Terorismul de la Cangrena 3*

„Ma uit acum, 14.08.2012, pe televiziunea tumoarea3, unde se ORGANIZEAZA si se COORDONEAZA niste prosteste (ei le numesc chiar “revolte”) impotriva procurorilor ce ancheteaza fraudele de la referendum.
Au trimis camere de luat vederi in satele “revoltate”, se vede cu ochiul liber cum taranii de acolo sunt pusi sa scandeze si sa protesteze exact cand sunt transmisiile in direct (ca in studiourile tv, unde se aplauda la comanda). Totul este organizat, coordonat, filmat din unghiuri avantajoase, in asa fel incat sa se induca ideea unor ample revolte populare….Imi pare rau ca nu am un video-recorder, sper sa inregistreze cineva imaginile astea.
Cum este posibil ca un post de televiziune sa ORGANIZEZE proteste importiva Justitiei? O televiziune sa se ORGANIZEZE impotriva LEGII?
Este absolut, absolut I-N-C-R-E-D-I-B-I-L: televiziunea Sectantilor, cangrena3, organizeaza proteste impotriva unor procurori ai Romaniei si impotriva unor anchete in desfaurare.
In orice stat normal, un astfel de post TV ar fi fost inchis pe loc. Aia NU sunt jurnalisti, aia sunt niste teroristi.”
* titlul îmi aparține; postul este, însă, integral, al unui cititor al blogului meu (tocmai de aceea este și încadrat de ghilimele); este, de fapt, un comentariu (ultimul) scris adineauri la subsolul unui post de pe blogul meu; cititorul se numește paul; nu i-am cerut permisiunea să-i public comentariul ca post separat, dar îmi place să cred că nu are nimic împotrivă.

You May also Like...

Îl știe cineva?
24 iulie 2010
Cum dracu' a ajuns Cazanciuc la Parchetul General după trei ani de procuror la cel mai de jos parchet din Ilfov?!
11 aprilie 2013
Geoană PSD + Alistar Transparency = dragoste
25 iulie 2010
31 Comments
  • Reply
    Alexandra
    14 august 2012 at 22:52

    Eu nu trec pe acele canale decat cel mult pe imagine fara sunet…Asa mai aflu ce se mai intampla, sa nu ma trezesc maine dimineata cu revolutia „amorsata” de Antena 3 luandu-ma prin surprindere!
    Multumiri

  • Reply
    ciufutozaurus
    14 august 2012 at 23:10

    tocmai le explicam unor baieti plini de bune intentii de ce presa poate sa fie o amenintare la adresa securitatii nationale.

  • Reply
    pensionara
    15 august 2012 at 0:38

    Nici eu nu ma uit la Cangrena 3 (bine zis) dar daca lucrurile stau asa de urat, CNA -ul nu zice nimic sau si el face parte din scenariu?

  • Reply
    mihai
    15 august 2012 at 0:40

    ma intreb de ce e asta asa masochist incat se umple de spume uitandu-se la ce-i face rau la ficati…
    cat desre justitie, mai e pana acolo.
    ca sa ai calitate de martor trebuie sa fie o citatie. care trebuie sa cuprinda niste date. procurorii aia se misca spre tine doar daca esti tu in imposibilitatea de a te deplasa, etc. ehe, multe proceduri.
    asta chiraie din cauza postului care prezinta niste fapte dupa cum ii convine, nu ca justitia se face dupa ureche. e atent la forme, nu la fond.
    ho, amice, ca nu porneste razboiul civil. ala e doar in mintea unora care vor sa-si ia tara inapoi.

    • Reply
      Paul
      15 august 2012 at 20:04

      M-ai lamurit acum 3 zile cate cunostinte juridice ai, dar si cata logica.
      Cat despre fractii… doar frectii…

      • Reply
        mihai
        15 august 2012 at 20:49

        terminasi sa vezi in reluare emisiunea care te revolta si reusisi sa iesi din starea de gospodina ultragiata?
        la ultima noastra interactiune ai ramas repetent la aplicarea/neaplicarea principiului simetriei in dreptul public, din cate imi amintesc.
        fractii! frectii! ce calambur inspirat! ce ironie fina!
        ba, pana sa treci la fractii, recapituleaza multimile si submultimile. cam confunzi merele cu perele. Hai, la teveu! Avem nevoie de rezumatul emisiunii tarcovnicului.

  • Reply
    pensionara
    15 august 2012 at 0:41

    Nici eu nu ma uit la Cangrena 3 (corect zis) dar daca lucrurile stau asa de urat ma intreb ce face CNA sau cumva face si el parte din conspiratie ?

  • Reply
    Iulian
    15 august 2012 at 0:53

    Paul, ai legatura…

  • Reply
    Paul 2
    15 august 2012 at 5:33

    nu este nevoie sa inregistreze cineva, au chiar ei inregistrarile
    http://videonews.antena3.ro/video/romania/proteste-in-gorj-localnicii-sunt-revoltati-fiindca-au-fost-intrebati-cu-cine-au-votat-la-referendum.html

  • Reply
    neamtu tiganu
    15 august 2012 at 11:12

    un text frumos, scris cu inima si recitat cu intonatie.
    Interesant e faptu ca o parte din adevaratii democrati sunt pt. inchiderea gurii celorlalti, acum se vrea inchiderea unui post TV, Kamikaze, cea mai democratica revista, cenzureaza si baneaza la greu, si asta pe fondu dorintei unei concilieri, solidaritati si dialog.

    • Reply
      prisacariu
      15 august 2012 at 13:35

      nu te-a cenzurat nimeni. aici, cel putin. altii or fi mai putin toleranti

  • Reply
    lucian
    15 august 2012 at 11:12

    Din punctul meu de vedere, incerci sa arunci o perdea de fum, prin care vrei sa acoperi un abuz si o incalcare grava a drepturilor noastre ale tuturor.Procurorii nu aveau ce cauta la poarta niciunui cetatean, nu era vorba de crima sau de o fapta deosebit de grava. Cetateanul trebuia citat la sectia de politie, i se aducea la cunostinta motivul, prima cercetare este a politiei si dupa aceea a procurorilor.
    Din punctul meu de vedere, politicienii pot sa-si scoata ochii, sa se bata, sa faca ce vor ei, dar in momentul in care asupra unor oameni simpli se fac presini si se incearca intimidarea lor, eu zic ca trebuie sa ne dea de gandit tuturor indiferent de simpatii si antipatii.

    • Reply
      ciufutozaurus
      15 august 2012 at 12:23

      eu cred ca trebuie sa le dea de gandim tocmai oamenilor simpli si prosti.
      votezi de mai multe ori? o sa cam faci puscarie.

      • Reply
        mihai
        15 august 2012 at 13:42

        pai si-atunci de ce-i ancheteaza pe localnici, care sunt pe liste permanente, nu pe alea suplimentare? cum vota tataie ala de 80 de ani de mai multe ori?
        esti cam elitist.

  • Reply
    Ipocritus
    15 august 2012 at 12:13

    Atit de tineri si pup-in-basiati! Adio ba!

  • Reply
    Alexandra
    15 august 2012 at 13:29

    Cenzura? Impiedicarea iesirii in spatiul public a unor simple secretii cu caracter nociv care nu contin nici un fel de idee este doar un reflex de igiena, nu cenzura…
    Daca e asa, deci, am o bucurie pe ziua de azi! Bravo!

    • Reply
      mihai
      15 august 2012 at 13:46

      tot inainte!

    • Reply
      Alexandra
      15 august 2012 at 13:51

      Ma explic putin: sa nu se inteleaga ca e de dorit in principiu, dar sunt situatii in care poate fi considerata chiar obligatie legala.

      • Reply
        Alexandra
        15 august 2012 at 14:21

        „Plus ca”: Observ cum fisa cade inainte de a apuca omul sa-si termine fraza, ceea ce apreciez si iubesc aici!

  • Reply
    Elena
    15 august 2012 at 15:10

    I-am vazut si eu ,ca si Alexandru , in trecere,spumegand , cu ochii iesiti din orbite , aplecati in fata pentru a fi mai convingatori ,fara niciun zambet sau unda de normalitate pe fata lor ! Vai si de doamna Nicolai ca poate nu-i ajun banii UNiunii Europene!CNA-ul ar trebui sa aiba mai multa grija de ei , sa aplice prevederile Art.19 alin.3 din Pactul International cu privire la Drepturile Civile si Politice si sa-i desafiinteze daca nu vrea sa-i inbolnaveasca de icter sau alte boli grave cauzate de URA !(prostia nu se pune)

  • Reply
    carla
    15 august 2012 at 17:12

    Of, m-ai facut curioasa. Acum au mai inventat ca procurorii merg cu Biblii pe la usi sa jure taranii pe ele 😀

    • Reply
      carla
      16 august 2012 at 1:46

      A, stai, ca cica asa e procedura. Nu mai inteleg nimic.

  • Reply
    Basencu
    15 august 2012 at 18:08

    Barosane
    Ai luat o razna. Ce dracu esti DDD. Noi te citim ca esti ca orice ziarist azi, echidistant, basist sau antibasist. Restul suntem prosti sau nebuni.
    Paulica neuroni odata distrusi nu se refac.
    Uita te pe b1tv ca si aia au luat interviuri unor tarani bucurosi ca jurasera cu mana pe biblie, crezand ca au venit popii cu botezul de sf maria, prosecutorii plecand mirati de ce li se zicea sarumana si le era aruncat maruntis in freza.
    Girafa curva nu a sesizat furtul de la legea pensiilor al altei girafe sau cum o proasta ce se dorea girafa devine parlamentar ales uninominal pur pe colegiul romania, depasindu l pe iorgovan (1992), in conditiile in care un tembel verde care a oprit construirea unui parc acvatic pentru 3 copaci taiati, nu a reusit sa fie consilier general desi o gramada de sictiriti de usl si pdl l-au votat dorind sa serveasca o ue mai altfel.

    • Reply
      Paul
      15 august 2012 at 20:42

      Am citit de doua ori mesajul tau, in primul rand pentru ca imi place cuvantul “girafa”.
      Oamenii au dezvoltat limbajul, in preistorie, pentru a comunica idei. S-a plecat de la ipoteza ca oamenii, in general, au ratiune, iar prin articularea unor succesiuni de sunete (transpuse ulterior in cuvinte, cu ajutorul unui alfabet) se ajunge la coordonarea ratiunilor grupului (tribului), marindu-se astfel sansele de supravietuire (vanarea mamutilor in comun; comunicarea locatiei unei pesteri confortabile etc)
      Neuronii mei (aia ostracizati de b1) nu pot decat sa se induioseze, urmarind eforturile tale de a redescoperi astazi, de unul singur, binefacerile limbajului, desi constat ca, inca, nu esti in stare sa comunici ceva ci doar sa insiri grupuri de litere.
      Iti urez success pe viitor.

  • Reply
    Paul
    15 august 2012 at 19:59

    @ Prisacariu
    Nu doar ca nu ma deranjeaza, dar chiar iti multumesc pentru apreciere. Nu ma asteptam.
    Dupa declaratiile de acum 30 minute ale papusii Muppets de la Cotroceni, ce sustine oficial varianta paralelea cu realitatea a sectantilor de la tumoarea3, transformand albul in negru si afirmand ca procurorii sunt “teroristii”(!!!!!), nu cred ca se mai indoieste nimeni cu capul pe umeri ca individul asta este o simpla paiata cu tupeu.
    Din pacate, nici Ponta nu este altceva decat o alta papusa Muppets. Astazi am vrut sa ma lamuresc singur ce a decis si ce nu a decis CCR, pentru ca ieri majoriatea televiziunilor si-au dat silinta sa creeze o asemenea confuzie, incat nimeni sa nu inteleaga, urmarindu-le “dezbaterile”, ce s-a intamplat de fapt. Din fericire, politologii-strategi ai Sectei si-au dat doctoratul in manipulare, la Stefan Gheorghiu, pe vremea cand nu exista internet.
    Acum CCR are un site. Si pe site-ul CCR am gasit intamplator (ca orice simplu utilizator de net din tara asta) urmatoarea adresa oficiala explicita, trimisa lui Ponta pe data de 06.08.2012:
    http://www.ccr.ro/events/2012/anexa6august.pdf
    Mi-am amintit apoi de interviul luat lui Ponta (13.08.2012) de cei doi reporteri de la B1 (Dan Tapalaga si Nelu Barbu) in care acesta afirma senin ca nu poate intrerupe Memorandumul de actualizare a listelor, pentru ca CCR nu i-a solicitat acest lucru, el executand de buna credinta ceea ce i s-a cerut. Numai ca Memorandumul lui Ponta a fost demarat pe data de 07.08.2012:
    http://www.prefecturaarad.ro/index.php/memorandum.html
    Deci dupa adresa CCR de mai sus, explicita, de care ar fi trebuit macar sa tina cont (presupunand ca avea dubii legate si de o adresa CCR anterioara, in care se cerea altceva) si NU sa demareze Memorandumul, dupa care, pe 13.08.2012, sa trimita el o scrisoare inutila catre CCR, pentru lamuriri suplimentare. In mod firesc, daca ai un dubiu – doua adrese oficiale contradictorii in care ti se cere dar si nu ti se cere sa faci ceva – ori tii cont de ULTIMA adresa, ori, dara vrei sa fii mai catolic decat Papa, ceri lamuriri suplimentare INAINTE de a te apuca sa faci ceva.
    Iata cu cata obraznicie minte Ponta – ca un derbedeu de Primaverii – doi reporteri si zeci de mii de romani care i-au urmarit declaratiile. Zic “derbedeu de Primaverii”, pentru ca doar pe acolo, prin cartierul ala, este “de fite” sa te dai golan si sa iti exerciti tupeul in halul asta. Daca Ponta ar fi crescut prin Pantelimon sau Colentina si ar fi incercat (pustan fiind) astfel de magarii cu golanii adevarati, baietii de cartier, ii scoteau aia rasinile din cap pana la varsta majoratului. Ceea ce ar fi fost mai bine… Pentru Ponta in primul rand.

  • Reply
    mihai
    15 august 2012 at 21:13

    Paulica are doua pungi cu mere. O punga e la vedere si are in ea 10 mere galbene. Intr-alta, ascunsa in trening, are 6 mere verzi. Se intalneste cu un smecher dintr-un grup infractional organizat. Zice smecheru’: „Manca-t’-as! Nu poti trece fara sa-mi dai mie juma’ din merele galbene!”. Paulica face pe el de frica si ii da toate merele pe care le are. Si pe alea galbene, si pe ale verzi, dosite sub bluza.
    Se duce la dl. Prisacariu pe blog si-l da in gat pe interlop: „Cataline, I-N-C-R-E-D-I-B-I-L! Imi lua derbedeul din primaverii, ca altfel nici nu stiu cum sa-i spun, 160% din merele pe care le aveam la mine. si-l stiu! il vad zi de zi la tumoarea 3! te-ai prins? tumoarea 3! zi, te-ai prins? fractii-frectii, stii tu!” Dl. Prisacariu zice: „LOL, asa e! te pun pe prima pagina!”

    • Reply
      Ochiul Drept
      15 august 2012 at 21:56

      mihai, chestia asta cu merele chiar are legătură cu ceea ce a postat Paul, sau doar cu vreo frustrare de-a ta ascunsă prost? Întreb și eu…

      • Reply
        mihai
        15 august 2012 at 22:12

        un om vorbeste despre fractii. alt om vorbeste despre mere injumatatite. vine unul si se da psiholog. cine are nevoie de terapie?

        • Reply
          Ochiul Drept
          15 august 2012 at 23:47

          Poate toți. Accepți?

          • mihai
            16 august 2012 at 0:30

            eu pot sa fiu de acord doar in ceea ce ma priveste. cum sa ma pronunt eu despre echilibrul psihosomatic a doi colegi comentatori? nu posed expertiza chiar in toate domeniile stiintei. din pacate pentru voi asigurarea nu-mi acopera si consilierea psihologica.

  • Reply
    Ochiul Drept
    16 august 2012 at 2:51

    @mihai
    ”din pacate pentru voi asigurarea nu-mi acopera si consilierea psihologica.”
    Aș putea continua acest ping-pong cu o răutate de genul ”Ghinion! – rămâi netratat.” Dar aleg să pun punct acestei dispute care nu-și are rostul înainte de-a o face (sic!). Oare de ce am ajuns la atacuri la persoană, numai pentru că avem păreri divergente? Am ajuns chiar așa o nație de prost-crescuți (ca să mă exprim eufemistic)? Nu mă refer doar la ”dialogul” ăsta, ci, în general, la toate disputele de pe bloguri și forumuri. Cum zice careva ceva cu care X nu e de acord, gata scandalul! Nu mai discutăm pe subiect, combătând argumentat ideile, ci atacăm emitentul părerii. E corect? Cui folosește?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *