Temeți-vă de Victor Ponta, aveți toate motivele. Nu-l mai subestimați

Victor Ponta este cel mai interesant om politic de după ’89 pentru că nu respectă nici unul din tiparele principalilor lideri executivi (premieri și președinți) de după căderea lui Ceaușescu.
În primul rînd, este cel mai tînăr dintre ei: a ajuns premier cu cîteva luni înainte să împlinească 40 de ani.
În al doilea rînd, nu crede în nimic, în afară de propria persoană. Ion Iliescu credea și mai crede în comunism (fie și cu față umană), Emil Constantinescu credea în societatea civilă și în povești cu zîne democratice, Adrian Năstase a crezut și crede cu tărie în aroganța snoabă a aristocratului (fie acesta și provenit din nomenclatură) educat, Traian Băsescu a fost și este în continuare convins că este un lider.

Mai mult, fiecare din cei enumerați are o carieră la activ: Iliescu de activist comunist și inginer de ape, Constantinescu de universitar în geologie, Năstase de diplomat și universitar în drept, Băsescu de căpitan de navă. Se vede cu ochiul liber că Ponta este cel mai needucat, omul care a ars etapele și nu a învățat nimic temeinic: a părăsit temporar liceul ca să muncească la fast food în Franța, a fost procuror de mîna a paișpea, cu abia cîteva dosare lucrate – și alea de doi lei (vechi) – , a fost trimis (în misiune?) în Parchetul General după doar cîțiva ani de frecat menta la parchete minore, a devenit la nici 30 de ani brațul armat al lui Năstase în administrația guvernamentală, a plagiat penibil un doctorat, a devenit șeful celui mai mare partid din România. În toate astea, nimic din caracteristicile unei cariere solide. Dimpotrivă, totul arată un oportunist cu calități evidente de contorsionist total: fără decență, fără demnitate, fără onoare, fără măsură, fără discernămînt, fără scrupule. Practic, și dacă ar vrea să creadă în ceva, Ponta nu ar avea în ce, nu a avut niciodată minima răbdare să investească în altceva decît în propria lui parvenire suflată cu rahat aurit. Desigur, însă, ar putea, totuși, crede în oportunismul cel mai malign.
În al treilea rînd, Ponta vrea să o rupă cu orice fel de sistem. Nu-i plac dinozaurii comuniști ai lui Iliescu, îi consideră rivali pe baronii lui Năstase, nu-i suportă pe „justițiarii lui Băsescu”. În sine, ca și tinerețea, dorința lui Ponta de a fi altfel decît toți ceilalți nu e criticabilă. Criticabilă, însă, devine lipsa totală de inteligență a aceluiași Ponta care, atunci cînd vrea să înlocuiască tot sistemul creat de alții înaintea lui găsește doar personaje ca Dan Șova, Nicu Bănicioiu, Mihai Sturzu (noul președinte al TSD), Robert Negoiță, Titus Corlățean. Adică foștii camarazi de la TSD, mediocri, anoști, fără suflu, fără idei, niște catastrofe. Un loc special îl merită, în această galerie, Sebastian Ghiță. Un personaj deloc lipsit de inteligență, dar văduvit aproape complet de emoții și scrupule.
Ca orice oportunist ajuns în vîrful lanțului trofic (sau foarte aproape de vîrf, în orice caz), Ponta va face orice să nu piardă prima poziție de prădător. Va minți, va înșela, va manipula, va exagera, va juca teatru, va „ucide” politic, financiar sau social pe oricine îi va sta în cale. Năstase cumpăra presa și mai băga cîte un fraier ca Ciuvică la beci, o noapte, dacă fraierul se trezea să mîrîie pe internet despre Bombo. Iar Băsescu  ceartă mogulii la propriile lor TV-uri și îi mai apelează pe unii cu „tonomat”. Ei, vremurile astea romantice au trecut: Ponta nu are nici banii lui Năstase, nici talentul lui Băsescu. Nu, Ponta va intra cu bocancii: cu miști în front, cum te caută Fiscul, CNA-ul, niște prieteni bine intenționați să-ți facă oferte sau să-ți dea sfaturi care să te ajute să rămîi pe calea dreaptă. Pînă și tehnocrații din instituțiile racordate la mediul extern (că vorbim de economie, finanțe, justiție, servicii sau diplomație) sînt perplecși: Ponta e razna. Omul nu pricepe joaca mai mare în care România are un rolișor, acolo. Da, o vreme va mima că înțelege și respectă asta, dar nu va dura mult.
Temeți-vă de Victor Ponta, aveți toate motivele. Și le are și el. Dacă pierde poziția de premier (și, eventual, cea de potențial președinte), Ponta nu mai are nimic. Iliescu, deși are trei sute de ani, ține conferințe și mai scoate cîte o carte în limba de lemn; Năstase are blog și cărți de citit, hărți de colecționat și tablouri de admirat; Băsescu tocmai și-a înnoit brevetul de pilot, se poate duce pe mare. Ponta, însă, are totul de pierdut dacă își pierde funcția, nici măcar copilot la mașinuțele alea care se tamponează în parcurile de distracție nu mai găsește. Așa că va face orice să nu cadă. Temeți-vă de asta și nu-l subestimați. E în stare de orice și o va dovedi.
 

You May also Like...

O idee foarte năstrușnică a lui Băsescu
18 ianuarie 2011
Băsescule, ești o rușine!
26 iulie 2012
Prioritatea zero a Monei Pivniceru: schimbarea lui Morar de la DNA
6 august 2012
117 Comments
  • Reply
    moshu49
    24 octombrie 2013 at 7:17

    hm, se zice „procuror de mîna treişpe-paişpe”, dar să n’o zici la „Butonul de palincă”, – virgula, se vede? – că iar o furi de la CNA :D)))

    • Reply
      Bebe Prisada
      27 octombrie 2013 at 13:51

      PONTA este cel mai inteligent politician de la Iorga incoace.Are un simpt al dreptatii si cinstei la superlativ.Este un bun roman patriot pe care te poti baza.Este alaturi de popor si nu precupeteste 24 din 24 pentru a muncii pentru popor si glia stramosesca.Ponta este un bun ascultator al doleantelor romanilor pe care le rezolva in mod inpecabil cu maxima urgenta.Este cel mai nimerit presedinte al tarii chiar si 4 mandate.Numai alaturi de el vom putea ridica Romania la nivelul celor mai dezvoltate tari din UE.
      Traiasca si infloresca marele PONTA.

      • Reply
        krax
        27 octombrie 2013 at 15:40

        Bebe, esti bou, postac, pupincurist…in afara de a fi o leguma ce mai stii sa faci?

        • Reply
          TITUS B
          2 decembrie 2013 at 13:05

          Astia sunt sluygile lui Ilegitimu` ! Nu admit nici o concureta. Gata ! Vi se termina faradelegile ! Miyerabili ….

      • Reply
        marioara
        28 octombrie 2013 at 11:18

        Bebe draga, unul care este ales pentru ca s-a impotrivit cianurarii apoi aproba acesta procedura de scoatere a aurului, aur pe care nu-l foloseste romanul de rand decat pentru a si-l atarna de gat (din mandrie), pentru ca a hotarat cineva, acum multi ani, ca aurul este valoros. Nu folosim aurul pentru a schimba situatia de sclavi, de saraci, de incorsetati. Nu scade factura la gaz, curent, apa (nici cu gazele de sist). Atunci – raspunde-mi te rog: Unde sa vad eu un „simt al dreptatii”?

        • Reply
          om ca tine
          16 iulie 2014 at 13:00

          …”mai oameni buni”, nu v-ati prins de ironia profunda a lui Bebe?…

          • stefana
            7 iunie 2015 at 13:47

            Cred ca toti sunt atat de oripilati de posibilitatea ca Ponta sa ramana la butoane, incat nu ii mai arde nimanui de apreciat astfel de ironii.

      • Reply
        Ligia
        28 octombrie 2013 at 11:21

        Bebe, ti-ai baut lapticul? Ce ti-au pus in el? Traiasca ponta, la Jilava!

        • Reply
          cornel
          2 noiembrie 2013 at 9:28

          Ai dreptate , este un pui al lui ponta, cine stie ce ia pus in lapte/

        • Reply
          Cristi M.
          20 aprilie 2014 at 10:25

          Sa traiasca Ponta, dar nici macar la Jilava, ci in vreo inchisoare obscura de prin Columbia, Ecuador sau Chile, ca altfel, face ce face si iasa din inchisoare si tot aia e.
          Eu sincer imi doresc ziua aceea in care toti sa fi uitat de el.

      • Reply
        Victor
        28 octombrie 2013 at 13:18

        Ha ha ha! Buna!

        • Reply
          Victor
          28 octombrie 2013 at 13:20

          Adica, buna litania lui Bebe Prisada!:-)

      • Reply
        A.C.
        30 octombrie 2013 at 18:53

        …. AI LUAT-O RAZNA ,SAU RIZI DE NOI ,SAU IESTI DUS CU SORCOVA,CHIAR ASA DE PROSTI NE CREZI ?

      • Reply
        empedocle
        30 octombrie 2013 at 19:38

        Hai că ai un umor cu totul „deosebit”. M-ai făcut să râd cu lacrimi. Cât despre asemănarea cu Iorga, deja umorul tău atinge faza de delir!

      • Reply
        ghita
        1 noiembrie 2013 at 0:15

        BEBE…..DI CAUZA ACESTOR CRETINI CA TINE ACESTA TARA A AJUNS AICEA …………..ESTI UN MARE DOBITOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Reply
        cornel
        2 noiembrie 2013 at 9:25

        tu te auzi ce vb? tu nu vezi ca decand sunt astia la guvernare este haus un tara , preturi majorate taxe peste taxe, plus de asta vrea sa mareasca cota unica treptate pana la 20%, va scos ochi cu paine scazuta cu 15 bani care ori cum nimeni nu ia taiat, tot cu 1 leu se ia painea de la ori care alimentara. locuri de munca scazute, Boc a taiat salarile, ponta taie locurile de munca, Plus de asta nu acreea nici un loc de munca.
        Asa ca trezestete la realitate! PSD dintotdeauna a fost si va ramane Cuima Romaniei.

      • Reply
        cornel
        2 noiembrie 2013 at 9:26

        Dn-l Bebe tu te auzi ce vb? tu nu vezi ca decand sunt astia la guvernare este haus un tara , preturi majorate taxe peste taxe, plus de asta vrea sa mareasca cota unica treptate pana la 20%, va scos ochi cu paine scazuta cu 15 bani care ori cum nimeni nu ia taiat, tot cu 1 leu se ia painea de la ori care alimentara. locuri de munca scazute, Boc a taiat salarile, ponta taie locurile de munca, Plus de asta nu acreea nici un loc de munca.
        Asa ca trezestete la realitate! PSD dintotdeauna a fost si va ramane Cuima Romaniei.

      • Reply
        Cosmin Iacob
        13 decembrie 2013 at 0:37

        Mă, cred că Bebe a fost totuşi ironic, finalul comentariului mă face să cred asta. Sper eu… altfel no comment!

        • Reply
          Marki
          13 decembrie 2013 at 9:04

          Așteptam s-o spună cineva. Și eu vreau să cred că a fost ironic. Altfel, obiectul „adorației” lui bebe devine din ce în ce mai odios.
          Oricum, cine seamană vânt, sper să culeagă furtună…
          Și să răsară soarele 🙂

        • Reply
          Ipse
          25 ianuarie 2014 at 19:19

          Voi stiti cine a fost Bebe Prisada? Un saxofonist din anii 60, avea ochelari negri si cinta in orchestra lui Sile Dinicu, in primul rind. Esti tare, Bebe Prisada, mi-ai placut! Si toata liota de prosti care te injura … sunt penibili!

          • Corect
            26 ianuarie 2014 at 5:07

            Corect.

          • dragos rusu
            19 noiembrie 2014 at 9:57

            IPSE ….Esti si prost si neinformat …Bebe Prisada saxsofonistul din anii 60 cum zici a murit in 3 noiembrie 2008 …Vai de capul tau …

      • Reply
        Sandru Petru
        13 decembrie 2013 at 8:07

        Ti-as spune , domnule draga , o vorba veche , turceasca … 😀

      • Reply
        Lucian
        14 decembrie 2013 at 22:49

        Poate o veni şi gramatica la tine Bebe. Aşa sunteţi toţi adepţii lui Victor Viorel Ponta anagramati.

      • Reply
        Cristi M.
        20 aprilie 2014 at 10:21

        Bebe, de asta si-a plagiat teza de doctorat? Ca are un simt al dreptatii si cinstei la superlativ?
        Mi-ar place sa cred ca ai vrut sa fii ironic cu mesajul asta. Altfel, nu mai am ce zice…

      • Reply
        Simpt
        17 iulie 2014 at 11:08

        Bebe prisada… animale ca tine au incredere si ”simpt”.
        Sa te ia cine stiu eu si sa te duca acolo unde vrei tu.

      • Reply
        Iulia C.
        17 iulie 2014 at 19:48

        🙂 🙂 🙂

      • Reply
        mihai
        18 iulie 2014 at 10:29

        frate ai baut cam mult

    • Reply
      anele
      27 octombrie 2013 at 14:01

      Cred că dumneavoastră nu aveți prea mult de lucru de știți toată biografia acestui domn. La ce vă folosește să aruncați cu noroi în stânga și dreapta? Dați dovadă de mai multă cultura ,civism????????

      • Reply
        Iulia C.
        17 iulie 2014 at 19:50

        da” tu cu cine „tii”…cui ii urezi „sa traiasca si sa infloreasca”…orice omliber are drept la opinie!…

    • Reply
      Eugenia
      17 iulie 2014 at 17:31

      Imbecilul este individul de cea mai joasa speta care s-a inventat pe lumea asta.E prost,e rau,e invidios,e las,joaca teatru si si-ar impusca si nevasta ca sa se vada acolo unde se viseaza!!! Are dreptate Catalin cind spune sa ne ferim deTonta…TREBUIE SA NE TREZIM SI SA NU-L VOTAM…ASTA E ULTIMA SANSA SA NU CADEM IN HAU!!!

  • Reply
    Nicolae
    24 octombrie 2013 at 9:51

    D.le Prisăcariu, nu înţeleg de ce v-aţi oprit postarea taman la concluzie. N-aţi mai avut timp? S-a luat curentul?
    Mă aşteptam să vă/ne puneţi întrebarea: cum de este posibil aşa ceva în condiţiile în care România face parte dintr-un sistem de care depinde aproape total, în care valoarea şi calitatea sunt vectorii pe care se sprijină sistemul?
    Îmi permit să vă sugerez un răspuns: fără susţinerea unui electorat asemenea lui (Ponta) şi a găştii sale, nu ar fi fost posibil. Abia acum înţelegem/ne convingem de ce sistemele educaţional şi social sunt aşa cum au fost proiectate de tătuci. Vor produce electorat pontist, şovist, negoist, corlăţist, ilicist, bombonist, becalist, varanist, ddotvist, salamist, biancadrăguşinist, a3ist dar şi electorat liber schimbist puternic oportunist: foamea şi pomana.

    • Reply
      dookuhaka
      25 octombrie 2013 at 3:23

      Aceasta este concluzia potrivita, prietene!

      • Reply
        Bebe Prisada
        27 octombrie 2013 at 14:10

        Ce-i treba asta cu comentariu in asteptare,pai daca intre doi timpi si trei miscari face ceva ponta si comentariul meu se pierde,nu e carvasazica ca ca se duse ocazia sa-l prindem cu marta in sosoni?

    • Reply
      Lazarescu
      27 octombrie 2013 at 11:36

      Foarte corect. Degeaba dispare Ponta si cei asemenea lui daca…Ei sunt doar simptomele unei societati bolnave…Boala trebuie tratata, dar cum?!?

      • Reply
        victor
        28 octombrie 2013 at 8:49

        Din pacate au devenit imuni la orice tratament

      • Reply
        marioara
        28 octombrie 2013 at 11:22

        Prin unirea creativitatii pe care o avem in gand fiecare, intr-un proiect comun. Daca 9 oameni se unesc intr-un gand pot influenta si vremea, si plantele, si tot ce ne inconjoara. Un proiect de „tara bogata si frumoasa” ne trebuie, la care sa aderam 50% din populatia tarii. Spor.

    • Reply
      Iulia C.
      17 iulie 2014 at 19:59

      Pardon, stimabile: „foame si pomana” nu sunt „liberschimbisti” si nu sunt „oportunisti”… Ele constituie electoratul consecvent, aservit tuturor perindatorilor la conducerea Romaniei, in concluzie si celui pontist.Sunt prostii care se lasa manipulati de „fieshtecine”( propagandisti, massmedia, poopinkooristi,”i tak dalishe”( s. a. pe ruseshte)…

  • Reply
    andu
    24 octombrie 2013 at 10:34

    Ponta este reprezentantul noii generatii de politiceni. La fel sunt si Crin (nu a lucrat mai mult de 4-5 ani si aia trasi de par) si toti fostii din TSD sau TNL. Va fi jale cind se vor vedea consecintele incompetentei, prostiei si dorintei de putere a acestora. Romania ca proiect politic, tara membra UE/NATO risca sa sfarseasca prost, daca nu se va schimba ceva. Si asta si datorita miopiei si lipsei de simt civic/civilizatie a concetatenilor.

    • Reply
      Bebe Prisada
      27 octombrie 2013 at 13:59

      Nu stii nimic. Ponta a lucrat in permanenta intr-o ora cat altii in 100 de zile si de aceea este atat de erudit in orice domeniu.Poate poate fi intrecut in bagajul de cunostinte doar de ddotvelodia,care-si tine cunostintele in 4 camere de 5/5m cubi si o mansarda de 0,001 mm patati
      Va dezvalui in PREMIERA MONDIALA un secret ddotv este amantul elodiei pe care o tine ascunsa de ochii lumii pe o insula cumparata de el cu 120 milioane de $ in mijlocul oceanului Sahara.

      • Reply
        Cosmin Iacob
        13 decembrie 2013 at 0:40

        Când ne referim la noua generaţie de politicieni şi îi numim „oportunişti” suntem nişte domni. Ei de fapt sunt nişte parveniţi nenorociţi.

      • Reply
        Tata mosu'
        31 august 2014 at 17:44

        Domnule sau esti ramolit sau esti prost;oricum, esti penibil.

  • Reply
    Elena
    24 octombrie 2013 at 11:58

    Excelenta analiza despre micul mare nimic ponta. nu adaug nimic, doar subscriu!

  • Reply
    Octav
    24 octombrie 2013 at 13:02

    Foarte bine spus dle. Prisacariu!

  • Reply
    Alexandra
    24 octombrie 2013 at 14:14

    Un portret foarte bun! Cum si cand scapam?

    • Reply
      Bebe Prisada
      27 octombrie 2013 at 14:01

      Vezi ca aia care au ciordit tablourile o dau din colt in rotund,fi atent cum vb.de portrete mai bine natura moarta cu un bat.

      • Reply
        Tata mosu'
        31 august 2014 at 17:49

        Greu cu gramatica romana…

    • Reply
      tepes
      27 octombrie 2013 at 14:57

      dute si te spanzura:)))))

  • Reply
    lee
    24 octombrie 2013 at 14:30

    Ponta nu are un plagiat.
    Are doua.

  • Reply
    gogu
    24 octombrie 2013 at 17:18

    în ţara asta amărâta, ponta-i premier în loc să pută.

    • Reply
      Bebe Prisada
      27 octombrie 2013 at 14:01

      Mai zi odata gogule ca tu nu prea te intelegi,pe tine…

  • Reply
    L
    24 octombrie 2013 at 18:09

    Exceptionala analiza, exceptionala portretizare a celui care este deja cel mai catastrofal personaj politic, si premier, pe care l-a avut Romania vreodata. Victor Ponta este un pericol national, un individ care a facut atat de mult rau acestei tari cat n-a reusit Ion Iliescu sa faca in doua mandate si ceva de presedinte de tara, cu mineriadele lui cu tot… Personajul asta (Ponta) trebuie scos din peisaj, si asta cat se poate de urgent. E spre binele acestei tari, spre binele acestui popor. Daca serviciile secrete vor lucra in acest sens, cu atat mai bine pentru tara. Gagiul este in sine un grav atentat la siguranta nationala. Asta trebuie subliniat.
    Felicitari dle Prisacariu! Felicitari si pentru emisiunile pe care le realizati! Excelente si bine impanate, foarte inspirat, cu mult umor si ironii fine.
    P.S. Ponta are mai multe plagiate in portofoliu, nu doar unul. Si inca ceva ce cred eu ca ar trebui sa fie precizat… La fel de periculos este si Crin Antonescu. Clona ceva mai in varsta a lui Victor Ponta. Si Crin Antonescu nu mai este nimic, chiar daca este si acum un nimic, daca este eliminat din viata politica.

    • Reply
      Bebe Prisada
      27 octombrie 2013 at 14:02

      Excelenta analiza i-a iesit timolul marit,sa vedem cum sta cu transaminazele.

      • Reply
        krax
        27 octombrie 2013 at 15:44

        Dottore, tu esti ba? Ai ajuns sa te elogiezi singur? Nu se mai angajeaza nimeni laudator la tine?
        Acuma serios mai bebe baiatule, oamenilor ca tine le este recomandata zeama de sapun cu aroma de funie.

    • Reply
      marioara
      28 octombrie 2013 at 11:27

      Poate de asa personaje aveam nevoie pentru a ne trezi. Poate ne adunam in a elimina astfel de personaje. Am propus o lista cu persoane integre, din orase mari, care lucreaza cu mase mari de oameni – care persoane sa fie publicate si din care sa ne alegem viitorii reprezentanti. Spor.

  • Reply
    L
    24 octombrie 2013 at 18:20

    As mai adauga ceva… Ponta nu are absolut nici o sansa sa finalizeze 2014 ca premier. Si nici o sansa sa ajunga presedinte. E deja pierdut. Si nici macar n-o stie. Toata oastea sa de stransura din parlament se va pulverize, saturate si ea de iresponsabilitatea si incompetent acestui individ. Pe masura ce economia se va prabusi, si se prabuseste constant in ultimul an, traseistii care au umplut galantarele PSD vor fugi ca potarnichile. Din motive electorale. Lumea, inclusive idiotii utili care au votat USL, deja s-a prins ca are de-a face cu un impostor care-si acopera profunda incompetenta doar prin gargara nesfarsita, minciuna si manipulare.

    • Reply
      Bill
      24 octombrie 2013 at 19:59

      Ma tem ca pana sa ajungem in aceasta situatie, alegerile prezidentiale vor avea loc. Ponta si PSD vor face eforturi considerabile pentru amanarea falimentului si a miscarilor de strada de 100000 de oameni. Probabil ca vor reusi. Dar in 2015 nu cred ca-i mai salveaza nici anticipatele, nici elicopterul de pe CC…

      • Reply
        L
        24 octombrie 2013 at 21:09

        Nu au cum sa amane deznodamantul dramatic. Nici Ponta, nici PSD-ul. Pentru simplul motiv ca nu mai au bani in vistierie. Nu mai au bani nici pentru pomeni. Faptul ca plagiatorul mitoman a anuntat un imprumut de 1 milliard de euro de la BM e semn ca au ajuns la fundul sacului si nu mai au nici o solutie. Toti cei care par a asociati ai plagaitorului il vor parasi pe iresponsabil exact cand acestuia ii va fi lumea mai draga. Exact asta i se va intampla si Repetentului, dupa alegerile europarlamentare, dupa ce pNL va fi executat de catre PSD. Retine asta: pe plagiator il vor executa pesedistii lui, exact cum li s-au intamplat lui Bombonel si Prostanacului. Plagiatorul nu are nici o sansa sa devina nimic. Cariera lui politica (aia profesionala nici nici n-a existat si nici nu va exista ulterior caderii acestui pacalici) e incheiata. 2014 va insemna finalul politic al celor doi pucisti din vara anului trecut, Repetentul si Plagiatorul.

      • Reply
        Bebe Prisada
        27 octombrie 2013 at 14:03

        Nu te teme bili maica ca billboard e cu tine

        • Reply
          L
          28 octombrie 2013 at 18:33

          Mda… Se pare ca tu esti idiotul de serviciu pe-aici… Idiotul profund, evident.

  • Reply
    carmen
    24 octombrie 2013 at 21:27

    se maresc randurile celor ce sunt indepartati cu forta din calea intereselor grupului Ponta ….lucrul acesta nu este luat in calcul

    • Reply
      Bebe Prisada
      27 octombrie 2013 at 14:08

      Carmen o stii ca nea prisaca e pe bune,pe cai medii,dar a reusit sa bage spaima in noi trebe,trebe,trebe sa sa sa ne trasportam la o slujba fara popi se ne treca spaimosul.

  • Reply
    Bogdan Cruceanu
    24 octombrie 2013 at 21:33

    Imi place analiza, dar nu sunt de acord cu ea. Ponta nu e nici mai bun nici mai rau decat toti ceilalti nemernici, care ne conduc tara. Toti sunt la fel. Atat timp cat vom ramane la stadiul de vandut votul pe o galeata din plastic si un pix, nu vom schimba nimic. Educatia este singura noastra (a copiilor nostri, ca noi…) sansa pentru ceva mai bun.

  • Reply
    IOnut
    25 octombrie 2013 at 0:02

    poate?
    http://scrieliber.ro/2012/07/10/premierul-victor-ponta-asasinul-procurorului-cristian-panait/

    • Reply
      tepes
      27 octombrie 2013 at 14:59

      esti chiar penibil,eu daca stiu ca am dreptate nu ma omor

      • Reply
        Ileana
        28 octombrie 2013 at 0:36

        Nu e deloc penibil. Te rog sa vezi dosarul si sa nu-ti mai decline ipocrizii gratuite in aceasta privinta!

  • Reply
    Ichim Caminschi
    25 octombrie 2013 at 0:51

    CITIND CELE RELATATE,AM AJUNS LA CONCLUZIA CA NU TEAMA TREBUIE SA EXISTE CI ANTIDOTUL PENTRU A DEJUCA TOATE PLANURILE DIABOLICE ALE ACESTUI PERSONAJ SINISTRU ADUS LA PUTERE DE INCONSTIENTA NOASTRA SI UNUI PARTID,FIU AL p c.r.-ului.

  • Reply
    malone gerald
    25 octombrie 2013 at 11:51

    Fratilor ce punem in loc? Unde sunt adevaratii polititicieni romani? Unde sunt politicienii ce sunt in slujba alegătorilor,patriotii,iubitori de glia zi neamul romanesc ? Cei cu conștiința civica ,cei educati ,cei cu bun simt … unde is oamenii acestia ?

    • Reply
      bogdan
      25 octombrie 2013 at 13:22

      In secolul trecut, generatia interbelica. Sau in cartile de istorie.
      Acum lasand gluma, nu avem politicieni valorosi cu sanse reale de a deveni presedinte sau premier. Suntem fortati sa votam raul cel mai mic, asa cum am fost mereu dupa Revolutie. Chiar daca nu sunt corupti si josnici de la inceput, sistemul actual ii transforma pe toti care ajung aproape de varf. Nivelul de educatie isi spune cuvantul, asa cum scria cineva mai sus.

      • Reply
        siegfried thieffen
        27 octombrie 2013 at 14:07

        În care cărţi? Că în alea de istorie de ziseşi nu i-am văzut!

        • Reply
          VDF
          28 octombrie 2013 at 7:32

          Cum, in care carti de istorie? Intr-ale facute de ceashca. N-ai citit ca boierii l-au tradat pe domnitorul cutare; si pe celalalt domnitor tot boierii l-au tradat. Pt cutarica domnitor iar boierii au fost tradatori incat ungurii au ajuns sa ne cunoasca istoria mai bine si sa ne marcheze drept o natie de tradatori. Unde esti tu ceashca-tovarase sa poti consemna in istorie cum te-au tradat cei pe care i-ai facut boieri si cum ai tradat si tu poporul dand cu secaturile de securistii in noi din atata spirit de patriotism? Ponta baiatule, ai grija ca „bunicii” si „unchii” si „nasii” tai ce l-au plagiat pe stalin sunt porniti sa plagieze istoria. Pentru ei nu poti avea stofa in tine si nu poti fi un bun executant de nu esti prostanac. Da ihn ei cu dna-ul, cu pietre, cu ce-ti pica la mana. Ha-ha!

      • Reply
        krax
        27 octombrie 2013 at 15:47

        Nu exista rau mai mic, romanul inca nu a invatat asta? Mereu s-a mers pe ideea asta dar s-a dovedit ca raul este la fel de mare, poarta doar un costum de camuflaj la inceput.

    • Reply
      Lilik
      23 februarie 2014 at 20:17

      Dicit!! Amin.

  • Reply
    Țara arde și poporul privește. | Zic și eu
    26 octombrie 2013 at 21:11

    […] http://prisacariu.ro/2013/10/24/temeti-va-de-victor-ponta-aveti-toate-motivele-nu-l-mai-subestimati/ – Acesta e un text care explică de ce se face Ponta că plouă. “ Iliescu, deși are trei sute de ani, ține conferințe și mai scoate cîte o carte în limba de lemn; Năstase are blog și cărți de citit, hărți de colecționat și tablouri de admirat; Băsescu tocmai și-a înnoit brevetul de pilot, se poate duce pe mare. Ponta, însă, are totul de pierdut dacă își pierde funcția. “ […]

  • Reply
    Rexrapidistul
    27 octombrie 2013 at 13:43

    Nu am pierit noi cu javrele imputite basiste si cu acest cancer malign care este impostorul din Deal, asa ca nu mai face matale propaganda „lichelului”, sunte-ti o specie pe picior de plecare, datorita voua, cei ce formati corul de bocuitoare din jurul „lichelului”, am ajuns in situatia dezastruoasa cu acele javre basiste in fruntea tarii!

    • Reply
      Ileana
      28 octombrie 2013 at 0:32

      Tu esti beteag rau daca tot o dai inainte cu Base tocmai acum cand e pe tapet javra mitomana.

    • Reply
      Cosmin Iacob
      13 decembrie 2013 at 0:43

      Eşti cu căpuţu’, tati… Du-te tare că începe „Sinteza zilei” pe Antena 3, mai ia o porţie de spălare pe creier! Circumvoluţiunile dăunează grav sănătăţii tale, elimină-le urgent cu nişte şmirghel.

  • Reply
    ildiko
    27 octombrie 2013 at 13:48

    mai am voie sa nu ma tem ?
    mai am voie sa am o parere mai nuantata ?
    radicalismul celor care imi trimit mailuri ( nu stiu de la cine au cumparat adesa?)
    nu ma caracterizeaza…
    asta e democratia…diversitatea de opinii si pareri…:-)
    promabil nu va fi acceptat comentaruil, ca de fiecare data…dar asta e, voi ma ‘bombardati’…eu va raspund , oricum cineva citeste, altfel ar fi acceptat !

  • Reply
    Dan
    27 octombrie 2013 at 13:51

    Vai du-te-n PIIZZDA ma-tii mai Prisacariu !!!
    Te plateshte bine Base pentru a scrie asemenea tampenii ?

    • Reply
      Ileana
      28 octombrie 2013 at 0:34

      Frustratii care frizeaza patologia se exprima fix c si tine!

  • Reply
    Balinisteanu Elena Domnita
    27 octombrie 2013 at 13:53

    Problema este a noastra a tuturor…Ne lasam manipulati,jigniti,jefuiti si tot ce se poate…
    Atitudine dragilor…Exista ceva ce numai la noi este posibil… Fiecare asteapta sa se implice celalalt…..lipsa de initiativa…lipsa de sacrificiu,lipsa de responsabilitate personala pentru ca sistemul actual seamana cu :DEZBINA SI STAPANESTE !Sunt multe de spus dar… cui si cu cine ????

  • Reply
    siegfried thieffen
    27 octombrie 2013 at 14:04

    Aşa. Şâ? Propuneri mai bune aveţi? Găsiţi voi oameni mai buni? Sau sunteţi gata să acceptaţi realitatea şi să faceţi pace cu istoria României? Aţi încorona un rege chiar dacă este un pic cam prea târziu? Dacă nu atunci să vă ţineţi boturile închise. Avem exact conducătorii pe care vi-i meritaţi! Când eram copil, în loc să continuaţi ce aţi început la Marea Înghesuială din Decembrie 1989, aţi plecat cu toţii slugi în străinătate. Aici tot acest timp am dus-o din criză în criză! Câtva timp am nutrit speranţa că va fi bine şi aici. Pâna când au cuvântat Merkel şi Barossu’… De atunci mi-a fost clar că va Durao sute de ani până ce ni se va permite să trăim şi noi omeneşte!

    • Reply
      marioara
      28 octombrie 2013 at 11:30

      Va mai dura mult si bine pana nu ajungem la radacina raului. Valentin Tarca are o carte care ne arata cine am fost, cine suntem. Se cheama „Secrete descoperite” si mi-a dat mare incredere in natia mea. Regele n-ar face decat sa adanceasca prapastia in care suntem bagati. Spor.

  • Reply
    Pop Ilie
    27 octombrie 2013 at 23:10

    Are dreptate Dl. Prisăcariu în cum l-a descrie, destul de real pe ponta, Năstase îl numea la 40 ani, micul Titulescu, dar ce putem face, singura soluţie este acum cu Roşia Montană. Este momentul ai fi aruncat în cârcă toată această bâlbâială şi opoziţia împreună cu forţa civică, să-i ceară categoric: DEMISIA!

    • Reply
      Ileana
      28 octombrie 2013 at 0:43

      Pentru asta trebuie sa iesim in strada cat mai multi si sa fim cat mai vocali. Nimeni nu o sa indazneasca sa faca ceva unei mase de 100 000 de oameni.
      Daca suntem multi, reprezentam intr-adevar o forta cu care nu se pune niciun govern.
      Este incorect sa stam in expectative si sa privim/comentam cand altii distinct de oboseala si efort, risca amenzi sau chiar sa fie ridicati pentru nemultumirile pe care le impartasim si noi.

  • Reply
    GIM
    28 octombrie 2013 at 0:22

    Miniştrii cercetaţi din echipa premierului Victor Ponta sunt acum în topul guvernelor penale
    http://www.youtube.com/watch?v=APglEbezoRQ

  • Reply
    Eu
    28 octombrie 2013 at 6:36

    Buna dimineata,d-l ponta in tot haosul existent a incercat sa supravietuiasca ca ministru,laudat sau injurat,cu plusuri si minusuri pe care si le-a asumat ,e greu sa compui ceva din nimic si apoi daca ai o singura bucata de marmura si vrei sa faci o cariatida(romanica)
    chibzuiesti,d-l ponta inca n-a lovit piatra poate se va multumi sa deseneze cariatida pe nisip lasand locul altuia vom vedea,toate cele bune tuturor si sa nu vedem doar neghina din ochiul altora!

  • Reply
    Lached
    28 octombrie 2013 at 15:39

    Prisacarule!!!! Nu meriti sa-ti spun „Domn”. Nici om nu cred ca esti. Esti o lichea, un hot si acum de frica de ba nu mai putea vfura i-l batjocoresti si-l blamezi pe Ponta. Sa-ti fie rusine neobrazatule. Din cauza multor ca tine a ajuns tarisoara asta in halul care se afla acum. Daca Ponta impreuna cu Antonescu si ceilalti tineri care vor sa schimbe ceva in tara asta si sa o aduca la nivelul tarilor dezvoltate, voi batjocoriti si aruncati cu noroi in tot ce vrea sa fie bine. Nu voi spune acum ce a facut bune si ce a realizat in acest scurt timp de cand se afla la conducerea statului Ponta si ceilalti, fiindca tot nu vreti sa pricepeti. Marsavule si netrebnicule, tu cat si acolitii tai. RUSINE SA-TI FIE!!!!!!

    • Reply
      prisacariu
      28 octombrie 2013 at 15:46

      :)))))

    • Reply
      L
      28 octombrie 2013 at 18:36

      Mars inapoi la scoala, analfabetule! Faci limba romana de ras. Daca toti adoratorii plagiatorului mitoman, idolul tau, sunt ca tine, ceea ce se pare ca asa si este, vai de voi! Si de tara asta ca va suporta grobianismul.

    • Reply
      Cosmin Iacob
      13 decembrie 2013 at 0:45

      Lached, dacă îţi place aşa de mult de Măria Sa Domnul Ponta poţi să îl iei acasă. Şi ţine-l bine acolo până… o face plopu’ mere!

  • Reply
    GIM
    29 octombrie 2013 at 0:05

    Promovarea educatiei in politica, guvern si societatea civila/28/10/13
    http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8576

  • Reply
    catalin
    29 octombrie 2013 at 10:58

    Este-ti dusi. Ceea ce este evident, este ca ne aflam intr-o democratie originala in care totul este permis politicienilor ori care ar fi ei. Noi populatia trebuie sa acceptam sa ne faca reguli pe care ei sa nu le respecte dinratiuni de stat. Suntem captivi in acest sistem pe principiu ca ei stiu totul au intodeauna dreptate iar noi ignorantii de rand nu avem de ce sa-i criticam ca ei vor binele tarii si noi nu stim ce aia.
    Avem un singur rol sa-i votam ca sa se mimeze democratia. In rest nu mai conteaza votezi pe cine vrei si iese cine trebuie. Baliverne. Brucan ne-a zis el clar ca ne trebuie 20 de ani ca sa pricepem cum sta treaba, dar daca se fac astfel de comentarii e clar ca ne-a crezut mai destepteti decat suntem. Exista un singur lucru periculos sa continui sa crezi in DEMOCRATIA ORGINALA.

  • Reply
    marian
    31 octombrie 2013 at 21:43

    D-le Prisacariu .in istoricul d-lui Ponta trebuia sa amintiti si aspectul ca pt parvenire proprie….acesta a divortat de prima sotie cu care are copil ….si sa recasatorit cu Daciana fata lui SIRBU …!

  • Reply
    ghita
    1 noiembrie 2013 at 0:25

    TOTI HOTI SI EXCROCI DI ACEASTA TARA LAUDA SI SUSTIN ACEST GUVERN DE CA…….ESTE CEL MAI PROST SI MAI SLAB GUVERN CE A GUVERNAT ROMANIA…………TOTI HOTI DE BUZUNARE DE PE VREMEA LUI NEANICU ………..SINT MARI PARLAMENTARI SI GUVERNANTI………………CU 8 CLASE ACUMA TOTI CU DOCTORATU……..(puscariasi sau cercetati pentru hotii si tilharii)

  • Reply
    radu
    28 noiembrie 2013 at 17:16

    prisacariule, nu esti in toate mintile!esti penibil,tu si toata liota care crapati de ciuda ca are tara un premier destept,integru,activ,de bun simt!dar TU si cei 2-3privitori de la B1 +cativa retardati care invata sa scrie acum,va ofuscati .Sa va fie rusine( dar nu-mi fac iluzii!)
    FELICITARI,DLE PONTA!ESTI UN ADEVARAT BARBAT DE STAT!
    Dovada,humanoizi care bantuie seara pe la tv sau otrepele semidocte care crapa ca faci ceea ce se cuvine pentru Tara!
    Da,sunt invidiosi,de aceea tot repete ca ati plagiat!Or fi copiat, ca sa promoveze, fetele lui tata,prisacariu si ai lui,dar nu dl Ponta, care este un munte de carte,educat,tinuta de intelectual,poliglot(cautati in dict,daca stiti ce-i acela),un om mai presus de toata mizeria pe care o genereaza niste oligrofeni
    Aferim!

    • Reply
      unQjohn
      13 decembrie 2013 at 1:32

      Bravo domnule, te-ai inscris la Kamikaze? Ca ai facut un pamflet reusit!

  • Reply
    th speratia
    2 decembrie 2013 at 15:58

    Cătăline tată, daca scriu contra ta o sa zici ca sunt de al lui Ponta sau am un interes cu poziţia lui; este normal să judeci aşa sau este normal pentru un om simplu care-şi spune o părere. Dar tu tebuie sa te porti altfel, tu esti om de presă, nu vrei să-ţi faci şi tu un nume, nu vrei să fii şi tu cineva, nu crezi că vremurile astea în care cei din presă sunt folosiţi, înregimentaţi vor trece ? Ei, şi atunci cine o să aibă nevoie de tine ? Păi dacă tu scrii asemenea enormităţi crezi că o se te vrea cineva ? îţi spun eu că nici măcar aia pentru care scrii nu te vor vrea. E bine să mai citeşti încă odată ce scrii si apoi să lansezi textul; sau scrii la băutură ?
    Frate singura porţiune de text unde iese ceva din mintea ta, în afară de relatarea unor fapte sau bârfe care pot fi sau nu adevărate este partea cu crezul asta al sefilor de stat şi de guvern. Ei, când citesc partea asta, îmi dau seama cât esti de prost. Dacă nu te pricepi rezumă-te la fapte şi bârfe nu mai emite tu judecăţi de valoare că nu poţi, tată. Dacă eu eram contracandidatul lui Ponta ori te concediam (sper că ai înţeles)ori îţi dădeam bani să nu mai scrii, pentru că îmi faci un mare deserviciu.
    Mai enervat atât de mult cu articolul asta al tău că nu am putut să mă abţin. Cum să nu te enervezi când unii munceasc pe brânci ca să câştige un ban iar alţii, care nici măcar nu-i duce capul (că dacă te-ar fi dus asta era, eşti bun bravo ţie)să câştige o căruţă de bani doar pentru că îi înjură pe unii sau pe alţii. Băi Cătăline, oamenii deştepţi pot spune orice pentru sunt capabili să-şi susţină punctele de vedere. Tu cred că nici nu ştii de ce ieşi dimineaţa din casă

    • Reply
      prisacariu
      3 decembrie 2013 at 0:14

      of, cîtă emoție, cîtă simțire, îmi vine să lăcrimez de atîta patetism. auzi, postacule, tu cine ești? tu măcar știi cine ești cind ieși dimineața din casă? ai un nume, o viață, reprezinți ceva? sau ești doar un IP penibil și trist din nemărginirea internetului?

    • Reply
      prisacariu
      3 decembrie 2013 at 0:20

      IGPF? rețea STS? nu e bine, domnu’ IP penibil și trist din nemărginirea internetului… nu e bine deloc…

  • Reply
    papas
    12 decembrie 2013 at 22:49

    Nu am citit chiar toate comentariile dar, am citit articolul si nu, nu mie frica de Ponta, ba, lui sa-i fie frica de noi. Nastase, cu toate ca a fost primministru, a facut puscarie pentru fapte de drept comun dar, pentru tradare de tara si subminarea economiei nationale, subminarea justitiei, impunerea de legi in favoarea infractorilor de partid, va plati. Il vor intreba proprii copii, DE CE TATA, DE CE?

  • Reply
    filip
    13 decembrie 2013 at 2:41

    presupun ca e reprezentantul perfect al unei mari parti a populatiei: nimicul bun la toate, capabil de orice.

  • Reply
    Ciprian
    13 decembrie 2013 at 13:35

    Am si o curiozitate (indirecta): oare ce stie Daciana despre/ de la sotul ei? Presupun ca a aflat ca e Presedintele tarii, ca a fost pe luna de cel putin 4 ori (aducand chiar si suveniruri la intoarcere), a castigat 12 medalii de aur la Olimpiada, dintre care 3 la culturism.

    • Reply
      prisacariu
      13 decembrie 2013 at 13:54

      :))))))))

  • Reply
    Cosmin
    13 decembrie 2013 at 13:35

    Perfect de acord cu tine. Dar și cînd va cădea… n-o să-l prindă nimeni în brațe.

  • Reply
    Metoda Ponta » subiectiv.ro
    16 decembrie 2013 at 14:33

    […] însă mi se pare şi mai interesant modul în care e construit. Cătălin Prisăcariu îi face un portret simpatic lui Ponta. Zice că prim-ministrul nu crede în nimic afară de propria persoană, n-are […]

  • Reply
    Ponta, imediat ce a aflat de moartea pilotului și a studentei, “a continuat să rîdă și să se simtă bine. NU a avut nici o tresărire” | prisacariu
    25 ianuarie 2014 at 17:57

    […] V-aș minți dacă v-aș spune că sînt surprins. Nu sînt. Ba chiar vă spun, cum vă spuneam și acum trei luni, să vă temeți de Ponta și să nu-l subestimați. Pentru că, “Ca orice oportunist ajuns în vîrful lanțului trofic (sau foarte aproape de vîrf, în orice caz), Ponta va face orice să nu piardă prima poziție de prădător. Va minți, va înșela, va manipula, va exagera, va juca teatru, va “ucide” politic, financiar sau social pe oricine îi va sta în cale. Năstase cumpăra presa și mai băga cîte un fraier ca Ciuvică la beci, o noapte, dacă fraierul se trezea să mîrîie pe internet despre Bombo. Iar Băsescu  ceartă mogulii la propriile lor TV-uri și îi mai apelează pe unii cu “tonomat”. Ei, vremurile astea romantice au trecut: Ponta nu are nici banii lui Năstase, nici talentul lui Băsescu. Nu, Ponta va intra cu bocancii: cu miști în front, cum te caută Fiscul, CNA-ul, niște prieteni bine intenționați să-ți facă oferte sau să-ți dea sfaturi care să te ajute să rămîi pe calea dreaptă. Pînă și tehnocrații din instituțiile racordate la mediul extern (că vorbim de economie, finanțe, justiție, servicii sau diplomație) sînt perplecși: Ponta e razna. Omul nu pricepe joaca mai mare în care România are un rolișor, acolo. Da, o vreme va mima că înțelege și respectă asta, dar nu va dura mult.” (sursa) […]

  • Reply
    PoliticStand
    16 iulie 2014 at 12:27

    Păi, ne temem, dracu să-l ia, dar ce soluții avem? De votat nu-l votez nici dacă, vorba ta, e poleit cu rahat de 24 de carate. ”Opoziția” face blaturi cu el, nimeni nu i se opune cu adevărat, indiferent ce face. Și atunci noi rămânem doar cu teama de Victor Ponta? Nu ne-am temut destul de Năstase și Ceaușescu?

  • Reply
    Liv
    17 iulie 2014 at 18:04

    voi spune parerea mea cu cuvintele mele si daca nu le place sa isi asume si aceasta responsabilitate; sa ma pis pe toti incepind cu „domnul v.ponta”

  • Reply
    Liv
    17 iulie 2014 at 18:05

    voi vota in ciuda tuturor CU DAN DIACONESCU…

  • Reply
    Bila Neagra
    18 iulie 2014 at 17:21

    Ponta nu respecta nimic de prost ce e, nu din ambitie sau din spirit de contradictie.

  • Reply
    prisacariu | Băsescu a întîrziat revenirea comunismului cu 10 ani. O mai poate face pentru încă 5 ani
    3 noiembrie 2014 at 9:52

    […] Atunci, în 2004, am avut noroc. Acum, în 2014, s-ar putea să nu mai avem (chiar dacă Necolaiciuc a intrat la pușcărie, în sfîrșit). Neocomunistul Victor Ponta a învățat lecțiile trecutului. Nu, nu a schimbat nimic din năravurile roșii ale înaintașilor Iliescu, Cozmîncă, Mitrea, DIP și Năstase, ci doar le-a rafinat, le-a poleit cu sclipici democratic (care sare uneori de pe șandramaua PSD așa cum sare o ojă proastă și ieftină de pe unghiile curvelor mincinoase și acre care nu se spală) și a adăugat ceva șmecherie ieftină pentru mase cum Năstase nu avea și nici nu era posibil să dobîndească în mijlocul tablourilor, sculpturilor, cărților și hărților rare pe care și le cumpăra din banii furați cu ajutorul funcției de premier. Cum scriam altădată, “Ponta este cel mai needucat, omul care a ars etapele și nu a învățat nimic temeinic: a părăsit temporar liceul ca să muncească la fast food în Franța, a fost procuror de mîna a paișpea, cu abia cîteva dosare lucrate – și alea de doi lei (vechi) – , a fost trimis (în misiune?) în Parchetul General după doar cîțiva ani de frecat menta la parchete minore, a devenit la nici 30 de ani brațul armat al lui Năstase în administrația guvernamentală, a plagiat penibil un doctorat, a devenit șeful celui mai mare partid din România. În toate astea, nimic din caracteristicile unei cariere solide. Dimpotrivă, totul arată un oportunist cu calități evidente de contorsionist total: fără decență, fără demnitate, fără onoare, fără măsură, fără discernămînt, fără scrupule. Practic, și dacă ar vrea să creadă în ceva, Ponta nu ar avea în ce, nu a avut niciodată minima răbdare să investească în altceva decît în propria lui parvenire suflată cu rahat aurit. Desigur, însă, ar putea, totuși, crede în oportunismul cel mai malign” (sursa). […]

  • Reply
    Oscar
    7 iunie 2015 at 11:43

    Eu nu mă tem de el. Dar chiar deloc. Mie mi-e o scârbă de el cât Calea Lactee. Despre fanii lui ce să zic? Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!

    • Reply
      prisacariu
      7 iunie 2015 at 11:47

      oscar, si mie mi-e scirba de el, dar imi e teama asa cum imi e teama cind un nebun sta cu bricheta linga pompa de benzina, daca ma intelegi pe undeva:)

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Lașul Ponta se ascunde sub masa de la Guvern și se războiește pe facebook cu toată lumea. Va minți, va înșela, va manipula, va exagera, va juca teatru, va “ucide” politic pe oricine îi va sta în cale! | Nasul.tv
    13 iulie 2015 at 2:26

    […] Jurnalistul Cătălin Prisăcariu comentează pe Facebook retragerea lui Ponta din funcţia de Preşedinte al PSD, făcând trimitere la un articol pe care l-a semnat în octombrie 2013: Temeţi–vă de Victor Ponta, aveţi toate motivele. Nu-l mai subestimaţi. […]

  • Reply
    Temeți-vă de Victor Ponta, aveți toate motivele. Nu-l mai subestimați - Pe Bloguri
    13 iulie 2015 at 11:34

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    Alex
    17 iunie 2017 at 2:37

    Hai ca n am scapat de el nici acum haha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *