Berceanu sau arta mințitului senin la TV

După cum vă ziceam ieri, m-am întîlnit cu Radu Berceanu la „Plus unu” pe TVR Info. Pe lîngă niște prostii politice pe care le-a spus, a și mințit, cu lejeritate.
Prima oară, cînd a susținut că n-ar fi fost de acord, în mandatul lui de la Ministerul Industriilor, cu primirea de către Roșia Montană Gold Corporation a licenței de exploatare de la Roșia Montană, ci doar a celei de explorare. Fals, există documente oficiale care-l contrazic pe Berceanu.
A doua oară, cînd a negat că s-ar fi întîlnit cu deșteptul de Bogdan Buzăianu în 2009. Asta în ciuda pozelor publicate atunci de Academia Cațavencu, unde prestam și eu. Pe care poze le-a expediat, scurt, ca fiind un „colaj”. Haios este că Berceanu a introdus și un alt greu în poveste: Adriean Videanu. Cu care, a zis Berceanu la „Plus unu”, se afla în limuzina ministerială.
Dar există și o veste bună: Berceanu se retrage din politică și nu va mai candida la un scaun de parlamentar în toamna acestui an.

You May also Like...

Euronews, ce-ți mai place Kamikaze:D
31 iulie 2012
Înapoi în URSS
19 iulie 2011
RTV întărește statul cu banii pesedistului Negoiță
6 aprilie 2010
4 Comments
  • Reply
    Nea
    16 mai 2012 at 7:44

    Am vrut să te întreb de ieri, dar m-am abţinut, ca să nu te demobilizez:
    Altă boaită n-ai găsit)?

    • Reply
      prisacariu
      16 mai 2012 at 10:30

      data viitoare să nu te mai abții:)

  • Reply
    Trestles
    16 mai 2012 at 12:29

    Ăăăăă, mă scuzi că te-ntreb așa, prostește (sigur că m-aș putea abține), de ce e o veste bună faptul că golanul bătrîn și șpăgar de Berceanu a mințit că nu mai candidează?

  • Reply
    floriana j
    17 mai 2012 at 13:55

    la aceasta emisiune ati fost mai mult decat partinitor, chiar rau voitor. dar cred ca nu conteaza, avand in vedere ce jurnalist „ïntegru” sunteti! o admiratoare infocata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *