Ponta le dă "sugestii" și judecătorilor: achitați-l pe Fenechiu!

„Sper să fie achitat”. Asta a spus premierul Victor Ponta (sursa) despre ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, care azi află dacă va fi condamnat în primă instanță în dosarul „Transformatorul”. Sigur, acum vreo șase ani, Ponta știa mult mai bine decît azi ce caută Fenechiu prin Guvern: „combinații”, cum ar zice chiar Relu (sursa).
Victoraș, ca premier al unei țări democratice, nu ai voie să speri nimic de la o sentință judecătorească. Ai voie doar să o aștepți în liniște și, în cele din urmă, să o accepți. E simplu.

You May also Like...

Elena Udrea e virgină
8 iunie 2011
De ce s-a întors Boldea din Kenya
27 martie 2012
USL are nevoie de minimum 40 de votanți pe oră în FIECARE secție din România
29 iulie 2012
11 Comments
  • Reply
    andrei
    12 iulie 2013 at 13:49

    un link cu articolul pe care l-ai scris atunci cand basescu se pronunta despre vinovatia lui popoviciu?

    • Reply
      prisacariu
      14 iulie 2013 at 13:33

      i-am raspuns lui lae, e corect. l-am taxat pe basescu intr-o situatie mai grava: in decembrie 2011, cind a zis la tvr ca parlamentarii trebuie sa ceara mai multe probe cind voteaza trimiterea unuia de-al lor in judecata. problema, insa, ramine: politicienii trebuie sa faca ciocu’ mic pe sentinte

  • Reply
    ancaioanadragan
    12 iulie 2013 at 14:47

    inconstienta voita. sau chiar judecatorii pleaà urechea la indicatiile premierului? sper sa nu se tina cont de ce spune personajul!

  • Reply
    ancaioanadragan
    12 iulie 2013 at 15:23

    l-au ciuruit! urmeaza demisia urgenta,sau se asteapta recursul?

  • Reply
    lae
    12 iulie 2013 at 16:26

    „Hai sa ne intelegem cu urmatorul lucru: unde-i crima lui Popoviciu ca a facut o investitie de cateva miliarde in Bucuresti? Este o crima? Se pare ca asta-i abordarea publica si e foarte gresita.”

    • Reply
      prisacariu
      14 iulie 2013 at 13:31

      observatie corecta. totusi, sa notam ca nu a zis nimic de justitie, ci de „abordarea publica”. e o nuanta. basescu a gresit grav in alt moment, ca veni vorba de justitie

  • Reply
    Gotthard
    12 iulie 2013 at 17:20

    Le-a dat sugestii degeaba. Relutu a incasat 5 cotzi,scurt. Ar vrea Ponta sa fie ca Nastase,dar s-au mai schimbat lucrurile intre timp,s-au ridicat niste oameni curajosi si verticali in Justitie… Putini,dar merita sa speram.

  • Reply
    Comment
    12 iulie 2013 at 19:01

    Epic fail! De cinci ori ŢEAPĂ!!!!!

  • Reply
    Nea
    13 iulie 2013 at 11:18

    E şi nu e simplu. Sunt premieri care, pe vremea când erau procurori proşti, aruncau alţi procurori pe geam (cazul Panait) la ordinul premierului de atunci (0049). Aşa că putem spune că e un progres. Dacă s-ar fi numit 0049, Ponta ar fi trimis un procuroraş să-i arunce de la geam pe ăia de la curtea constituţională. Deci, progresul democraţiei este evident.

  • Reply
    gri
    13 iulie 2013 at 23:21

    „just for the fun of it ” hai sa ne imaginam ce apolpexie in direct ar fi facut Gadea daca ar fi iesit base si ar fi zis intre doua hahaituri „sper sa il condamne ”
    Mama ce foc de artificii , ce CTP scrasnind din sternocleidomastodian , Varanul sasaind a suspendare si Mircea Bdea facand spagatul intre doua scaune
    In lcul lui base eu as iesi si as spune-o doar sa ai bag in fibrilatii ..

    • Reply
      Nea
      14 iulie 2013 at 14:32

      Sau dacă Băse ar fi zis în dimineaţa procesului lui Becali că îi este simpatic Becali. Suspebdare a doua zi, probabil pe bună dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *