Doar v-am zis că PNL a încercat să măsluiască listele electorale

Aflăm că Parchetul General are nevoie de avizul Parlamentului pentru a-l cerceta penal pe Victor Paul Dobre, fost ministru delegat pentru Administrație, în scandalul renumărării electorilor. În mare, procurorii îi reproșează lui Dobre ce îi reproșau și secretarului de stat Căbulea: că a ordonat trimiterea unei adrese către Curtea Constituțională prin care se relativizau date certe de la Direcția de Evidența Persoanelor de la Interne. Victor Paul Dobre este membru PNL iar Căbulea, așa cum v-am povestit aici, este scula din Alba a lui Teodor Atanasiu, alt membru PNL, fost ministru al Apărării.
Nu întîmplător, Ponta a marșat foarte ușor la demersul liberalilor de a o urca pe judecătoarea Mona Pivniceru pe scaunul de ministru al Justiției, deși părea să știe foarte bine că Pivniceru cam doarme pe acasă pe la liberalul Vlasov. Și, mai mult, Ponta trebuia să știe (doar a fost procuror!) că procedurile prin care un magistrat membru al CSM ajunge ministru sînt destul de complicate și se pot lăsa cu buzele umflate.
Practic, în momentul ăsta, PNL a devenit oaia neagră smoală a USL, partidul care încearcă să trucheze votul la referendum. Totul ca să-l salveze pe Crin, interimarul isteric. Altfel, Ponta rămîne premier bine mersi, chiar dacă Băsescu se întoarce la Cotroceni. Deci, se joacă după un plan care îi asigură lui Ponta succesul și dacă rămîne Crin la Cotroceni, și dacă revine Băsescu.

You May also Like...

Crin sau perdantul disperat și mic
24 septembrie 2013
Ponta, turnător de încredere al Ambasadei SUA la București
22 februarie 2012
Numai pentru cei care au luat Bac-ul
5 iulie 2011
11 Comments
  • Reply
    Alexandra
    10 august 2012 at 15:49

    se servesc unii pe ceilalti cu toate riscurile: de a se murdari, de a se ingropa…de vazut cand si cum se termina!

  • Reply
    mint_rubber
    10 august 2012 at 15:56

    Bravo! Idea e sa inteleaga si romanii ca li s-a pregatit ceva.

  • Reply
    zoli
    10 august 2012 at 17:02

    „… sa fugim din ACEST GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT…”
    si noi, populimea, cand fugim din aceasta tara infractionala dezorganizata…

  • Reply
    muller
    10 august 2012 at 18:40

    avizul ca avizul, dar stati sa vedeti stenogramele. daca or fi adevarate, arata destul de clar ca acum un grup infractional conduce tara…

  • Reply
    neamtu tiganu
    10 august 2012 at 18:41

    pt. a combate trebe sa ai har, sa fii convingator, nu ajunge fanatismu!
    Da, ma rog, inca o caramida la contructia pupincurismului.
    Un episod nerelevant din transformarea unei reviste de umor, ma refer la kamikaze, intr-un rahat care se vrea un fel de analiza politica. Birfa de doi bani cu pretentii!

    • Reply
      mint_rubber
      10 august 2012 at 19:45

      Asa e tigane (ca neamt nu stiu cat esti) aici ai dreptate, iar concluzia e ca tu nu poti combate. Asa ca lasa-te de Kamikaze si apuca-te de Bild.

    • Reply
      Nicolae
      10 august 2012 at 19:46

      Da’ de ce nu te mutzi, cioara, (am vrut sa scriu, coaie reci, dar sunt si doamne p’aci) pe blogul lui Ponta, Badea, Gadea sau/si Ciutacu? Ca aia nu-s scapati de sub control ca KMKZ. Uite-asa fac necontrolatii! Puteam io sa-ti zic tie, cioara si coaie reci intr-un saptamanal controlat? NU! Si deocamdata epitetele inca abia le mai tin sub autocontrol!

    • Reply
      misu
      10 august 2012 at 20:23

      da ba tigane da nu-i asa ca nu poti totusi fara barfa asta? ori e sarcina de serviciu?

      • Reply
        neamtu tiganu
        10 august 2012 at 22:42

        mai baieti, nici macar nu stiti sa-njurati, nici sa faceti misto, da trec peste asta, acum pa bune, vi se pare inteligent ce livreaza nea Prisacariu? Mnealui vrea sa sugereze, stiu ca voi n-ati inteles, sunteti prea idioti, va explic, ca e o rupere intre PNL, USL, Antonescu si restu.
        Desigur, sunt convins ca sunt diferente de pareri, mai ales ca nu le-a reusit poanta sa dea de pamint cu Basescu, da rinjitu scremut a lu nea Prisacariu ne arata ca ii cam tremura curu…
        Am avut mare sperante la kmkz, chiar i-am simpatizat, din pacate s-au dovedit de doi bani.. s-au transformat in niste propagandisti penibili si tristi.
        Ati citit mesajele inflacarate a lui Hancu? Pa bune, ati vazut ceva mai penibil?

        • Reply
          Nicolae
          11 august 2012 at 10:34

          Constatari:
          1. Esti dezamagit ca nu esti injurat si mistocarit dupa cum simti ca meriti. Asta-i un punct bun in favoarea ta. Ori noi nu stim de fapt ce flegme meriti. Eu raman totusi la nevinovatul „coaie reci”.
          2. Ma obligi sa-ti fac servicii gratuite (pomanagiule) de corectura, adica textul „Desigur, sunt convins ca sunt diferente de pareri, mai ales ca nu le-a reusit poanta sa dea de pamint cu Basescu, da rinjitu scremut a lu nea Prisacariu ne arata ca ii cam tremura curu…”, devine: Desigur, sunt dezamagit ca boilor din USL nu le-a reusit lovitura de stat si le tremura cururile nestiind cum s-o scoata la capat fara ocna grea.
          3. Intra un pic pe Just.ro si cauta macar dupa nume sa vezi cui ii tremura curu’. Lui Ady ii tremura da’ din alte motive.

  • Reply
    judit gherghiteanu
    12 august 2012 at 16:22

    cred ca nu are rost sa intram in controverse cu ai lui ponta, lor le place asa, in grupul asta infractional cum singur se descriu, de asta au nenorocit acuma o tara intreaga si ne-au facut imposibili in lumea civilazata. sper ca si copii lor vor trage impreuna cu ai nostri pentru aceasta situatie, si-i vor dispretui, daca nu cumva si ei sint deja obisnuiti cu incalcarea legilor, fraude, titluri false, minciuni pe fata in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *