Rugăminte către supărații pe compromisul Băsescu – Ponta

Aproape toți supărații pe Băsescu din zilele astea l-au întîlnit pe președinte de multe ori în ultimii ani. Unii chiar de foarte multe ori. Unii din supărații cu pricina au întîlnit-o și pe Laura Codruța Kovesi de multe ori, tot în ultimii ani. Nu mai vorbesc de cît de bine o cunosc supărații de mai sus pe Monica Macovei, și ea supărată pe Traian Băsescu.
Ca un proletar neimportant al presei ce mă aflu, mărturisesc: nu l-am întîlnit niciodată pe Traian Băsescu, cu Kovesi am vorbit o singură dată (în biroul ei de procuror general, după o solicitare oficială de informații; și credeți-mă că nu i-am făcut deloc impresie bună, chiar dacă nu mi-a spus-o direct) iar pe Monica Macovei cred că am întîlnit-o de vreo cinci ori, cu totul (ba am invitat-o la TVR Info, la o emisiune pe care o moderam, ba eram ambii invitați în diverse emisiuni).
Lipsit, deci, de șansa intimității cu Băsescu, Kovesi și Macovei (spre deosebire de supărații patetici invocați mai sus), e clar că nu pricep de ce:
1. Daniel Morar nu renunță și la mandatul de la Curtea Constituțională (atenție, însă: eu cred că Morar NU trebuie să renunțe la mandatul la CCR, ci trebuie să meargă acolo și să impună standardele profesionale pe care le-a aplicat și la DNA), ca să-i dea o lecție tiranului;
2. SUA au făcut și ele compromisul toxic și conspiră împotriva DNA (sursa);
3. Marea Britanie a capitulat și ea și complotează împotriva anticorupției (sursa).
Îi rog, deci, pe supărați, pe acei intimi cu personajele de seamă ale patriei și ale Justiției, să mă lămurească. Ei sigur trebuie să știe.

You May also Like...

Vosganian, ministrul care face economie la transparență: credit bancar nedeclarat
27 martie 2013
Atenție: loc de dat cu capu-n gură
31 mai 2010
Ponta nu mai are timp de scenete
1 aprilie 2013
8 Comments
  • Reply
    RodicaCri
    6 aprilie 2013 at 19:15

    Suparatilor lui Basescu le spun sa aiba putina rabdare caci s-ar putea sa ae lamureasca intr-un timp mediu !

  • Reply
    ialcin-iuni
    6 aprilie 2013 at 22:01

    Domnule Prisacariu sunteti unul din ziaristii pe care i-am apreciat si ii apreciez in continuare.Faceti-ma si pe mine sa inteleg unele lucruri care mi-au blocat logica.
    Nu basescu era acela care pina acum o luna sustinea sus si tare ca prefera razboi decit o justitie subjugata de politic?
    Ce a facut in ultimile 2 luni procurorul nitu de a fost reevaluat,si acum merita sa ocupe cea mai inalta functie in Ministerul Public?
    Nu DNA a fost virful de lance al luptei anticoruptie si dupa aceasta logica ei sunt indreptatiti sa ocupe functii de conducere?
    Intrebat de reporteri daca a consultat CE inainte de numiri,parca l-am vazut pe antonescu.
    In ultimele 2-3 zile cind ma uit la B1 parca vad tonomatele lui voiculescu.marii analisti au ramas liliana nastase si duta.Se pare ca va enerveaza acum parerile Laurei Stefan,care era prezenta non stop in vara,Tapalaga la fel enerveaza probabil ca are alte pareri decit editorialistii postului si nu corespunde.si lista continua.
    Domnul Morar a fost executat,asta este parerea mea si nu numai a mea.APARATI JUSTITIA DOMNILOR JURNALISTI INDEPENDENTI.basescu NU MAI REPREZINTA NIMIC PENTRU F MULTI DIN CEI PUTIN CARE MAI AVEAM ASTEPTARI DE LA EL

    • Reply
      prisacariu
      6 aprilie 2013 at 23:01

      1. nu știu de ce vă referiți la laura ștefan și monica macovei că nu ar avea loc pe b1, eu le invit constant în emisiunea mea, uneori și de cîteva ori pe săptămînă; pe laura ștefan mai des decît pe monica macovei pentru că monica macovei are programul mai încărcat, dar le invit constant, deci critica asta nu o înțeleg;
      2. nu știu de ce puneți egal între b1 și a3, nu țin minte să-l fi lăudat pe voiculescu felix și nici puterea;
      3. tăpălagă e prezent de cîteva ori pe săptămînă pe post, ba mai are și propria emisiune vinerea, deci iarăși nu înțeleg de ce nu-l vedeți;
      4. nu cred că m-ați văzut la tv criticîndu-l pe daniel morar și nici nu știu să-l fi criticat pe daniel morar în scris;
      5. considerați că traian băsescu nu mai reprezintă pe nimeni? foarte bine, ce legătură am eu cu traian băsescu? e dreptul dumneavoastră să nu vă placă:), eu nu pot să răspund în locul președintelui;
      6. daniel morar este judecător al curții constituționale prin mandat prezidențial, n-aș zice că a fost executat, ci doar că a fost „negociat” pe o lege proastă, dar în vigoare; în orice caz, eu nu pot să votez legi în locul parlamentarilor, să știți.

  • Reply
    ted
    6 aprilie 2013 at 22:37

    Au fost si ei suparati pe moment asa cum s-a suparat base pe PDL ! Supararea trece Base ramane aparatorul valorilor occidentale !

  • Reply
    ciufutozaurus
    6 aprilie 2013 at 22:49

    Eu nu inteleg ce se mai intampla. Acum o saptamana CE solicita selectie transparenta, ca acum sa ne trezim ca Occidentul spune ca ok ca s-au numit sefii in modul asta. Totusi, este inacceptabil individul de la Parchetul General. Cum sa fie astia de acord?! Nu pricep deloc.

    • Reply
      prisacariu
      6 aprilie 2013 at 23:01

      deocamdată, nu am văzut nici o numire în parchete. să mai așteptăm:)

  • Reply
    taiss
    7 aprilie 2013 at 15:57

    HE,heeeeeeeeee BASE are multe carti bune de jucat ptr tara,inca nu i.a apus vremea,eu chiar nu ii inteleg pe asa zisii nemultumiti care cred eu ca joaca teatrul in sustinerea lui,oare de cite ori a tradat presedintele,si copilul lui de suflet cu care s-a mindrit mereu a fost JUSTITIA,daca era fortat sa minta ne dadea un mic indiciU. Uite azi se lansa oficial MISCAREA POPULARA,care indradevar gindesc de dreapta si care dupa mine va da si viitorul presedinte de tara,care nu v-a fi dintre cei cunoscuti pina acuma.sint multi din presa care se dau de dreapta dar ei sint de fapt liberali si care nu se regasesc in ideeile cacarailor ,nici ale fostului motociclist,si vor sa scoale mortii sa demonstreze ca ei respecta o istorie ,dar este fals acesti liberali in 20 ani nu au facut nimic ptr tara. De ce credeti ca sint criticati oamenii lui BASE tocmai ca nu fac parte din tagma liberala.

  • Reply
    Votez tevatura cu procedura! Ziua 5: eșec. Extra: USA & UK | prisacariu
    7 aprilie 2013 at 21:20

    […] Supărații pe Traian Băsescu nu au atacat încă ambasada americană, respectiv pe cea britanică. Pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *