+1: Gitenstein

Azi, la „Plus unu” pe TVR Info, invitatul meu este ambasadorul american la București, Mark Gitenstein. Interviul e filmat ieri, deci pot deja să vă spun că omul are păreri foarte interesante despre moratoriul asupra gazelor de șist (și influența acestui moratoriu asupra companiei americane Chevron) și despre achiziția de F16 second hand. Și a apucat să facă ceva conversație și cu admiratorul lui Putin, ministrul de Externe Andrei Marga.

You May also Like...

Cum se moare la mine în bloc
2 noiembrie 2010
BOR știe: creditorii Greciei vor arde în iad
6 iulie 2015
Ramona Mănescu, fantoma ministerială de la Transporturi
23 septembrie 2013
3 Comments
  • Reply
    John DOE
    21 mai 2012 at 20:53

    Te-am vazut si io in sfarsit in direct! 😀 Misto! M-a tinut pe scaun emisiunea. Nu mi s-a mai intamplat demult sa ma uit la o emisiune de analiza politica, si de foarte demult sa o urmaresc de la un capat la altul.
    Asa, ca observatii personale…
    – Un pic cam multe merite si-a asumat domnul Borbely in nume personal si al UDMR-ului dar… why not?
    – O fost fain si aruncatul mingii de la unul la altul, pentru ca a rezultat un dialog destul de antrenant.
    – Raspunsurile au fost destul de evazive la inceput, dar imi place ca ai mentinut presiunea si cred ca pana la urma a ales sportiv sa intre si cu raspunsuri mai concrete. Mai ales unde a putut castiga un pic de capital politic din „sinceritate”. Unde ar fi putut pierde… a continuat sa danseze in ring. 😉
    Concluzie: Fain! Poate ma mai uit si la altele. Tine-o tot asa.

  • Reply
    John DOE
    22 mai 2012 at 20:52

    Ca sa nu uzez prematur mai mult de 5 cuvinte: cool! 😀 Ai un plus unu de la mine si pt. emisiunea de azi, daca conteaza cu ceva.
    Cred ca si invitatul s-a simtit bine, ca a percutat la unele intrebari. 😀 😀 😀 E misto cand vin dintre cei care mai si recunosc cate unele, chiar daca mai voalat si mai greut. 😛
    Nu-mi plac soparlele care se tot invart in jurul cozii. Devin plicticoase in credinta lor ca fofilandu-se ii prostesc pe cei care-i urmaresc. Dar ma gandesc ca in curand va trebui sa aduci si asa ceva prin emisiune, asta daca or sa accepte sa vina. Si deja ma plictisesc in avans pentru aparitia lor in emisiune. 🙁 Sa le fie rusine, Dinu Patriciu!

  • Reply
    John DOE
    22 mai 2012 at 22:19

    Am uitat sa spun ceva. Sunt curios daca faza cu scos castanele din foc pe seama UDMR-ului o sa aiba ceva consecinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *