • Reply
    Cockwork Orange
    7 septembrie 2012 at 14:12

    Iaca ca a aparut si Motoc capul Iuliei vrem sa spuna dupa mintea ei de judicatoare devenita natural prin osmoza adeneica ca parliamentul ar trebui dizolvat. Adica vrea sa spuna ca institutio e above democratia adeca tirania majoritatii ? Pai rezultatul a fost dat, socoteala s-a facut, ce ramane de gandit ? Suntem republica parlamentara sau ce ? Pana si in Americi unde prezidentul ie puterea cand acesta calca pe bec se arde. Confunda oare interesele geostrategice de imperiu nonteritorial ale Americii sau profiturile Bechtel cu democratia in sine ? Unde a studiat asta si ce si cum pusca mea mai sta la CSM ? E proasta pur si simplu sau nu cunoaste deloc constitutia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *