+1: Ioniță, Diaconescu, Tender

Luni, 4 iunie, statul laic România le-a dat zi liberă bugetarilor (pe motiv de Rusalii), inclusiv celor din TVR, așa că nu am prestat la „Plus unu”.
Marți, invitatul „Plus unu” a fost Sorin Ioniță. Care, printre altele, a povestit că nu se află în țara asta ONG-ist mai răsărit care să nu fi primit o ofertă de a intra în politică și chiar într-un guvern sau altul.
Miercuri, invitatul meu a fost Cristian Diaconescu, șeful cancelariei prezidențiale, consilier pe chestiuni de politică externă al președintelui Băsescu. Ce a spus Diaconescu puteți citi și vedea aici, dar și în toată presa de joi și vineri. Joi, de altfel, ministrul de Externe Andrei Marga a răspuns, într-o conferință de presă, unora dintre declarațiile lui Diaconescu de la „Plus unu”.
Joi, invitatul a fost Ovidiu Tender. Da, acel Tender. Care a povestit despre cum se fac afacerile cu resurse minerale în Africa, dar și despre nașul copiilor lui, Frank Timiș. Firește, Roșia Montană nu a fost ratată.
Vineri, ca de obicei, am discutat despre declarațiile lui Ioniță, Diaconescu și Tender cu jurnalistul Pavel Lucescu. Și m-am întrebat de ce CNA a permis dezmățul electoral de la televiziunile de știri private din ultima săptămînă de campanie electorală. Retoric, presupun.

You May also Like...

Curvăsăria de presă și de blog. Studiu de caz
10 octombrie 2010
PNL a învins: are comisie pentru subdemnitatea umană!
13 martie 2011
La mulți ani, Năstase & Brădișteanu!
2 ianuarie 2014
6 Comments
  • Reply
    xsd
    9 iunie 2012 at 13:55

    lasa si tu si linkurile catre inregistrarile integrale – daca exista – ma chinui sa le gasesc prin labirintul ala de la tvr info.

    • Reply
      prisacariu
      9 iunie 2012 at 14:09

      din cite stiu eu, nu exista asa ceva. ghinion

  • Reply
    monica
    9 iunie 2012 at 19:49

    Aici sint inregistrarile , din pacate cite una din cinci.
    http://www.tvr.ro/inregistrari_2012.php?file=DATA-2012-06-08-20-02.flv&id=Plus unu

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2012 at 2:54

      asta e foarte tare:))))). dar cum or fi ales doar o ediție pe săptămînă?:D după ce criteriu?

  • Reply
    monica
    10 iunie 2012 at 12:43

    Draga Prisacariu, sa ma trazneasca daca inteleg. Ma uit la inregistrarile TVR ale citorva emisiuni de citiva ani. N-am reusit sa descopar nici un criteriu a inregistrerii unor editii si a ne-inregistrarii altora. Poate, dupa mintea lor asta inseamna echidistanta. Sau poate is idioti. Emisiunea ta o prind live, asa ca sa nu ne facem singe rau. A propos de emisiunea ta : buna treaba!

  • Reply
    baby jane
    23 iunie 2012 at 14:43

    Prise mai scriem si noi ceva? Daca nu despre Nastase sau partidul noua Republica macar despre CE2012. Pronosticuri ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *