Nimic întîmplător: Crin i-a dat gratis stadionul Ghencea lui Becali

În 1999, Crin Antonescu era ministru al Tineretului și Sportului. În calitatea asta, a contrasemnat HG (hotărîre de guvern) 66 din 4 februarie 1999, prin care stadionul Ghencea era dat în folosință gratuită Asociației Fotbal Club „Steaua” București (AFCSB). La vremea aia, AFCSB era, cum îi zice și numele, o asociație condusă de Viorel Păunescu, dar finanțată de Gigi Becali, patronul de facto al clubului. În 2003, Becali a preluat cu totul Steaua, devenind proprietar de drept (apoi, prin 2005, a cedat acțiunile clubului nepoților lui). Tot în 2003, premierul Adrian Năstase, fan dinamovist, a anulat hotărîrea de guvern contrasemnată de Antonescu și stadionul Ghencea a revenit la Ministerul Apărării.
Totuși, iată cum, 13 ani mai tîrziu (1999-2012), Gigi Becali îi întoarce serviciul lui Crin: se înscrie în PNL și-i face albie de porci, la tv, pe adversarii lui Antonescu.
Mai jos, HG 66/1999.

You May also Like...

AC-iștii nu mai dau bip
14 mai 2010
Mulțumesc, Victor P.! Multe muy bien, Victor A.!
3 mai 2012
Da, Justiția e de căcat: are nevoie de trei ani să trimită o hîrtie
11 octombrie 2010
7 Comments
  • Reply
    Dragos
    28 noiembrie 2012 at 13:45

    nea Gigi a mai facut ceva: i-a bagat in sedinta pe machidoni in faimosul bar din Pipera, ordinea de zi: ce cadou sa-i ia lui Cacarau cu ocazia acceptarii in dream team-ul USL ? un cioban var tanar a zis: o masina ! s-a convenit in unanimitate ca n-are rost, ca bate la ochi, ca Cacarau n-are permis. un alt cioban var tanar a amintit ca Cacarau are casa noua, deci ar merge ceva electrocasnice. a cazut si asta, se presupunea ca deja apartamentul ala mare si scump e dotat. un cioban unchi batran intelept trecut prin viata a zis ca sa-i ia ceva simbolic, ca oricum Adina Valean se va umple de parai mita de la RMGC pt. licenta de exploatare a aurului stramosesc, ca-i foarte probabil ca PNL-ul prin ministerul lor al economiei sa-si ia mita de la OMV-Petrom pt. niste viitoare pe 10-20 de ani redevente obscen de mici si tradatoare de neam si patrie. mosu a propus o cravata de firma si’o esarfa pentru doamna europarlamentar Adina. aici, un alt cioban unchi ghidus a sugerat ca cadoul induce ideea ca nea Gigi vrea s’o futa (scuze, dar asa s-a vorbit) pe D.na Valean.
    s-a ras gros, s-a ras ciobaneste.
    finalul a stabilit in unanimitate un cadou neutru si simbolic: un set de ceasuri de fitze, domn si doamna, a caror valoare sa nu treaca de 20000 de euro.
    zis, facut, dovada va putea fi vazuta d’abia peste 6 luni cand dl. Cacarau va fi obligat sa-si treaca in declaratia de avere primirea acestor simbolice foloase.

    • Reply
      prisacariu
      28 noiembrie 2012 at 23:12

      sa vedem daca ai avut dreptate:)

  • Reply
    mint_rubber
    28 noiembrie 2012 at 15:45

    Om de onoare Becali asta, tata!

  • Reply
    Alexandra
    28 noiembrie 2012 at 22:58

    Da, din perioada Babiuc erau mai multe probleme

  • Reply
    flo
    30 noiembrie 2012 at 11:13

    Cineva a primit sarcina de scormonit?
    Nu te obosi, nu cre ca mai vrea la Presedinte.

  • Reply
    Alex
    21 mai 2013 at 7:12

    Domle cate ilegalitati s-au facut in cei 23 de ani!!!!!! Si cat de putini au fost pedepsiti.
    Ma intreb cum va justifica Cacarau cadoul. Va trece palma brusc peste freza, si privind in sus arogant, va gasi o explicatie extraterestra a motivului pt care i s-a facut/a primit cadoul.

  • Reply
    Nasul TV » Crin Antonescu i-a dat gratis stadionul Ghencea lui Becali
    21 mai 2013 at 12:28

    […] jurnalistului Cătălin Prisăcariu, în 1999, când era ministru al Tineretului și Sportului, Crin Antonescu a contrasemnat HG […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *