Mănescu, tocilara angelică, portavocea canaliilor

Orice parlamentar care oprește o anchetă penală care vizează un alt parlamentar este o canalie. Orice parlamentar care oprește o anchetă penală care vizează un alt parlamentar și-și mai și justifică gestul prin aceea că se apără de un abuz este o canalie ipocrită. Mi se pare o combinație suficient de sordidă încît să nu insist. Dar cu adevărat pervers de sordid se întîmplă să fie atunci cînd canaliile ipocrite iau chipul tocilar-angelic al unei blonde cu ștaif, chipurile, de Europa. Dacă nu știți la cine mă refer, priviți aici.
P.S. Pentru repetacii și postacii decerebrați ai mesajelor de la partid: același reproș i l-am făcut și lui Traian Băsescu, cînd încă își exercita mandatul.

You May also Like...

Elena Udrea? FB, frate!
11 ianuarie 2011
Ponta îl recompensează pe lingăul lui Năstase din TVR cu un consulat la New York
14 iunie 2013
Cutremur
8 iunie 2010
18 Comments
  • Reply
    Alexandra
    12 august 2012 at 7:40

    La P.S.: Este exact ce imi place la putini oameni din presa, si implicit in atmosfera de aici…
    Ma repet, dar merita!

  • Reply
    judit gherghiteanu
    12 august 2012 at 8:52

    parlamentul nostru a cazut la testul nostru cind au votat prima data in unison impotriva ridicarii imunitatii unui infractor. De atunci nu pot sa cred in gasca asta, mai bine i-am putea numi „gang”

    • Reply
      pensionara
      12 august 2012 at 23:17

      Un asemenea parlament de gang este considerat de aliatii USL, rezervistii lui Dogaru si Dogaru insusi ca fiind la dreapta lui Dumnezeu. Pai sa nu-ti faci cruce si sa spui „strange-i Doamne pe toti” ?

  • Reply
    Nicolae
    12 august 2012 at 10:31

    Ingerii sunt asexuati?Atunci ingerii pot fi si brunete sau roscate? As fi mirat daca d.na inger Manescu sa nu se prenumeasca Angela. Dar si d.na inger angelic Norica Nicolai a avut o interventie (eram sa zic draceasca) televizata si suava la adresa interceptarilor marsave facute de parchetul basist.
    Poate ca prin intermediul acestui blog de notorietate, cele doua ingeri de care sunt sigur ca-l tin sub atenta observatie, vor afla ca eu, mortul lui Crin, doresc sa am o viziune completa si REALA asupra raiului promis de USL.
    As vrea sa le comunic ca:
    1. odata ce informatiile din stenograme si interceptari LEGALE si reale au fost facute publice, vor disparea cel putin presiunile facute asupra parchetarilor privind informatiiile. D.na inger Nicolai, trebuie sa stiti, ca intr-un dosar de cercetare, hai si penala, din punctul de vedere al veridicitatii informatiilor doar primele declaratii (interceptari legale) ale invinuitilor si martorilor, alea la cald, fara avocati si experti, au valoare. Randul doi, trei si patru de declaratii (luni si ani) au valoare doar pentru judecatorii care achita. Este, d.na Nicolai, ca acu’ o vreme cand nu exista internet, telefonie mobila, interceptari „basisti” si, de ce nu, frica de bulau, viata era mult mai usoara, mai simpla? Nu spun ca basescu ar fi vreun exemplu de moralitate politica, dar e singurul care si-a sapat singur groapa in interesul altora, pentru ca va da si el socoteala. Apropo: v-ati mai curatat dosarul ala respins de Basescu? Care? ala cu ministeriatul la Justitie!
    2. Atat.

    • Reply
      Nicolae
      12 august 2012 at 10:47

      Ah, la doi(2) as fi vrut, d.na inger Manescu, sa va intreb daca intentionat sau numai din eroare ati afirmat la TV in declaratie ca emisarul Ph. Gordon se va intalni NUMAI cu USL, care este oficial. Eu , d.na v-as injura din greu si urat, numai si numai pentru ca pe restul de N mil – vreo 6 mil. ne/ma credeti cretin. Adica Ph. Gordon vine de la Moscova? Nu doamna, daca n-ati stiut, Ph. Gordon vine trimis de H. Clinton (SUA).

      • Reply
        Nicolae
        12 august 2012 at 11:02

        Am facut o eroare, dar nu mai conteaza. Ph. Gordon este normal sa se intalneasca prima data cu „oficialii USL”. Eu totusi cred ca primul oficial este Basescu, doamna. Mesajul ramane acelasi.

  • Reply
    neamtu tiganu
    12 august 2012 at 11:29

    on topic, da, in principiu ai dreptate.
    on topic la PS. De ce te temi sa fii considerat basist? E rusinos? Acum pa bune Kamikaze e basista pina-n prasele, e formata din doua feluri de redactori, basisti care recunosc si basisti care nu recunosc. Si, cum am mai spus de citeva ori, pe masura ce v-ati radicalizat v-ati pierdut umoru. O dovada ca esti basist ar fi sa vezi ce comentatori atragi, evident, cu exceptia mea.

    • Reply
      judit gherghiteanu
      12 august 2012 at 17:24

      multa lume s-a transformat in basist de cind circul asta ne-a aratat ca mai bine basist decit mincinos , cu titluri false, organizind referendum fraudat, intr-un cuvint uselist. daca 3 luni inainte nici nu-mi pasa de base sau oricine o fi, pentru ca ma simteam pe intr-o tara pe o directie buna, chiar daca cam inceata, cu prostovani in parlament si multi infractori, acuma imi pasa deoreca simt ca base, asa cum e, e cea mai buna oferta, fata de grupul infractionist – singuri se numesc asa – care ne-a facut de ris in toata lumea in nici 2 luni.

  • Reply
    Ipocritus
    12 august 2012 at 11:33

    Cind scri cu mintea incetosata de iarba si abur de pruna, inseamna oare ca esti inteligent?

  • Reply
    Alexandra
    12 august 2012 at 11:53

    Am momente in care partea urata si negativa care patrunde intr-un spatiu al libertatii de expresie,cu nivel suburban si fara nici un argument, ma scarbeste si ma oboseste…

  • Reply
    Paul
    12 august 2012 at 17:07

    Prisacariu este un jurnalist inteligent dar mai ales civilizat. La fel cum specii de vietuitoare exista doar in nisele ecologice la care s-au adaptat, un om civilizat exista doar in interiorul unui spatiu civilizat. De aceea, un om civilizat va depune eforturi, in primul rand, sa nu iasa din nisa in care poate exista spiritual.
    Interviurile lui Prisacariu de pe TVR Info, dar mai ales emisiunile sale de sinteza de week-end, au aratat ca, intr-un mediu civilizat, un jurnalist inteligent ca el poate sa ofere telespectatorilor informatii obiective, consistente, dar si teme de reflectie. Cand, insa, Prisacariu este teleportat in studiourile unui GhitaTV, demersurile jurnalistului obiectiv si civilizat sunt aruncate in penibil: nu este lasat sa vorbeasca sau este acuzat ca tocmai el este cel partinitor.
    La ce sa te astepti de la o televiziunie a carei politica a fost (de exemplu) ilustrata de sezatorile lui Corina Dragotescu unde un Ciorbea a fost lasat sa delireze fara botnita zeci de minute in sir, cu unicul scop de a boicota tocmai informarea spectatorilor? Imi amintesc cum, in toiul delirului, Cirobea (aceasta versiune sumar machiata a monstrului abisal Cthulhu din scrierile horror ale lui Lovecraft) isi privea ceasul de la mana, ca sa stie cate minute au mai ramas din emisiune, dar si din misiunea sa (ordonata de Secta) de a boicota informarea, printr-o galagie fara sens.
    Si exemplele, bineinteles, pot continua. Groaza este insa alta: citesc astazi despre intentiile lui Dogaru si a armatei sale de Orci de a desfiinta pur si simplu spatiul civilizatiei, nu intr-un viitor indepartat (sau in alta galaxie) ci chiar saptamana viitoare, aici, in Romania.
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/antaj-la-Curtea-Constituional-Colonelul-USL-Mircea-Dogaru-Vom-chema-la-nesupunere-ci-9961.html
    Indivizii astia sunt intr-o eroare. Daca unul ca mine depune eforturi pentru a-si cenzura alunecarile din nisa civilizatiei, asta nu inseamna ca, odata desfiintata nisa, voi ramane blocat intr-o atitudine civilizata. Dimpotriva. Niciodata n-am ramas politicos, penibil si bleg, cand cineva a vrut sa ma fure sau sa ma insele. Spre disperarea unor “neamtu-tiganu-albanezu-klingonianu” sau “Ipocritus-Imbecilus”, Orcii astia vor afla ca sunt multi ca mine, care vor cu orice pret sa traiasca in tara in care s-au nascut, fara sa fie terorizati de niste sectanti nebuni.
    Sper ca tupeul lor sa se opreasca doar la declaratii sforaitoare si sa nu faca o ne-facuta d-asta, care sa-l puna pe un Prisacariu in situatia de a renunta la jurnalism si de a-si folosi talentul pentru a scrie carti despre Romania, asemanatoare romanelor lui Hemingway despre Spania…

    • Reply
      Alexandra
      12 august 2012 at 17:36

      Ma alatur celor spuse si multumesc…pentru partea de dupa link!

      • Reply
        neamtu tiganu
        12 august 2012 at 21:32

        si eu sunt de acord cu antevorbitorii, doar o remarca, sunt sigur ca domnu Prisacariu e un fel de Hemingway II… io as zice ca e chiar un fel de antoine de saint-exupéry, sigur ca ar trebui sa piloteze, macar un pic.
        Nea Paule, nu ramine bre blocat in nisa aia nasoala, ce draq vrei sa te sufoci?

  • Reply
    judit gherghiteanu
    12 august 2012 at 17:30

    la asa declaratii cred ca ponta se va desolidariza de ei si va condamna limbajul acesta de instigator la violenta, care este impotriva legii tarii noastre, legi pe care ponta e hotarit sa le respecte neabatut….
    Glumesc, bineinteles, asta e limbajul care-i suna bine lui ponta si crin…

  • Reply
    Alexandra
    13 august 2012 at 9:05

    Atat pentru gazda, cat si pentru toti ceilalti pe care-i simt delicati si pozitivi aici: sa nu se lase si sa nu se lase deprimati!

    • Reply
      Nicolae
      13 august 2012 at 13:56

      Doamna, ma cititi pe mine cam/mai, deprimat? Ca dovada ca nu sunt, revin si-i comunic ingerului angelic Manescu ca face deja obiectul unor cercetari : „Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea dispunerii şi efectuării de verificări privind posibila încălcare a independenţei justiţiei prin afirmaţiile publice de dată recentă ale europarlamentarului Ramona Mănescu și ale deputaţilor Varujan Vosganian şi Mihai Voicu, precum şi ale premierului Victor Ponta. Potrivit CSM, declarațiile acestora sunt legate de dosarul referendumului.” Al naibii Basescu asta cu mana lui inarmata cu tot CSM.
      Parerea mea sincera este ca ar fi mai bine ca Basescu sa stea in pozitia asta de suspendat, pentru ca in calitate de „simplu cetatean” citez din Presedintele interimar, are muuult mai multe pozitii de tragere in puscariabili.

  • Reply
    Paul
    14 august 2012 at 22:23

    Ma uit acum, 14.08.2012, pe televiziunea tumoarea3, unde se ORGANIZEAZA si se COORDONEAZA niste prosteste (ei le numesc chiar “revolte”) impotriva procurorilor ce ancheteaza fraudele de la referendum.
    Au trimis camere de luat vederi in satele “revoltate”, se vede cu ochiul liber cum taranii de acolo sunt pusi sa scandeze si sa protesteze exact cand sunt transmisiile in direct (ca in studiourile tv, unde se aplauda la comanda). Totul este organizat, coordonat, filmat din unghiuri avantajoase, in asa fel incat sa se induca ideea unor ample revolte populare….Imi pare rau ca nu am un video-recorder, sper sa inregistreze cineva imaginile astea.
    Cum este posibil ca un post de televiziune sa ORGANIZEZE proteste importiva Justitiei? O televiziune sa se ORGANIZEZE impotriva LEGII?
    Este absolut, absolut I-N-C-R-E-D-I-B-I-L: televiziunea Sectantilor, cangrena3, organizeaza proteste impotriva unor procurori ai Romaniei si impotriva unor anchete in desfaurare.
    In orice stat normal, un astfel de post TV ar fi fost inchis pe loc. Aia NU sunt jurnalisti, aia sunt niste teroristi.

  • Reply
    Terorismul de la Cangrena 3* « prisacariu
    14 august 2012 at 22:41

    […] prisacariu blog de kamikaze « Mănescu, tocilara angelică, portavocea canaliilor […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *