Votez tevatura cu procedura! Ziua 4: eșec

Așa cum am promis, continuu să monitorizez, zilnic, stadiul procedurii transparente de selecție a procurorilor care să preia funcțiile de conducere din parchete. Azi, firește, nu e nimic de consemnat (mai e și sîmbătă, pe deasupra).
Ar fi, totuși, de menționat că Ponta a vorbit ieri, pentru Agerpres, din nou despre procurori: „Cred ca va fi un punct pozitiv foarte important pe relatiile noastre cu partenerii internationali solutionarea cu bine a acestei probleme, care trena de un an de zile, si cred ca, dincolo de controverse si de criticile pe care le-am primit, prin propunerea dnei Kovesi la DNA am distrus practic, printr-o singura miscare, un an si mai bine de propaganda, care spunea ca USL si eu, si Crin Antonescu venim sa punem la DNA un procuror al Uniunii Social Liberale, care sa inchida dosare. Practic, dna Kovesi, bucurandu-se de credibilitate si in fata partenerilor europeni, este o garantie ca tot ce s-a spus pe aceasta tema a fost doar o propaganda si atat” (sursa)
P.S. Comisia Europeană a intrat în silenzio stampa.

You May also Like...

Năstase a greșit culoarea dungilor
27 august 2013
EXCLUSIV – Iulia Motoc, pîrtie spre CEDO: a fost votată în Subcomisia de Drepturile Omului a APCE drept candidatul României
30 septembrie 2013
Megapenibilul domn Geoană
8 decembrie 2010
1 Comment
  • Reply
    Nicolae
    6 aprilie 2013 at 21:39

    „am distrus practic, printr-o singura miscare,………. Practic, dna Kovesi, …….. a fost doar o propaganda si atat”
    Părerea mea este ca dl. PM iarăşi a minţit cu intenţie: în loc de practic trebuia pronunţat teoretic. Una este să propui şi cu totul altceva este să se numească, să aibe cheile şi ştampila. Este uşor să spui după aceea ca eu practic am vrut, da’ CSMeu nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *