Dragnea înhață bucăți din România cu sprijinul Guvernului

Judecat pentru o fraudă colosală la referendumul de demitere a președintelui din 2012 și foarte aproape să fie cercetat într-un dosar de evaziune fiscală de peste opt milioane de euro (sursa), vicepremierul Liviu Dragnea fură în continuare. Da, fură. Fură cu Guvernul complice. Ultimul furt – de proporții epice – constă într-o insulă și un braț de Dunăre. Desigur, nu veți găsi numele lui Dragnea la beneficiarii direcți ai furtului, dar îl veți găsi în dreptul inițiatorului hotărîrii de Guvern care permite furtul (așa cum se explică într-o anchetă excelentă din Gândul).

Firește, Dragnea beneficiază indirect de furt, adică prin deja celebra societate comercială Tel Drum SA, pe care o controlează prin interpuși anonimi, cu acțiuni la purtător.
Astfel de furturi ne arată foarte clar – nu că nu am fi intuit asta deja, dar acum avem și probe – ce înțelege Dragnea prin descentralizare: schimbarea titularului de furt – de la nivel guvernamental la nivel local.
Ce face Dragnea e furt. E furt de democrație, e furt de transparență, e abuz de putere. Și e doar începutul.

You May also Like...

Neînțărcații gîngavi ai Europei: micul Țîțulescu și Țîțus
2 martie 2013
O fi renunțat maidanezul* Blaga la certificatul de revoluționar obținut ilegal?
11 decembrie 2012
Blaga sau încrederea vameșului în vameș
11 februarie 2011
8 Comments
  • Reply
    doina
    2 decembrie 2013 at 12:12

    Cataline ,si eu ti-am scris referitor la insulita numita de noi localnicii Belina ,sa sti ca nu doar aici si-a facut loc de odihna inaltul jupin al Teleormanului,a mai ridic loc de recreere dupa grelele decizii luate pentru binele tarii si in satul Poiana(Flaminda cum ii spunem noi) com Ciuperceni ,tot pe malul Dunari si tot in craialic cu Teldrum si cu mascariciul ala de la lasat in locul lui,marele politician Ady Gidea odrasla primarului din Ciuperceni ,impreuna cu un primar din zona a cumparat aproape toate baltile de peste de pe malul Dunarii,cu Simionescu ,pe care la facut deputat a cumparat toate cladirile din TR.Magurele care compuneau cazarma si unitatea militara din oras ,sunt multe hotii pe care le face acest individ,dar cum sti si tu majoritatea teleormanenilor ,cum ne zice chiar el ,sunt spalati pe creier si nu vad nimic,desi nu au locuri de munca si mor de foame .Nu stiu daca mai poate salva cineva judetul de aceasta termita,in conditiile cind si locuitori acestuia accepta furtisagurile acestuia .

    • Reply
      prisacariu
      2 decembrie 2013 at 12:13

      aha, vasăzică dragnea nu se lasă pînă nu-și trece tot teleormanul în proprietate

      • Reply
        Nea
        2 decembrie 2013 at 16:58

        Păi nu l-o lăsa pe mâna strigoilor cu drept de vot.

  • Reply
    doina
    2 decembrie 2013 at 13:29

    Daca ar veni cineva sa filmeze si sa vada in ce conditii traim noi,ar vedea ca suntem mai rau ca in evul mediu .In satul Navodari com Seaca ,daca nu ai locuinta la sosea ,si ai ghinionul sa locuiesti pe ulitele de la deal si de la vale de sosea ,acum si in general cind este vreme rea nu mai poti pleca de acsa ,mergem cu noroil pina la glezna ,daca Doamne fereste ai nevoie de salvare, sau ai alt necaz ,in afara de Dumnezeu nimeni cu nimic nu poate ajunge la tine dar ii multumim jupinului si primarului ca ne fac statiune ,hotel piscine etc.Suntem printre comunele cele mai sarace din cel mai sarac judet ,nu avem apa curenta desi suntem mintiti la fiecare patru ani de catre primar ca ne va baga apa in comuna ,nu avem drumuri macar pietruite nu asfaltate ,cladirile ce apartin de primarie,gradinita ,camin cultural, scoala, sunt niste ruine,dar vom avea statiune si am o intrebare cei drept retorica ,daca oamenii din comuna sunt dusi de nas pentru o galeata,un fes, o cutie de chibrituri cu poza lui dragnea pe ia ,care sunt mai norocosi primesc si cite o bacnota ,noi ceilalti ce facem? Macar sa ne consolam ca sa facut dreptate si jupinul va ajunge acolo unde trebuie ,dar oare se va intimpla asta ?????? Pentru rechinii din tara asta exista justitie ?????

    • Reply
      victor
      7 decembrie 2013 at 18:12

      VA MERITATI SOARTA ATI IESIT IN NUMAR MARE LA VOT DE PSD-sti, CE VA PLANGETI AVEATI CE V-ATI DORIT

  • Reply
    Paulensson
    2 decembrie 2013 at 15:02

    „Ochiul de jurist” al lui Ponta nu vede asta.
    (deci, nu exista – sunt minciuni)

  • Reply
    moshu49
    3 decembrie 2013 at 4:58

    io crez că Bombonica a cerut insula să-i ridice o puşcărie cu privată în fundul curţii, ferit de ochii voştrii, cîrcotaşilor! :)))))
    cuman pensionar fiind, e-membru al bisericii adoratorilor lui TB, mă declar satisfăcut că pentru o cutie de chibrituri teleormănenii rămîn „spălaţi pe creier” pînă vor învăţa lecţia pungeştenilor, că-i la modă. 😉

  • Reply
    L
    4 decembrie 2013 at 18:01

    In situatia data de ce DNA-ul si celelalte institutii ale statului nu reactioneaza si nu actioneaza? Cam prea multa tacere suspecta la DNA in ultima vreme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *