Și dacă Monica Macovei ar fi numită judecător la CEDO pe mîna lui Victor Ponta?

Deși liberalilor le displace cu totul să audă de o eventuală nominalizare a Monicăi Macovei pentru postul de judecător CEDO din partea României, Victor Ponta ia în calcul destul de serios opțiunea europarlamentarului PDL. Ce e drept, dacă MM ar ocupa locul pe care-l lăsa vacant Corneliu Bârsan, o colonie de iepuri ar fi împușcată dintr-un foc, atît în relația României cu UE, cît și în relația lui Ponta cu electoratul mai simandicos și nehotărît care nu iese la vot. Mai ales acum, după ce Ponta s-a bătut cu CSM la Curtea Constituțională ca să obțină dreptul de a trimite la CEDO ce nominalizări vrea. Și a și cîștigat.
P.S. Scenariul unei lupte în trei pentru postul de la CEDO nu e nici măcar veridic: Pivniceru și-a dat măsura incompetenței la nivel european cît a fost ministru (iar Ponta mai degrabă ar trimite-o în Apuseni la stînă decît la CEDO) iar Motoc e mai preocupată de latura flower power a vieții.

You May also Like...

Popii și Vlașii lui Luca
11 octombrie 2010
Lui Ponta nu-i plac nudurile. Curvele, da
6 martie 2011
+1: Voinescu
23 mai 2012
4 Comments
  • Reply
    tudor
    13 mai 2013 at 9:56

    asta ce-i, wishful thinking?

  • Reply
    MARIA
    13 mai 2013 at 10:07

    Monica Macovei indeplineste toate conditiile pt acesta functie,merita alegerea.Romania ar avea mult de castigat in credibilitatea statului de drept ,iar Ponta ar avea si el mai multe aprecieri din partea UE, daca ar sutinne aceasta nominalizare.

  • Reply
    calin
    13 mai 2013 at 15:55

    de ce sa o trimita pe Pivniceru in Apuseni la o stana? ce aveti cu oamenii aia? cu ce v-au gresit? e o zona deosebita, cu oameni extraordinari, nu trebuie poluata.

    • Reply
      prisacariu
      13 mai 2013 at 17:28

      :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *