Procurorul general Tiberiu Nițu s-a dus la Erevan să învețe să comunice cu presa

După ce, la ordin politic, l-a retras pe procurorul Lucian Papici de la șefia secției I a DNA, dar nu a fost în stare să emită nimic oficial pe subiect, procurorul general Tiberiu Nițu a obosit. E epuizat, chiar, așa că s-a dus într-o mică excursie în Armenia, la Erevan. Oficial, Nițu se află acolo pentru întîlnirea Consiliului Consultativ al Procurorilor Europeni (site oficial). Practic, Nițu o freacă pe acolo, pentru că e greu de crezut că are ceva în comun cu procurorii europeni. Mai interesant este că acest monument de aroganță opacă din fruntea Parchetului General al României ar trebui să învețe, la Erevan, cîte ceva despre relația cu presa. Ba chiar, despre acest subiect, CCPE ar trebui să adopte și un document oficial (vezi mai jos).

nitu erevan
Așadar, vești bune: imediat ce se întoarce de la Erevan, Nițu nu va mai comunica cu presa ca la Radio Erevan, ci va deveni un simbol al transparenței și elocinței. Mai ales că a mai învățat cîte ceva și la Moscova, unde a fost luna trecută, tot ca să se întîlnească cu niște procurori din diverse state (sursa). De-a dreptul hilar este că la Moscova s-a dezbătut tema „Procurorul și statul de drept”. Ce a înțeles Nițu din povestea asta cu statul de drept am remarcat cu toții săptămîna trecută, cînd l-a lăsat pe Papici fără funcție, pe mîna lui Victor Ponta.

You May also Like...

Apel către wikileakele
28 martie 2011
Țeapă!
11 noiembrie 2010
Liberalii tac penibil, prin ei înșiși. Felix rînjește, prin Antene
6 ianuarie 2011
2 Comments
  • Reply
    Paulensson
    9 octombrie 2013 at 22:03

    Vestea cu adevarat buna ar fi fost sa ramana la Erevan. Sau sa se ratacesca prin enclava aia – Osetia, sau cum ii zice? (poate ca au mai ramas pe acolo campuri de mine rusesti). Dar o sa se intoarca de acolo, asa cum s-a intors si Ponta din Africa de Sud, fara sa fi fost milostivit pentru totdeauna de o musca tete…. :(:(:(
    Nitu are moaca si comportament de procuror asa cum am eu moaca si comportament de samurai (si n-am!). Ce presedinte i-a semnat decrectul de numire in functia de procuror individului astuia dubios? Ilici? Tapu’? Sau Base (ar fi chiar amuzanta varianta asta…)

  • Reply
    rupavili
    16 octombrie 2013 at 10:29

    Sa instaurat dictatura procurorilor securisti in statul roman !
    Cand ai curaj sa lupti impotriva interlopilor cu legitimatie de la stat ,demaschezi pe infractorii periculosi pentru societatea civila ,castigi doua procese la CEDO ,demaschezi hotia de miliarde de lei din asociatia de proprietari , esti persecutat si ti se fabrica dosare penale de infranctiuni foarte grave ,de omor calificat ,sa te aresteze sa se scape de tine ,e foarte grav ,nu mai ai drepturi intr-o tara putred de corupta de interlopi cu legitimatie de la stat !
    Politistii , procurorii si judecatorii au castigat salarii de 200 de miliarde lei in 15 ani de cand ma judec cu ei , pentru ca au incalcat legea cu buna stiinta, am fost torturat nevinovat si nici unul dintre ei nu a fost pedepsit , in schimb am fost amenintat ca , o sa fiu arestat prin alta inscenare si omorat in inchisoare . Statul Roman de ce este obligat sa plateasca , interlopi cu legitimatie de la stat ,infractori periculosi pentru societatea civila ?
    Am fost amenintat ca o sa fiu omorat de interlopii cu legitimatie de la stat ,cand nu mai auziti de mine ,sa aveti curaj sa vorbiti de lupta mea in care am castigat la CEDO doua procese impotriva romanilor care lucreaza la stat si incalca legea cu buna stiinta .
    Nu e nici o gluma vorbesc foarte serios , me-au vopsit usa trei zile cu litera X si a patra zi mi sa aruncat cu o solutie pe presul de la usa ,care mirosea a mortaciune .
    Justitiarul de Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *